- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
takipcim hosgeldin :) iyi yaptin guzel gozlum fazla girmiyorsun bu aralar sanki sohbet edemedik bayadirhemen daldim geyige darki takip ediyordum yakaladin sen beni :) naber cinims
napayım ya burda geyiğe daldım saatler geçmiş gitmiş haberim yok sabahtan beri burdayım konudan konuya atlıyoruz çıkamıyorumhemen daldim geyige darki takip ediyordum yakaladin sen beni :) naber cinims
Vallahi pislikten başka bir şey değil 14 gün yani birde 2-3 günde değil . . . Ölü gibi kokuyormuş orası zaten haberde yazıyorduiyyy nasil unutulur boyle bisey ya
buyuk kismi katlanip giriyor alttaki seyi cikarmak icin tutuyorsunNeresini sokacagiz ilk olarak
Canim bibicim bu 1 ziyaretci diyo ya o sensin di mi? Ozledik cabuk geeeel
Oha gercekmi buAy biliyorum bunu hatta şöyle bir haber ile öğrendim ben bunu ;
Kız adet oluyor bundan kullanıyor adeti bitiyor neyse erkek arkadaşıyla birlikte olurken önce bir koku sonra içinde erkek bir şey var demiş kız tam 14 gün içinde unutmuş onu ya
İnsan kendini yıkarken arada ellemezmi orasını burasını temzilensin diye fark etmezmi ya pi*lik
en mantıklı soru senden geldiNeresini sokacagiz ilk olarak
Ay biliyorum bunu hatta şöyle bir haber ile öğrendim ben bunu ;
Kız adet oluyor bundan kullanıyor adeti bitiyor neyse erkek arkadaşıyla birlikte olurken önce bir koku sonra içinde erkek bir şey var demiş kız tam 14 gün içinde unutmuş onu ya
İnsan kendini yıkarken arada ellemezmi orasını burasını temzilensin diye fark etmezmi ya pi*lik
Cunku pro degilsin o bize ozelBen neden ziyaretçiyle olan üyeleri goremiyorum
Ha bide yatarkende cıkarmıyon
Yattıgın için içindeki kan geri vajinaya dokuluyomuş ayaga kalkınca geri fincana doluyomuş
Gülmemek için zor tutuyorum gece geceHa bide yatarkende cıkarmıyon
Yattıgın için içindeki kan geri vajinaya dokuluyomuş ayaga kalkınca geri fincana doluyomuş
O genis kismi mi gircek diger kisim mi ben anlayamadimen mantıklı soru senden geldibenim iğrenç demekten aklıma gelmedi de
Fal da bakılıyor muymuş?
Aman yok ya, pedden pişik oluyorum ama olsun pişik olmak bile bundan daha iyidirboyle katlaniyor yerlestiriliyor
ıyy iğrenç kokar ya mikrop yuvası olmuştur orda zaten birde demek ki ilişkiye girme durumu olmasa ne kadar kalırmış allah bilirVallahi pislikten başka bir şey değil 14 gün yani birde 2-3 günde değil . . . Ölü gibi kokuyormuş orası zaten haberde yazıyordu
pro olmadığımız için göremiyoruzBen neden ziyaretçiyle olan üyeleri goremiyorum
Beni de uyku tutmuyor yarin erken saatte kalkip.kim hastaneye gitcek ya uyumak varken poffnapayım ya burda geyiğe daldım saatler geçmiş gitmiş haberim yok sabahtan beri burdayım konudan konuya atlıyoruz çıkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?