Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Tepemde kocaman bir kurt sineği dolanıyor vızır vızır en korktugum seydir bu kurt sineği.
Siz hiç kurt sineği öldürüp yuzlerce kurtlarının(yavruları) etrafa dagıldıgını gordunuz mu

Hayır, görmemiştim. Hayalimde canlandı.
Ay ağlamak istiyorum şu an. :/

Haha bu nedir başlığa gel
Çok güzel dimi

Tepemde kocaman bir kurt sineği dolanıyor vızır vızır en korktugum seydir bu kurt sineği.
Siz hiç kurt sineği öldürüp yuzlerce kurtlarının(yavruları) etrafa dagıldıgını gordunuz mu

O ne bea

Günaydınlar başlık ne kadar sevimli omuş öyle,dehşet dedikodu ne ararsan var
Bibibella süpersin valla
Dedim ki kadınların en sevdiği şeyleri bir araya getirelim maksat kk hatunlarına hizmet

Hayır, görmemiştim. Hayalimde canlandı.
Ay ağlamak istiyorum şu an. :/

Bir gun uyutmadı beni. Ben de kalktım sinek öldürücü spreylerden sıktım. Yere düştü can cekişiyor. O sırada karnından kurtlar cıkıyor canlı canlı. İlk kez görmüştüm şok olmuştum Ondan sonra her buyuk sinek öldürdüğümde cıktı Kurt sineğiymiş adı

Çok güzel dimi

O ne bea

Dedim ki kadınların en sevdiği şeyleri bir araya getirelim maksat kk hatunlarına hizmet

Kadın değilmiyiz en sevdiğimiz şeyler dedikodu edip keyfini çıkarmak

Y yesil_zeytin_ cevabını yazmıştım sen görmedin herhalde,hiç düşünmüyor burayı gelirse anında yakalarım onu

Iyy bende öldürmüştüm spreyle.içinden yüzbin tane kurtcuk fışkırdı etrafa

Sonra o kurtlar ne oluyor?
(Tırnaklarını yiyen ifade)

Iyy bende öldürmüştüm spreyle.içinden yüzbin tane kurtcuk fışkırdı etrafa

Ayy cok korkunc demi yaaa kımıl kımıl

Sonra o kurtlar ne oluyor?
(Tırnaklarını yiyen ifade)

Peçeteyle bir hışımla hepsini alıp pencereden aşağı atıyorum ben

Ben hiç öldürmedim öyle bi sinek zaten hayvan öldürmeye karşıyım ben

Öldürülmeyecek gibi değil o kurtları sağa sola bırakmasındansa öldürürüm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…