isvecteyimhangi sehrinde kaliyorsun biz bazen hamburg flensburga falan geliyoruz bakarsin bulusuruz
tuhFlensburg bize baya uzak tatlım, tanıdıklarım var ordada. Ben Frankfurt'ta yasıyorum
Ne fakesi olcak gı üç harfliden hamile kalmışımdır mı diyecek
ya burda her topiğn ömrü var bir yerde sonra anlaşıp birileri gelip bence kavga çıkartıyor kapanıyor konuYok okumadım ya ama kapanmasınada şaşırmadım
ya olur olur ya ne olaylar varNe fakesi olcak gı üç harfliden hamile kalmışımdır mı diyecek
bende çok korkarım birde yalnız yaşıyorum küçükken banyoya falan girmeye korkmuştum bir ara bir filmden etkilenip evde tek kalamıyordum falanEvelynn hic mi korkmuyorsun ya ben cok korkarim valla iyi ki yasak yoksa aksam yatagi falan islatirim
Gel canim cok guzel yer gercekten bende cok seviyorumHayalim isveç te yaşamak
Evelynn hic mi korkmuyorsun ya ben cok korkarim valla iyi ki yasak yoksa aksam yatagi falan islatirim
Buluşuruz tabi ya, Allah kısmet ederse neden Olmasın. Valla ben sahsen cok cok cok isterim canlarımtuhbakarsin izine falan gidince denk gelir tarihler o zaman bulusuruz olmadi
hayatimda bir kere korku filmi izledim 1 hafta uyuyamadim bi dahada tovbe ettim.. Esim bayilir mesela sirf ben izlemiyorum diye adamcagiz romantik komedi izliyorya burda her topiğn ömrü var bir yerde sonra anlaşıp birileri gelip bence kavga çıkartıyor kapanıyor konu
ya olur olur ya ne olaylar var
bende çok korkarım birde yalnız yaşıyorum küçükken banyoya falan girmeye korkmuştum bir ara bir filmden etkilenip evde tek kalamıyordum falan
ya burda her topiğn ömrü var bir yerde sonra anlaşıp birileri gelip bence kavga çıkartıyor kapanıyor konu
ya olur olur ya ne olaylar var
bende çok korkarım birde yalnız yaşıyorum küçükken banyoya falan girmeye korkmuştum bir ara bir filmden etkilenip evde tek kalamıyordum falan
Ya dışardayız arkadaşlarıda yanımızda tek kız benim.
Bişey hissettim.
Halbui daha 2 günüm vardı.
Dedim ki ; Galiba kazaya kurban gittim ben
Cidden miii dedi
Ne anladın dedim.
HAsta mı oldun geçti mi arkana bakayım dedi.
Ben şok
Ben bu kadar kolay anlarsın sanmazdım dedim
Anladım işte hazırlıklı mıydın dedi.
Yok dedim yanıma almamışım
Senin turuncu küçük çantan çantaydaysa onun vardır dedi
Baktım yok
Turuncu çanta ped çantamda
Normal kol çantamı totoma koydum ilerliyoruz arkadaşlarından ayrılmak için 40 takla attı.
Gittik avmye ped almaya
Ben pedleri göremiyorum stresten o gördü
-Ordakiler ne diyor
Aldım falan neyse çıktık gittik arkadaşlarının yanına onlarda cafede bu beni postaladı lavaboya.
Git bak geçmiş mi hemen diye.
Gittim sıkıntım yokmuş geçmemiş işte hazırladım kendimi çıktım.
Masaya oturmamla yüz ylın sorusunu sordu.
-Geçmiş mi
-Yok geçmemiş dedim
-İyi bari çantan totonda ilerlemicek dedi
Gel canim cok guzel yer gercekten bende cok seviyorum
Aslinda diger avrupa ulkelerine gore en cok yabanci kabul eden ulke cok zor degil yaniAlsalar 5dk durmam gelirim
aa maskeli avatarı olanmı.ben pek isimleri bilemiyorum fotodan tanıyorum@cimcimegfb var mesela cok severim hemsomu
korku filmi izleyemiyorum bende ya gerilim filmleride çok geriyor böyle beni napalım amahayatimda bir kere korku filmi izledim 1 hafta uyuyamadim bi dahada tovbe ettim.. Esim bayilir mesela sirf ben izlemiyorum diye adamcagiz romantik komedi izliyor
ay o filmi izlemez olaydım arkadaşım tutturdu sinemada izledim koca ekran ay birdaha korku filmi falan kaçıyorumKız bende musalat filminden cok etkilenmiştim üç gün uyumadımbanyo yaparken öldüm korkudan falan
Oyy o musallatin banyo sahnesi yuzunden ben hala korkuyorum düşün. Asiri korkunctu yaaKız bende musalat filminden cok etkilenmiştim üç gün uyumadımbanyo yaparken öldüm korkudan falan
Aslinda diger avrupa ulkelerine gore en cok yabanci kabul eden ulke cok zor degil yani
Sen evlenipmi gittin tatlım yoksa ordamı büyüdün?Aslinda diger avrupa ulkelerine gore en cok yabanci kabul eden ulke cok zor degil yani
Napıyonuz leeenkayın biraz off bugün çok Yoruldum ne zor su ev işi hergün pestil olmuş halde kendimi yatağa atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?