- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 36
ya hu agiz tadiyla bir iltifatta edemeycez sana canim yacanım şöyle şeyler deme hoşlanmıyorum herkesler gelip gecici kimse kalıcı değil
burada o yüzden kendini birşey sananlara olmazsa olmaz sananlara gıcığım var
bekliyorum beyy :)Ahahahahseni var yaaa bir gün tenhada sikistiracağım orda öpeceğimm
aynen tatlım ben vazgeçilmezim ben birtaneyim tripleri kime yaniAynen themisim 2-3 kişi yazinca kendini bisey saniyolar. Halbuki sanal ortam yani hepimiz bugün variz yarın yokuz. Onlar gerçek hayatta ezik olan insanlar,burda kendilerini bişey saniyolar. Klavye delikanlilari
azcik ara verdik bdv'ye kafa dinliyoruz iste sonra yine doneriz nasilsa :)hemide nasıl burayı da seviyorum kafa dağıtıyoruz
ya hu agiz tadiyla bir iltifatta edemeycez sana canim yasevmiyorsun biliyorum ama icimden gecince bari izin ver beybi
ahh keske farkina varsalar ne kadar komik gorunduklerininAynen themisim 2-3 kişi yazinca kendini bisey saniyolar. Halbuki sanal ortam yani hepimiz bugün variz yarın yokuz. Onlar gerçek hayatta ezik olan insanlar,burda kendilerini bişey saniyolar. Klavye delikanlilari
burdaki geyikten sonra bdv ağır gelio banaazcik ara verdik bdv'ye kafa dinliyoruz iste sonra yine doneriz nasilsa :)
dönüşümüz muhteşem olacakazcik ara verdik bdv'ye kafa dinliyoruz iste sonra yine doneriz nasilsa :)
aynen tatlım ben vazgeçilmezim ben birtaneyim tripleri kime yani
komik duruma düşüyorlar haberleri yok
çok sevdiğim belli başlı arkadaşlarım var tabi ama kimseyi kimseden üstün görmüyorum herkesin hakları eşit burada
ahh keske farkina varsalar ne kadar komik gorunduklerinin
aynen canim nasilsa koluma bosaldi hamile kaldim mi diye konu acanlar cok olur bu gidisle :)dönüşümüz muhteşem olacak
aynen canim ya uzun uzun okuyamiyorum hic adam akilli yazasim gelmiyorburdaki geyikten sonra bdv ağır gelio bana
aman bosver kendi hayatlarinda tek bir mesgalesi olmayinca boyle burada kendilerini hanim aga saniyorlarHayatta hiç kimse tarafindan değer görmemiş,hic bir vasfı olmayan kompleksi insanlar... burda kendilerince bambaska bir kimliğe burunuyorlar ama çok komikler. Sadece gülüyorum. "Kiskaniyolar beni,çok popiyim heheheh" diyolar bidehe gülüm he çatliyoz senin ezikligini kiskanmaktan.
aynen canim nasilsa koluma bosaldi hamile kaldim mi diye konu acanlar cok olur bu gidisle :)
huyum kurusungider ayak patlattın gene espriyii
Kız bana eğlence çıkıyor varolsunlar ki bize malzeme çıksınaman bosver kendi hayatlarinda tek bir mesgalesi olmayinca boyle burada kendilerini hanim aga saniyorlar
gormemisin interneti olmusHepinizi banlatırım. Bu forumda dostlarım var.
Böyle diyen bir üye vardı. O aklıma geldi muhabbeti okuyunca. :)
Hayatta hiç kimse tarafindan değer görmemiş,hic bir vasfı olmayan kompleksi insanlar... burda kendilerince bambaska bir kimliğe burunuyorlar ama çok komikler. Sadece gülüyorum. "Kiskaniyolar beni,çok popiyim heheheh" diyolar bidehe gülüm he çatliyoz senin ezikligini kiskanmaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?