- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 36
off demeyin öyle hırsını,azmini başarısını seviyorum ben o kızı ama babasını hıhı
apaçineler saydırmıştım hatırlıyor musun
hı hı en çok sen eğleniyon zaten kimi tuttuğun belli değil işine kim gelirse oYeni sezon başlasa da eglensek biraz
Iyidir memikine kurban oldugum
ama hak etti şimdiay hangi birini hatırlayım neler denmedi zavallıma
hı hı en çok sen eğleniyon zaten kimi tuttuğun belli değil işine kim gelirse o
işte aradığım yorumTurabi ne ya? Adamın şortunda yırtmaç vardı ya la
Gecen gün yürüyüş parkurunda şortuna yırtmaç yapmış adam gördüm ben,kro modası yarattı adam yaw
Turabi ne ya? Adamın şortunda yırtmaç vardı ya la
Gecen gün yürüyüş parkurunda şortuna yırtmaç yapmış adam gördüm ben,kro modası yarattı adam yaw
Evet,turabiyi sevmem ama yaptıkları çok cirkindi. Adami yargilamak,onla bu şekilde alay etmek kimsenin haddi değil.Bu olay bana hiç komik gelmiyor ya bel atına vurmak gibi. Twitter da falan neler yazdılar bunula ilgili
hani turabi diyordu ya biz bunu karşı takımı bitirsin diye yolladık haklıYok valla ben sevemedim hic tarzim degilhakan yedi herkesin basini
Evet,turabiyi sevmem ama yaptıkları çok cirkindi. Adami yargilamak,onla bu şekilde alay etmek kimsenin haddi değil.
Oo memikto de cnımı yeYeni sezon başlasa da eglensek biraz
Iyidir memikine kurban oldugum
Aslında ne alakası varsa böyle şeylerle bazen bizim millet saçmalıyor işte
hasani bende severim.. anlamadim hasani seviyorsun o zaman nasil turabiyi de seviyorsun ikisi kan davaliydiOo memikto de cnımı ye
Aslında ne alakası varsa böyle şeylerle bazen bizim millet saçmalıyor işteben hasancıydıö hemşom nede olsa
Memiktooo memiktoooooOo memikto de cnımı ye
işte aradığım yorumgel öpcem
Ama kuzum kıllı yahu,kıl yumağı hatta yani, cazibesi varmıki yandan yemiş şortun. Turabide gördügümüz yetmiyodu,parklara bahçelere yayıldılar.Niye öyle diyon ivana yapınca ikoncan, turabi yapınca kro
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?