Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

aa maskeli avatarı olanmı.ben pek isimleri bilemiyorum fotodan tanıyorum
fotoyu degisseler yandin desene:) bu arada real tarafinda daire almayi cok dusunuyorduk esimle cok guzel oralar sessiz sakin ama gittik kuludan aldik kv giller orda cunku, gurbeticyiz birde turkiyede uzak olmayalim diye

Napıyonuz leeen kayın biraz off bugün çok Yoruldum ne zor su ev işi hergün pestil olmuş halde kendimi yatağa atıyorum
gel gel sana yer var sıkışırızkonudan konuya atlama falan aynı şeyler ya bende ne yemek yapsam yesem en sinir olduğum yapmasını seviyorum da ne yapacağımı aramaktan nefret ediyorum

amin canım inşallah.çokkk sevinirim.konyadan herzaman burdayım aklında olsun.çekerim bol bol havasını:)

seninki çok manyak biri anladığım kadarıyla eğlenceli manasında yorumlar süper

Manyak ya gerçekten
Bi gün onda kalıyorum yataktan attım onu
- kalkk kalkkkk çık odadannn çık ne duruyorsun çıksana !!
- Ne oluyor diyor
- Çık ya bişeye bakıcam.
- Noldu dedim sana !
bu arada yatağına bakıyorum batırmış mıyım diye.
-Çıkmadığın sürece bu yatak batıcak çık.
- Tamam bee batsada sen yıkıcaksın zaten
çıktı.
-Geleyim mi ?
-Gel.
Ben yatağı öğrenci yaatağı altı demirli olanlarında.
yatağı geri itledim ucundaki demirde oturuyorum.
Girdi içeri
-Noldu dedi ne işin var orda neden demirde oturuyorsun.
-Sana yol gözüktü
- Ne yolu ya olmuş musun
-Evet dedim dişlerimi göstere göstere güldüm
-Gitmemm ggidemem nasıl gideyim adam tanıyor beni gidemem yanında yok mu dur çantana bakayım gönderme beni giyin sen git.
- Ben burdan kalkarsam yerler falan her yer batıcak mille beni öyle mi görsün hareket ettikçe hissediyorum dedim.
Bu bu arada çantamda benim meşhur turuncu çantamı arıyor
-Buldummm turuncu burda.
- İçi boş
-Ben gidemem yaaa
- Gidersin gidersin bana peçete getir uygun adım marş
- Yengeden iste vardır onda al benden ara dedi
Aaradım.
Varmış.
7. kattan getirdi yenge.
Buna aldırtttım onuda

Iyiyiz canim oh dinlen dinlen bakalim. Kiz bak bir daha forumlara foto koyma. Sonra siliyosun yasakmis. Eger kiblerse biri direk fotolarin geri gelir. Tamam mi?
ya bir topikte şey olmuştu kız resimlerini attı iç çamaşırlıfalan sil falan dedik uygun değildi yani herkes görüyor gerçi bize neyse de silmedi tanımıyoruzda yeni üye sonra kiblemiş birisi banlandı hemen yani kurallar katı herşey olabilir

Ayy bismillah susun kiz evde tekim yaa off kocam baya gec gelir bugun..

Yaa ben diyeyim sana aman dikkat. Burda biriyle tartistin mi artik seni didik didik gozetler kibleyecek mesajini bulurlar. Dikkat et bir daha koyma saki..
Ben 3 harflilerden değilde 5 harflilerden korkuyorum yalnız kalınca 5 harfli= insan

Ya demekki fake falanmis o cnaim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…