- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.397
- 723
ya ben anlamadım....kadın sizden mi istiyor :)Merhaba hanımlar çok yogundum bugün almış başınızı gitmissiniz yine.
halka açık soru soruyorum aylık 12 tane verdiğim prezervatifler yetmiyor diye kavga ediyor kocaman kadınlar benle.güne böldüğümde ortalama 2 yada 3 günde bir ilişki olursa yetiyor ayda 12 tane ama yetmiyor fazla ver diye kavga ediyorlar.menapoz yaşı gelmiş teyze bile benden sık ilişkiye giriyor depresyona soktular beni bugün
Sen nerde iş yapıyorsun ki canım pre. Dağıtıyorsun banada verseneMerhaba hanımlar çok yogundum bugün almış başınızı gitmissiniz yine.
halka açık soru soruyorum aylık 12 tane verdiğim prezervatifler yetmiyor diye kavga ediyor kocaman kadınlar benle.güne böldüğümde ortalama 2 yada 3 günde bir ilişki olursa yetiyor ayda 12 tane ama yetmiyor fazla ver diye kavga ediyorlar.menapoz yaşı gelmiş teyze bile benden sık ilişkiye giriyor depresyona soktular beni bugün
Bende iki kez birincisi neysede aynen 2.geyikti ne olmuş yani iki lafın belini kırdıysak:) bende artık dikkat ediyorum aman:) ben biri bana hakaret ederse anca kiblerim nasıl yapılır bilmiyorumda.Ben 10 u geçik banlandım ya 3 sene içinde ben ne yapayım öleyim o zaman
ama kibleyenleri kınıyorum geyikten filan banlanınca koymuyorda
hak etmediğin şeylerde üzülüyorsun
Stant kurdum reklam amaçlı dağıtıyorumSen nerde iş yapıyorsun ki canım pre. Dağıtıyorsun banada verseneşaka biyana menepozlu teyzeye bak hafta 2 iyidir ya bu ateş nerden geliyor
Her gün yapıyor olsalar ya da tek seferde iki tane kullanıyor olsalar yetmez ama. :)Stant kurdum reklam amaçlı dağıtıyorumaile hekimliginde ebeyim kız beleş dağıtım yapıyoz balon yapıp ucurduklarini düşünüyorum bazen.kimisi 15 gün sonra tekrar geliyor bitti diye hergün mü yapiyonuz anlamıyorum ki
Küçükken bende evde bulmuştum bir sürü herhalde bir yerden gelmişti:)balon yaptım bide içine su doldurdum .arkadasları cagırdım içine su doldurup şişmiş balonları asagı atmışdık balkondanm post: 42206084 .!.:Stant kurdum reklam amaçlı dağıtıyorumaile hekimliginde ebeyim kız beleş dağıtım yapıyoz balon yapıp ucurduklarini düşünüyorum bazen.kimisi 15 gün sonra tekrar geliyor bitti diye hergün mü yapiyonuz anlamıyorum ki
Baloncu geldi hanımmStant kurdum reklam amaçlı dağıtıyorumaile hekimliginde ebeyim kız beleş dağıtım yapıyoz balon yapıp ucurduklarini düşünüyorum bazen.kimisi 15 gün sonra tekrar geliyor bitti diye hergün mü yapiyonuz anlamıyorum ki
AyyyyyKüçükken bende evde bulmuştum bir sürü herhalde bir yerden gelmişti:)balon yaptım bide içine su doldurdum .arkadasları cagırdım içine su doldurup şişmiş balonları asagı atmışdık balkondanasagıda esnaflar.şimdi düşünüyorumda annemler beni reddetse yeriymiş:) rezil olmuşlardır herkese:)
anladık tamam kocan varKızlar benim kocam geldi çıkıyom.
KOCAM GELDİ
KOCAM VAR
Hahahahahh
KOCAM
bu yorumu okuyunca sağlık ocağında çalıştığını tahmin ettim ebeymişsinMerhaba hanımlar çok yogundum bugün almış başınızı gitmissiniz yine.
sağolsın o senin gören gözlerinin güzelliğiAynen oyle gozukuyorsun canim tatli birseysin saclarin falan avatarina benziyor
Bi fıkra hatırladım. adamın biri fenaymış her gece her gece, dayanmıyormuş.kadın bıkmış, demiş evde kalmadı bari örüyüm :) neyse örmüş bi tane, akşam vermiş kocasına al demiş bunu tak yıkar yıkar kullanırız yetişmiyor hazırı.neyse yıkayıp yıkayıp onu kullanıyorlarmış.kadın hamile kalmış.çocuk doğmuş bakmışlar, çocuk süzme olmuş eskiden internet yoktu bunlara gülerdik işde bizde:)
Bi fıkra hatırladım. adamın biri fenaymış her gece her gece, dayanmıyormuş.kadın bıkmış, demiş evde kalmadı bari örüyüm :) neyse örmüş bi tane, akşam vermiş kocasına al demiş bunu tak yıkar yıkar kullanırız yetişmiyor hazırı.neyse yıkayıp yıkayıp onu kullanıyorlarmış.kadın hamile kalmış.çocuk doğmuş bakmışlar, çocuk süzme olmuş eskiden internet yoktu bunlara gülerdik işde bizde:)
Zekaya bak ya ormus he hahahahahaahahaBi fıkra hatırladım. adamın biri fenaymış her gece her gece, dayanmıyormuş.kadın bıkmış, demiş evde kalmadı bari örüyüm :) neyse örmüş bi tane, akşam vermiş kocasına al demiş bunu tak yıkar yıkar kullanırız yetişmiyor hazırı.neyse yıkayıp yıkayıp onu kullanıyorlarmış.kadın hamile kalmış.çocuk doğmuş bakmışlar, çocuk süzme olmuş eskiden internet yoktu bunlara gülerdik işde bizde:)
Hakkimi aradim nihahahah.@Bilgece eee seni aylarca yok diyolar di
Ee ustuste demek hahshshshaahahhStant kurdum reklam amaçlı dağıtıyorumaile hekimliginde ebeyim kız beleş dağıtım yapıyoz balon yapıp ucurduklarini düşünüyorum bazen.kimisi 15 gün sonra tekrar geliyor bitti diye hergün mü yapiyonuz anlamıyorum ki
Hakkimi aradim nihahahah.
Ya yoksa siz benim gitmemi mi istiyosunuz
Eskilerin fıkraları işde.mantıklı bi son yok:) süzme salak olmuş, örgüden süzülmüş ya:)Bilgece .!.:Anlamadim ya ben sonunu. Suzme derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?