- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
Evet. 24 agustosa kadar
Tepemde kocaman bir kurt sineği dolanıyor vızır vızır en korktugum seydir bu kurt sineği.
Siz hiç kurt sineği öldürüp yuzlerce kurtlarının(yavruları) etrafa dagıldıgını gordunuz mu
Çok güzel dimiHaha bu nedir başlığa gel
Tepemde kocaman bir kurt sineği dolanıyor vızır vızır en korktugum seydir bu kurt sineği.
Siz hiç kurt sineği öldürüp yuzlerce kurtlarının(yavruları) etrafa dagıldıgını gordunuz mu
Dedim ki kadınların en sevdiği şeyleri bir araya getirelimGünaydınlar başlık ne kadar sevimli omuş öyle,dehşet dedikodu ne ararsan var
Bibibella süpersin valla
Eskiden tanışıyor olabiliriz benceHanimKelesimiGetir abla günaydın. geçen sordum cvb verdinmi bilemiyorum görmedim.
senin kızının hiç aklına geldimi kk üye olmak.
Bibibella merhaba sizinle tnaışmıyoruz sanırım
Hayır, görmemiştim. Hayalimde canlandı.
Ay ağlamak istiyorum şu an. :/
Çok güzel dimi
O ne bea
Dedim ki kadınların en sevdiği şeyleri bir araya getirelimmaksat kk hatunlarına hizmet
HanimKelesimiGetir abla günaydın. geçen sordum cvb verdinmi bilemiyorum görmedim.
senin kızının hiç aklına geldimi kk üye olmak.
Bibibella merhaba sizinle tnaışmıyoruz sanırım
Iyy bende öldürmüştüm spreyle.içinden yüzbin tane kurtcuk fışkırdı etrafa2KediAnnesi .!.:Bir gun uyutmadı beni. Ben de kalktım sinek öldürücü spreylerden sıktım. Yere düştü can cekişiyor. O sırada karnından kurtlar cıkıyor canlı canlı. İlk kez görmüştüm şok olmuştumOndan sonra her buyuk sinek öldürdüğümde cıktı Kurt sineğiymiş adı
Bir gun uyutmadı beni. Ben de kalktım sinek öldürücü spreylerden sıktım. Yere düştü can cekişiyor. O sırada karnından kurtlar cıkıyor canlı canlı. İlk kez görmüştüm şok olmuştumOndan sonra her buyuk sinek öldürdüğümde cıktı Kurt sineğiymiş adı
Hg canımgünaydınmerhabalar
başlığı gördüm daldım
Iyy bende öldürmüştüm spreyle.içinden yüzbin tane kurtcuk fışkırdı etrafa
Sonra o kurtlar ne oluyor?
(Tırnaklarını yiyen ifade)
Ben hiç öldürmedim öyle bi sinek zaten hayvan öldürmeye karşıyım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?