- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
Bu ne darkcim..soyle bisey ped kullanmak yerine kullaniliyor bosaltip temizleyip geri yerlestiriliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ne darkcim..soyle bisey ped kullanmak yerine kullaniliyor bosaltip temizleyip geri yerlestiriliyor
yok ya.gece rüyamda sonra bi uyandım karsımda anlatmayım korkarm
O ne ?
Divacup mu diyorsun igrenc yaaa
o ne be
ay ilk defa görüyorum ve duyuyorum çok cahil kalmışım ama iğrenç bence ya zaten bu tarz şeylerde hastalık falan oluyor dikkatli kullanılmazsa paşa paşa normal yollları tercih ederim yanisoyle bisey ped kullanmak yerine kullaniliyor bosaltip temizleyip geri yerlestiriliyor
ne yapayim kimi gorduysem afet burda azcik gozumuz gonlumuz acilsin marga:)Kiskirtma uyeleri
margaa araya daldın gizli gizli bizi mi takip ediyorsun bakayımKiskirtma uyeleri
Ayy anlatma anlatma tamamm
Divacup adı böyle silikondan yapılmış fincan gibi bişey dusunun
Onu yerleştiriyorsunuz vajinaya
Ona doluyo sonra cıkarıyonuz döküp yıkayıp geri takıyonuz hahahaaha
iğrenççççsoyle bisey ped kullanmak yerine kullaniliyor bosaltip temizleyip geri yerlestiriliyor
Tam cay yudumluyorduk şurda ya, yapılırmı uleyn bu banaAyy anlatma anlatma tamamm
Ay biliyorum bunu hatta şöyle bir haber ile öğrendim ben bunu ;soyle bisey ped kullanmak yerine kullaniliyor bosaltip temizleyip geri yerlestiriliyor
Yeni cikmis burda yabancilar kullaniyor ordan biliyorum.. Tampon gibi vajinaya yerlestiriliyor adet icine giriyor bi kac saat sonra bosaltip temizleyip tekrar yerlestiriliyor baya bi kac yil hatta omurluk kullanilabiliyor.. baya igrenc bisey ama tasarruf amacli kullananlar cok kendimi haydar dumen sandim bir anBu ne darkcim..
iğrenç diyorum tekrardanAyy anlatma anlatma tamamm
Ay biliyorum bunu hatta şöyle bir haber ile öğrendim ben bunu ;
Kız adet oluyor bundan kullanıyor adeti bitiyor neyse erkek arkadaşıyla birlikte olurken önce bir koku sonra içinde erkek bir şey var demiş kız tam 14 gün içinde unutmuş onu ya
İnsan kendini yıkarken arada ellemezmi orasını burasını temzilensin diye fark etmezmi ya pi*lik
hemen daldim geyige darki takip ediyordum yakaladin sen beni :) naber cinimsmargaa araya daldın gizli gizli bizi mi takip ediyorsun bakayım
iyyy nasil unutulur boyle bisey yaAy biliyorum bunu hatta şöyle bir haber ile öğrendim ben bunu ;
Kız adet oluyor bundan kullanıyor adeti bitiyor neyse erkek arkadaşıyla birlikte olurken önce bir koku sonra içinde erkek bir şey var demiş kız tam 14 gün içinde unutmuş onu ya
İnsan kendini yıkarken arada ellemezmi orasını burasını temzilensin diye fark etmezmi ya pi*lik
Sen afet gormek istiyorsan su yatak odanda ki aynaya bir bak.. yada selfie cek kendine bakne yapayim kimi gorduysem afet burda azcik gozumuz gonlumuz acilsin marga:)
yok artık ya daha neler duycazAy biliyorum bunu hatta şöyle bir haber ile öğrendim ben bunu ;
Yeni cikmis burda yabancilar kullaniyor ordan biliyorum.. Tampon gibi vajinaya yerlestiriliyor adet icine giriyor bi kac saat sonra bosaltip temizleyip tekrar yerlestiriliyor baya bi kac yil hatta omurluk kullanilabiliyor.. baya igrenc bisey ama tasarruf amacli kullananlar cok kendimi haydar dumen sandim bir an
ay iğrenç bişey bence yaKız bide onu katlayıp koyuyomuşsun vajinaya. O katlanmış yeri açılsın diye bide elini gezdiriyon içinde haaaaahahahahaha
Piiss yaAyy evet duymustumm adam demişki plastik bişeye carpıyom
Bide gozunde lens unutan kadın var
6ay unutmus sonra bakteriler mikroplar olusmus gitmiş göz
Neresini sokacagiz ilk olarakYeni cikmis burda yabancilar kullaniyor ordan biliyorum.. Tampon gibi vajinaya yerlestiriliyor adet icine giriyor bi kac saat sonra bosaltip temizleyip tekrar yerlestiriliyor baya bi kac yil hatta omurluk kullanilabiliyor.. baya igrenc bisey ama tasarruf amacli kullananlar cok kendimi haydar dumen sandim bir an