- 19 Haziran 2015
- 1.594
- 2.858
- 133
- 31
Bibibella
themis1990
@bebem-1221
Ben onların evsiz olduğunu düşünüyorum. Sokakta kalmamak için sürekli bir şey yapıp mapusa giriyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilgecede gitmiş
Bibibella
themis1990
@bebem-1221
Ben onların evsiz olduğunu düşünüyorum. Sokakta kalmamak için sürekli bir şey yapıp mapusa giriyorlar.
bilgecede gitmiş
Of dunden beri sular kesik duş alamıyorum terlerim diye minimum hareket ediyorum cok sıkıntıdayımmm
Deme yaa ne zaman gelicek peki bilgi veriyolar mi?
Günaydın, Bilgeceyi ben farketmedim şu an şaşkınım. Ben onu alışverişe çıktı sandım,kaç gündür söylüyorduGünaydınlar hayırlı sabahlar herkese.
Bilgece gene mapısa düşmüş,alıştı bu aralar sık sık yatıp çıkıyor,bişi lazım olursa seslen bilgecan yollarız anında
geçen ki mesaj silme mevzusu galiba. tam bilemedim ben onu
geçen ki mesaj silme mevzusu galiba. tam bilemedim ben onu
Gunaydin hanimlar bugun doktor muayenemiz var bakalim ne kadar buyumus kucuk kadin
Bugun gelcekmiş galiba öğleden sonra. Ay yaz gunu susuz kalmak çok zor.
Su olmayıncada zor helede bu sıcaklarda çok hareket etmeyeceksin terlemeyeceksin
Bugun gelcekmiş galiba öğleden sonra. Ay yaz gunu susuz kalmak çok zor.
Ay çok kötü ya. İnşallah gelir sularınız. Kabus gibi olur yaz günü susuz kalmakBugun gelcekmiş galiba öğleden sonra. Ay yaz gunu susuz kalmak çok zor.
Gecenki mesaj silme mevzusundan ne olabilir ki sonucta banı acılmıstı kapanmamışmıydıki o konu.
Mune abla belki gorurse söyler tabi sizene ne karısıyorsunuz da diyebilir
evet hanım abla, ses kaydı paylaşmıştı, yasak diye mesajıni düzenleyip aynı kaydı profilinde paylaşmış, birileride içerik sildi diye kiblemiş.Mesajmı silmiş yoksa.
Sağlıcakla doğsun inşallah
Aynen, bir an once gelir insallah. Gelmezse bize gelirsin suya basarim seni
Ay çok kötü ya. İnşallah gelir sularınız. Kabus gibi olur yaz günü susuz kalmak