- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 36
fotoyu degisseler yandin desene:) bu arada real tarafinda daire almayi cok dusunuyorduk esimle cok guzel oralar sessiz sakin ama gittik kuludan aldik kv giller orda cunku, gurbeticyiz birde turkiyede uzak olmayalim diyeaa maskeli avatarı olanmı.ben pek isimleri bilemiyorum fotodan tanıyorum
gel gel sana yer var sıkışırızNapıyonuz leeenkayın biraz off bugün çok Yoruldum ne zor su ev işi hergün pestil olmuş halde kendimi yatağa atıyorum
Oyy o musallatin banyo sahnesi yuzunden ben hala korkuyorum düşün. Asiri korkunctu yaa
Aynı soruyu sormusuzAaa cok sasırdım suan
Senle bunu ayrıntılı konusalım biara ya
Sen ordamı dogdun
dogma buyume burasi canimSen evlenipmi gittin tatlım yoksa ordamı büyüdün?
Hii iyiki dedin kız anammIyiyiz canim oh dinlen dinlen bakalim. Kiz bak bir daha forumlara foto koyma. Sonra siliyosun yasakmis. Eger kiblerse biri direk fotolarin geri gelir. Tamam mi?
evlenince gorcem ben seniNapıyonuz leeenkayın biraz off bugün çok Yoruldum ne zor su ev işi hergün pestil olmuş halde kendimi yatağa atıyorum
amin canım inşallah.çokkk sevinirim.konyadan herzaman burdayım aklında olsun.çekerim bol bol havasını:)Oy hemso baska oluyor işte ya. Bol bol havasını icine Çek benim yerime tatlım tek istegim bu. Var Konyalılar forumda, buluşmada düzenliyorlar. Bakarsın sende bebişinle gelirsin, sağlıkla kucağına al inşallah
Türkçen süper ama, helal olsun tatlım sanadogma buyume burasi canim
Ayy bismillah susun kiz evde tekim yaa off kocam baya gec gelir bugun..Aynen aynenn burak özçiviti ne hale getirmişlerdi
Yaa ben diyeyim sana aman dikkat. Burda biriyle tartistin mi artik seni didik didik gozetler kibleyecek mesajini bulurlar. Dikkat et bir daha koyma saki..Hii iyiki dedin kız anamm
seninki çok manyak biri anladığım kadarıyla eğlenceli manasında yorumlar süper
ya bir topikte şey olmuştu kız resimlerini attı iç çamaşırlıfalan sil falan dedik uygun değildi yani herkes görüyor gerçi bize neyse de silmedi tanımıyoruzda yeni üye sonra kiblemiş birisi banlandı hemen yani kurallar katı herşey olabilirIyiyiz canim oh dinlen dinlen bakalim. Kiz bak bir daha forumlara foto koyma. Sonra siliyosun yasakmis. Eger kiblerse biri direk fotolarin geri gelir. Tamam mi?
konusalim tabi caim yardimim olursa sevinirim kendime komsu aliyorum kk'danAaa cok sasırdım suan
Senle bunu ayrıntılı konusalım biara ya
Sen ordamı dogdun
Canımsınamin canım inşallah.çokkk sevinirim.konyadan herzaman burdayım aklında olsun.çekerim bol bol havasını:)
Ben sana yapayım kuzu günde 3 çesit yemek yapıyomgel gel sana yer var sıkışırızkonudan konuya atlama falan aynı şeyler ya bende ne yemek yapsam yesem en sinir olduğum yapmasını seviyorum da ne yapacağımı aramaktan nefret ediyorum
Alamanyalarda buyuyenlere gore evet superTürkçen süper ama, helal olsun tatlım sana
Niye öyle diyon kız evli gibiyim bi kocam yokevlenince gorcem ben seni
izlemeyin öyle seyler ya.ben birsey gördüm yasak anlatamam.sonra bıraktım korku filmi falanAynen aynenn burak özçiviti ne hale getirmişlerdi
Ben 3 harflilerden değilde 5 harflilerden korkuyorum yalnız kalıncaAyy bismillah susun kiz evde tekim yaa off kocam baya gec gelir bugun..
Yaa ben diyeyim sana aman dikkat. Burda biriyle tartistin mi artik seni didik didik gozetler kibleyecek mesajini bulurlar. Dikkat et bir daha koyma saki..
ya bir topikte şey olmuştu kız resimlerini attı iç çamaşırlıfalan sil falan dedik uygun değildi yani herkes görüyor gerçi bize neyse de silmedi tanımıyoruzda yeni üye sonra kiblemiş birisi banlandı hemen yani kurallar katı herşey olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?