Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Yok okumadım ya ama kapanmasınada şaşırmadım
ya burda her topiğn ömrü var bir yerde sonra anlaşıp birileri gelip bence kavga çıkartıyor kapanıyor konu

Ne fakesi olcak gı üç harfliden hamile kalmışımdır mı diyecek
ya olur olur ya ne olaylar var

Evelynn hic mi korkmuyorsun ya ben cok korkarim valla iyi ki yasak yoksa aksam yatagi falan islatirim
bende çok korkarım birde yalnız yaşıyorum küçükken banyoya falan girmeye korkmuştum bir ara bir filmden etkilenip evde tek kalamıyordum falan

hayatimda bir kere korku filmi izledim 1 hafta uyuyamadim bi dahada tovbe ettim.. Esim bayilir mesela sirf ben izlemiyorum diye adamcagiz romantik komedi izliyor

Kız bende musalat filminden cok etkilenmiştim üç gün uyumadım banyo yaparken öldüm korkudan falan

seninki çok manyak biri anladığım kadarıyla eğlenceli manasında yorumlar süper

hayatimda bir kere korku filmi izledim 1 hafta uyuyamadim bi dahada tovbe ettim.. Esim bayilir mesela sirf ben izlemiyorum diye adamcagiz romantik komedi izliyor
korku filmi izleyemiyorum bende ya gerilim filmleride çok geriyor böyle beni napalım ama

Kız bende musalat filminden cok etkilenmiştim üç gün uyumadım banyo yaparken öldüm korkudan falan
ay o filmi izlemez olaydım arkadaşım tutturdu sinemada izledim koca ekran ay birdaha korku filmi falan kaçıyorum

Napıyonuz leeen kayın biraz off bugün çok Yoruldum ne zor su ev işi hergün pestil olmuş halde kendimi yatağa atıyorum

Iyiyiz canim oh dinlen dinlen bakalim. Kiz bak bir daha forumlara foto koyma. Sonra siliyosun yasakmis. Eger kiblerse biri direk fotolarin geri gelir. Tamam mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…