- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- 208
Höst evlerden irak
yohterrr bayan b yohterrAhahahaha
Len bella utanma arlanma yok mu sende !!!
Ya ben smsi falan yok saniyorum arada beni ariyordum birde bi.programdan yazistigimiz icin hic numaralara bakmadim ki.elveda ilyasım
Ahahaha Hadi ya?Sen nasıl farketmedinki annesi oldugunu yazışmalarından falan?
benıde ıster gıbı yapıp ıstemedılerCok pis küstüm, oo beni ne doktorlar ne Mühendisler istedi ama sonradan vazgeçtiler
yok yeavrum anacım ezberlemıstı margoyu bana dırekt uzatıyorduu telefonu
kıza dıyorum bana at yıne aynı numarayı atıyorduu
ay bana ılyasım dıyen ılk kısısınn sencok duygulandım suan
Annenin numarası daha seksi demekki akılda Kalıcıyok yeavrum anacım ezberlemıstı margoyu bana dırekt uzatıyorduu telefonu
kıza dıyorum bana at yıne aynı numarayı atıyorduu
ay bana ılyasım dıyen ılk kısısınn sencok duygulandım suan
Kuzu bir ara numaralri ciftleyip sonra tamamiyle silisimden mi kaynakli oldu o karisiklik bilemedim yaen bırıncı yorumu hıc ben yapamıyorumm cok hırslandımm .. bıgun tum bdv konuslarındaa ılk yorum benımm olacakk hemde hepsı nihaha
aynen margı tamda boyle dedımm sonunda da kız vardı harfıyenn unutmamısınn bebüşümm
bela donna herkese mavı boncuk (sekıl a) dagıtıyor bu uyee bana da umut verıp kanırdı
Margo diyen sayili kisilerden ya !saglıgıma zararlısınn , hp zararlı seyler dadlu amaaa
en tıksındıgım seylerden bırı margarın kokusu bılıyor musunn margo
öğürürüm bıldıgınn ımm bıde kıymaa cok fenaa kokular yeaaa
Ya ben smsi falan yok saniyorum arada beni ariyordum birde bi.programdan yazistigimiz icin hic numaralara bakmadim ki.
Ben mesaj yaziyorum falan o okuyor saniyorum smsi yok diyede cevap atmiyor saniyordum
Hatta bir gun dedim ki kendi kendime..
Bir arkadas bu dionne ile her gun yazisirken bu kiz bana niye mesaj atniyor diye kiza yani annesine mesaj atiyordum..
Annesi de masallah cok genc ve guzel bir kadin.
Dionneden daha iyi bir dinleyici
Benim cenemi cekebildi ben cok konusurumda :)
Gösterip kactılarmıbenıde ıster gıbı yapıp ıstemedıler
Neler yazmiyordum ki
Annenin numarası daha seksi demekki akılda Kalıcı
Sen iste ben sana hep ilyasım derim
Cok pis küstüm, oo beni ne doktorlar ne Mühendisler istedi ama sonradan vazgeçtiler
yohterrr bayan b yohterr
he volla herkese aynı vaatlerr
O zaman dione yi sil gitsinNeler yazmiyordum kikadin kankamdan daha yakin olmustur bana
ne gosterdıler bılmıyom bellacım donnacım
Gösterip kactılarmıyanlıs anlaşılmasın çikolatayı çiçeği gösterip kaçtılar manasında yani, buna bi Açıklık getireyim
Benden dolayi dimiay anneme yaptıgınız bu yorum ıle anacıgım on yas daha genclesecek h
avaya gırıp
senınkılerıde bılıyozz kızz babası degıl mubarek sevdalısı
annem bnım sekreterım gıbı oldu zaten
Kendimi silerim ama onu silmemO zaman dione yi sil gitsincok pis ara bozarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?