Biz hep burdayız gel getotuza ne kaldı valla ah ahh
zıpzıp ın kulaklarını ıyı cınlattık
bende bdv de bı hırs yaptım ılk acılan konua ılk yorumu ben yapacam dıe bekledım bekledım ne yatısebıldım ne elımde mouse ıle yenı konu acıldıı
sıze slm verıyım dedıydımmıyı de etmısımm
cok tatlı kızlarsınız
memnun oldum hepınızede
Sevgi emek istergıtme al yazmalımm . elını tutsam gelırmı dıye al yazmalıma baglasam gıtmezsınn bnce
gec buldum cabuk kaybettım
yarın burda bulusalım o zaman
Ne yapayım şeytan tüyü var bende, hic sevmiyorum bu huyumu, herkes aşık banaLen senin yavuklularima ne yaziyorsun hayınnsınnn !
bdv sakınlerı bıde sana yuklenmesınn kızMuneyle konuş askimmm
Yanina alsin benide
Oyyy oyyy benim askimaaa
Ayran gönüllüğün bu kadari
tekesurlerr .. hep slm verıp kacmam arada da uzun soluklu konusuruzz tabı gelırımmBiz hep burdayız gel get
Sevgi emek isteryarın Görüşmek üzere o zaman tatlım
Ne yapayım şeytan tüyü var bende, hic sevmiyorum bu huyumu, herkes aşık bana(kendimden tiksindim suan)
Temem zididotekesurlerr .. hep slm verıp kacmam arada da uzun soluklu konusuruzz tabı gelırımm
bdv sakınlerı bıde sana yuklenmesınn kız
yazık degıl mı o cocugaa ahey ahey aheyyy dıye
sımdı oyle bı konu var ve bdv halkı ıkıye bolunmus durumda daay bdv de takılmasam ıyı olacak sanırsamm
Sonunda birbirimize kalcaz gibiHer sevgulumu elimden almaya kalktin kamonnn bbeybiii
Ahahahaha nickim dogru yazalim lutfennn
Sevgi emek isteryarın Görüşmek üzere o zaman tatlım
Ne yapayım şeytan tüyü var bende, hic sevmiyorum bu huyumu, herkes aşık bana(kendimden tiksindim suan)
Bella, yaklasik 3 ay kadar dionne ile konusuyorum diye annesi ile konusuyormusum ona mesaj atiyormusum biliyor musunSevgi emek isteryarın Görüşmek üzere o zaman tatlım
Mavi boncuk takma kimseye sendegıtme al yazmalımm . elını tutsam gelırmı dıye al yazmalıma baglasam gıtmezsınn bnce
gec buldum cabuk kaybettım
yarın burda bulusalım o zaman
Margarin cok faydali sankisevgı neydı ? sevgı emektııpekı alyazmalımm hoscakall
margı ben boyle sevıyem nıkınııhem nkotın saglıga zararlı bıkeremm
Sonunda birbirimize kalcaz gibigel beni anamlardan iste
Bella, yaklasik 3 ay kadar dionne ile konusuyorum diye annesi ile konusuyormusum ona mesaj atiyormusum biliyor musun
Ogrendigimde sok oldum
Bana bir gun dedi ki dione, bana niye mesaj atmiyorsun surekli annemi ariyorsun kiz ! Demesiyle caktim mevzuyu..
Merak etmedim (içim gidiyor şuan )
en bırıncı yorumu hıc ben yapamıyorumm cok hırslandımm .. bıgun tum bdv konuslarındaa ılk yorum benımm olacakk hemde hepsı nihahaSonunda birbirimize kalcaz gibigel beni anamlardan iste
elveda ilyasımsevgı neydı ? sevgı emektııpekı alyazmalımm hoscakall
margı ben boyle sevıyem nıkınııhem nkotın saglıga zararlı bıkeremm
Ahahaha Hadi ya?Bella, yaklasik 3 ay kadar dionne ile konusuyorum diye annesi ile konusuyormusum ona mesaj atiyormusum biliyor musun
Ogrendigimde sok oldum
Bana bir gun dedi ki dione, bana niye mesaj atmiyorsun surekli annemi ariyorsun kiz ! Demesiyle caktim mevzuyu..
saglıgıma zararlısınn , hp zararlı seyler dadlu amaaaMargarin cok faydali sanki
en bırıncı yorumu hıc ben yapamıyorumm cok hırslandımm .. bıgun tum bdv konuslarındaa ılk yorum benımm olacakk hemde hepsı nihaha
aynen margı tamda boyle dedımm sonunda da kız vardı harfıyenn unutmamısınn bebüşümm
bela donna herkese mavı boncuk (sekıl a) dagıtıyor bu uyee bana da umut verıp kanırdı
yok yeavrum anacım ezberlemıstı margoyu bana dırekt uzatıyorduu telefonuelveda ilyasım
Ahahaha Hadi ya?Sen nasıl farketmedinki annesi oldugunu yazışmalarından falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?