Neeeeeeee
Yaa ben 1 ay sonra tatile gitcem 5 verebilirmiyim acaba diyordum sen super vermişsinnnn tam tamına mı uydun hiç kaçamak yaptın mı full tuzsuz mu yedin yoksa tuz kullandın mı? Bir de mesela peynirleri falan tam dukana uygun mu aldın yag oranlarını?
Ay cok sordum ama buyuk bir umut oldun bana
Vijdanmidir nedir bide utanmadan koymus. Amaaaan bunlarn hayatlari yalanYok daha cenazesi bile gelmemiş nazlı teşhis edememiş kocasını ellerine bakayım belki dövmesinden bilirim demiş morg görevlileri çok pis kokuyor daha açamayız demişler vijdan diye sevgilisinin gözü önübde boğazı kesilmiş ama lerzan abla onun öldürüldüğüne inanmıyor vijdan ve emirin bir dümen çevirdiğini iddia ediyor
Günaydın ahalidukan konuşuluyor baktım ki hemen geldim
Ben dukanı bir uygulayandan dinlediğimde ,ki kendisi 1 senedir yapıyor bunu, öyle netten araştırma ile olmaz kitabını alman gerek demişti.
Evelynn DonukPudra şimdi siz konuşunca kafama takıldı 5 kilo altı için dukanı nerden araştırabilirim?
Benim hedefim büyük ama küçük adam bozduGünaydın ahalidukan konuşuluyor baktım ki hemen geldim
Ben dukanı bir uygulayandan dinlediğimde ,ki kendisi 1 senedir yapıyor bunu, öyle netten araştırma ile olmaz kitabını alman gerek demişti.
Evelynn DonukPudra şimdi siz konuşunca kafama takıldı 5 kilo altı için dukanı nerden araştırabilirim?
valla o kadar milimetrik dikkat etmedim. ekmeğimi dukan ekmek kendim yaptım.
peynirde tuz vardı
zeytine dikkat ettim.
meyve vs yemedim en çok onda zorlandım bir de spor yapıyordum ama o da etken olmuş olabilir.
Lerzan mutlu cnm.bu topikte aşk entrika gözyaşı kşn nefret herşey var dişikurdumLerzan abla kim kız :)
Bencede ama bir bit yeniği var bu işin içinde
Yahu gülmeyinde size yazacam diye konunun başlığı ne kimin konusu okuyamadım bile
Ben zaten oldugune hic inanmadm resmen dumenLerzan abla kim kız :)
Bencede ama bir bit yeniği var bu işin içinde
Yahu gülmeyinde size yazacam diye konunun başlığı ne kimin konusu okuyamadım bile
Katil zanlısı olduğu iddia edilen kişi ölen kişi olabilir diyorlar.emire de öldü süsü vererek yurtdışına kaçmış olabilir vs.çünkü emşr daha önce karanlık işkerim ortaya çıjarsa ya fransaya yada ürdüne kaçarım demiş bu iki ülke aranılan kişileri ülkesine iade edilmiyormuş
Ay izleyemiyorum işteyim, anlatsana neler oluyo?Siz beyaz tv yş izleyin söylemezsem olmaz ı nazlı hamaratın eşi emir şaşmaz için neler neler ortaya çıktı he
Mantıklı valla
Acaba nazlı hamaratın bundan haberi var mı? Öldü diye instagrama girip paylaşım yapmıştı bana cok sahte gelmişti
Yapımcısı konuşma yasağı getirmil hamarataMantıklı valla
Acaba nazlı hamaratın bundan haberi var mı? Öldü diye instagrama girip paylaşım yapmıştı bana cok sahte gelmişti
Hım anladımLerzan mutlu cnm.bu topikte aşk entrika gözyaşı kşn nefret herşey var dişikurdum
He kaçak aşk yaşayacaklar sanırım valla ben ne nazlı hamaratı bilirim nede emir neydi soy ismi yaBen zaten oldugune hic inanmadm resmen dumen
Yani demi bu ünlüler neden böyleler paramı acaba bunları bu hale sokanbunlarınki hayat mı ya
evlilik desen evlilik değil.
yaşam desen yılan hikayesi.
tuhaf.
Herşey olmuş olabilir bence de
bunlarınki hayat mı ya
evlilik desen evlilik değil.
yaşam desen yılan hikayesi.
tuhaf.
Herşey olmuş olabilir bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?