• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Ay biliyorum bunu hatta şöyle bir haber ile öğrendim ben bunu ;
Kız adet oluyor bundan kullanıyor adeti bitiyor neyse erkek arkadaşıyla birlikte olurken önce bir koku sonra içinde erkek bir şey var demiş kız tam 14 gün içinde unutmuş onu ya :KK57::KK57::KK57::KK47::KK45::KK45:

İnsan kendini yıkarken arada ellemezmi orasını burasını temzilensin diye fark etmezmi ya pi*lik :KK53:
Oha gercekmi bu :KK57: Allahtan başka bişey unutmamış :63:

Ay biliyorum bunu hatta şöyle bir haber ile öğrendim ben bunu ;
Kız adet oluyor bundan kullanıyor adeti bitiyor neyse erkek arkadaşıyla birlikte olurken önce bir koku sonra içinde erkek bir şey var demiş kız tam 14 gün içinde unutmuş onu ya :KK57::KK57::KK57::KK47::KK45::KK45:

İnsan kendini yıkarken arada ellemezmi orasını burasını temzilensin diye fark etmezmi ya pi*lik :KK53:

Ya hic iliskiye girmeseydi yazik bu kiza obur ay adetine kadar fark etmezdi

boyle katlaniyor yerlestiriliyor

Eklentiler

• 41a55-divacuppushdown.jpg
    41a55-divacuppushdown.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 30
Vallahi pislikten başka bir şey değil 14 gün yani birde 2-3 günde değil . . . Ölü gibi kokuyormuş orası zaten haberde yazıyordu :KK64:
ıyy iğrenç kokar ya mikrop yuvası olmuştur orda zaten birde demek ki ilişkiye girme durumu olmasa ne kadar kalırmış allah bilir:KK57:

Ben neden ziyaretçiyle olan üyeleri goremiyorum
pro olmadığımız için göremiyoruz:KK25:

Back