- 15 Aralık 2013
- 15.607
- 35.802
- 798
Yaw o degilde utopyayi takip eden var mi![]()
Kız onlar coşuk ya
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaw o degilde utopyayi takip eden var mi![]()
Ama kuzum kıllı yahu,kıl yumağı hatta yani, cazibesi varmıki yandan yemiş şortun. Turabide gördügümüz yetmiyodu,parklara bahçelere yayıldılar.
Kabus gibi![]()
oy kurkcu dukkani misalii :)
Kız onlar coşuk yaÇirkin buketle koca sesli bahadır a gıcık oluyorum
![]()
evet yaa cok killiydi o hele saclari kafasi zaten 10 kilo o sacla nasil duruyordu ya.. anca karisiyla prim yapmayi biliyordu oAaa sen kıllı gormemişsin hakan asıl kıllı![]()
Onun koltukaltı igrencti kabul ama Turabinin yandan yemiş şortu da kötüydü hele o uzun çoraplar yokmu o uzun çoraplarAaa sen kıllı gormemişsin hakan asıl kıllı![]()
Onun koltukaltı igrencti kabul ama Turabinin yandan yemiş şortu da kötüydü hele o uzun çoraplar yokmu o uzun çoraplar![]()
Heee senden daha iyisini bulamadim şu araoy kurkcu dukkani misalii :)
evet yaa cok killiydi o hele saclari kafasi zaten 10 kilo o sacla nasil duruyordu ya.. anca karisiyla prim yapmayi biliyordu o
![]()
2014 daha eğlenceliydi yaa hele birleşme partisi 3 adam bu seneki birleşme partisi vasattı
ay kızz ne kadan da güzel bir şiirKoca saçlı hakan
Sana mı kaldık şampiyonluk falan
Sen önce koltukaltını tıraş et
Koku yayılıyor buram buram
![]()
BenYaw o degilde utopyayi takip eden var mi![]()
Turabiyi eskisinde tutuyorsum hasan olunca hasancı oldum tutmuyorum ama bazı şeyleri doğru bulmuyorum napimhasani bende severim.. anlamadim hasani seviyorsun o zaman nasil turabiyi de seviyorsun ikisi kan davaliydi![]()
Ben deKurreye de gıcığım
![]()