Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Aaa okadar muhabbet etmişsiniz bende sanıyorum öteki oyun topiğindesiniz hep bana bildirim düzenli gelmiyor bi bildirime bakmayınca topiğe girmeyince gelmiyor nedense

Ahh ahh eskiden yedi numara vardi. Keske ayni formatta yenisi cekilse ama duzgun birileri oynasa.. Ama nerde gunumuz dizileri ne kadar sacma sapan seyler oldu yaa. Gittikce ileri gitmemiz lazimken biz geri mi gidiyoruz ne..
Ayy o 7numara benimde çok sevdiğim dizilerdendi ya. Keşke tekrarı olsada izlesem diyorum bazen.

tipik turk dizisi

Aaa okadar muhabbet etmişsiniz bende sanıyorum öteki oyun topiğindesiniz hep bana bildirim düzenli gelmiyor bi bildirime bakmayınca topiğe girmeyince gelmiyor nedense
Aynen bibi bir bildirime bakmayinca baska bildirim gelmiuor ne yapiyosun sen simdi??

Ayy o 7numara benimde çok sevdiğim dizilerdendi ya. Keşke tekrarı olsada izlesem diyorum bazen.
Bazen kuytu kosedeki kanallarda gosteriyor aslinda ama denk gelmek lazim. Allahim.ne gulerdik ya

anam sen banliydin demii benim jeton dusmedi sanki hep burdaymissin gibi kiz hosgeldin sefalar getirdinn mapis damlari nasildi

He yaa aynen mapistaydim. Ne olsun dugun dernek gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…