Muniş abliş yardım eder bana müdürüm♡♡
yada şu profilini değiş bnce o biraz basit kalmşAy bakalım. Bir süre bunu kullanayım da. Belki değiştiririm sonra tekrar. :)
yapar mudiremiizzMuniş abliş yardım eder bana müdürüm♡♡
Profil resmi mi?yada şu profilini değiş bnce o biraz basit kalmş
Alanya kalesi değilmiydi o canım yanlışmı gördümHıııı?
Evet biliyor musunuz burayı ?Alanya kalesi değilmiydi o canım yanlışmı gördüm
Kızlar kusura bakmayın belim tuttuda onunla uğraşıyordum sağolsun kociş düzeltti gibi
evet.. (kırılmıyosun değilmi, nacizane fikrim)Profil resmi mi?
geçmiş olsun tatlımm.. Benmde hep tutuluo, acile gidip iğneyle açılıorum bndeAlanya kalesi değilmiydi o canım yanlışmı gördüm
Kızlar kusura bakmayın belim tuttuda onunla uğraşıyordum sağolsun kociş düzeltti gibi
Yapar südürüm bitaneyapar mudiremiizz
Evet canım alanyada büyüdüm ben diyebilirimEvet biliyor musunuz burayı ?
Ay yok. Kırılmam ben kolay kolay. Arsızın tekiyim.evet.. (kırılmıyosun değilmi, nacizane fikrim)
Ben evde kendim yapıyorum dayanamadığımda artık canımgeçmiş olsun tatlımm.. Benmde hep tutuluo, acile gidip iğneyle açılıorum bnde
sevindim :)) çunku tum samimiyetimle soylemek istedim..Ay yok. Kırılmam ben kolay kolay. Arsızın tekiyim.
O resmi seneler evvel bulmuştum. Yeni avatar aramaya çok üşendiğimden hala onu kullanıyorum.
Üşenmezsem yeni profil resmi arayacağım ama. Teşekkürler yorumun için. :)
Eses07
Ablam, sen de mi beğenmedin yeni nickimi? :))
baktr kuzum baktr.. Hiç bkletme.Ben evde kendim yapıyorum dayanamadığımda artık canımböbreğimde ağırıyor olabilir tam bilmiyoruz çarşamba ultrason çektiricem bakalım
Anlamı ne ki :)Ay yok. Kırılmam ben kolay kolay. Arsızın tekiyim.
O resmi seneler evvel bulmuştum. Yeni avatar aramaya çok üşendiğimden hala onu kullanıyorum.
Üşenmezsem yeni profil resmi arayacağım ama. Teşekkürler yorumun için. :)
Eses07
Ablam, sen de mi beğenmedin yeni nickimi? :))
yapar mudiremiizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?