Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

ya ben anlamadım....kadın sizden mi istiyor :)

Sen nerde iş yapıyorsun ki canım pre. Dağıtıyorsun banada versene şaka biyana menepozlu teyzeye bak hafta 2 iyidir ya bu ateş nerden geliyor

Ben 10 u geçik banlandım ya 3 sene içinde ben ne yapayım öleyim o zaman

ama kibleyenleri kınıyorum geyikten filan banlanınca koymuyorda

hak etmediğin şeylerde üzülüyorsun
Bende iki kez birincisi neysede aynen 2.geyikti ne olmuş yani iki lafın belini kırdıysak:) bende artık dikkat ediyorum aman:) ben biri bana hakaret ederse anca kiblerim nasıl yapılır bilmiyorumda.

Sen nerde iş yapıyorsun ki canım pre. Dağıtıyorsun banada versene şaka biyana menepozlu teyzeye bak hafta 2 iyidir ya bu ateş nerden geliyor
Stant kurdum reklam amaçlı dağıtıyorumaile hekimliginde ebeyim kız beleş dağıtım yapıyoz balon yapıp ucurduklarini düşünüyorum bazen.kimisi 15 gün sonra tekrar geliyor bitti diye hergün mü yapiyonuz anlamıyorum ki

Her gün yapıyor olsalar ya da tek seferde iki tane kullanıyor olsalar yetmez ama. :)
Bazen bir haftasonuna bile yetmeyebilir. :)

Küçükken bende evde bulmuştum bir sürü herhalde bir yerden gelmişti:)balon yaptım bide içine su doldurdum .arkadasları cagırdım içine su doldurup şişmiş balonları asagı atmışdık balkondan asagıda esnaflar.şimdi düşünüyorumda annemler beni reddetse yeriymiş:) rezil olmuşlardır herkese:)

Baloncu geldi hanımm benimki gelsinde diyeyim utan utan menepozdaki insanları gör onlar kadar olamıyoruz

Ayyyyy

Kızlar benim kocam geldi çıkıyom.
KOCAM GELDİ
KOCAM VAR
Hahahahahh
KOCAM
anladık tamam kocan var

bu yorumu okuyunca sağlık ocağında çalıştığını tahmin ettim ebeymişsin bence depresyona girme ya onlar bedava bulduk diye alıyorlardır sürekli birde belki aman nasılsa yaşlıyım ben diye kızına gelinine falan dağıtıyordur ay düşündümde parayla satıyor olmasınlar ha yoksa başka açıklaması olamaz

Bi fıkra hatırladım. adamın biri fenaymış her gece her gece, dayanmıyormuş.kadın bıkmış, demiş evde kalmadı bari örüyüm :) neyse örmüş bi tane, akşam vermiş kocasına al demiş bunu tak yıkar yıkar kullanırız yetişmiyor hazırı.neyse yıkayıp yıkayıp onu kullanıyorlarmış.kadın hamile kalmış. çocuk doğmuş bakmışlar, çocuk süzme olmuş eskiden internet yoktu bunlara gülerdik işde bizde:)

ya bende diyorum bu ne beynim yandı

Anlamadim ya ben sonunu. Suzme derken

Zekaya bak ya ormus he hahahahahaahaha

Ee ustuste demek hahshshshaahahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…