Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

kızlar kocacık geldi bengidiyom ffazla dedikodu yapmayın sabah tek tek sayfa okuyamıyom sizleri öpüyom yanaktan

Boyuna göre kilon iyi bence bana ne diyorlar peki iki çocuk nerden çıkdı töbe töbe kilolu olsan dert Zayıf olsan dert

Sende fitsin ama en iyisi öyle :)
Türk kadınlarına tepki olarak varsın
Ben doğum yapsam ilerde kilo alırım çünkü bünyem almaya çok müsait

Lennn ne dedim ben bünyem neyi almaya müsait tövbeeee

Sende fitsin ama en iyisi öyle :)
Türk kadınlarına tepki olarak varsın
Ben doğum yapsam ilerde kilo alırım çünkü bünyem almaya çok müsait

Lennn ne dedim ben bünyem neyi almaya müsait tövbeeee
Valla bişey belirtmemişsiniz sadece almaya müsait demişsin

Canm 24 yasindaym 2 senelk evliyim cocugm yok suanda tedavi sürecindeym ankarada ikamet ediyorm calismiorm ev hanimiyim yatlarm katlarm var bni nüfusuna alrsan hep sana kalir bak pek sanslisn o konuda
Kovmayız kovmayız :)
Boylar aynı bizim
Yaş kaç medeni durum ne
Nüfusuma alıcam sanki
Ananızın kızlık soyadı

Canm 24 yasindaym 2 senelk evliyim cocugm yok suanda tedavi sürecindeym ankarada ikamet ediyorm calismiorm ev hanimiyim yatlarm katlarm var bni nüfusuna alrsan hep sana kalir bak pek sanslisn o konuda

Şimdi yaşım 20 nüfusuma nasıl alıcam onu bilmiyorum sen beni alsana
Doğmuş büyümüş bi çocuğun olur
Hazır yapılmış çocuk içte daha ne istiyorsun

20 yaş kız sen daha bebeymişin ben koskoca 31 yaşındayım

Bebe deme ya
Kız kardeşim 15 yaşına aramızda koskoca 5 yaş var yani 5 yıl var yani o lise1 ben önlisansı bitirmiş daha doğrusu bitirmeye çabalayan biriyim.
Ama yan yana gelince beni kardeş sanıyorlar..
Boyumda kısa ondan
Bebe deme ya ağlıcam şimdiii

Kız üzülme valla senin bu yaşda daha boyun uzar hay Allah seni iyi etsin ufak defek olmak iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…