ne yaparsin merak ettimyok yahu ne uyumasıben gün içinde uyumam ki.
kk da takılıyorumne yaparsin merak ettim
O zaman size kocasi gay ve travestiyle aldatilan konu sahibini oneririm bol eksinlidir azcik limonla harika giderekşınlı olsun da katagorisinin bir önemi yok
wuu aganigi naganigi diyorum
Bende tam tersi gündüz uykusuna bayılıyorumyok yahu ne uyumasıben gün içinde uyumam ki.
yok o anlamda demedım benAa en sevdiğim kavga ediceklerine sevişsinlerbizimde sesimizi duyuyorlarmıdır
Bende tam tersi gündüz uykusuna bayılıyorumgece uyumayı sevmiyorum
yok almıyyım orçun abi fobim var banladıydımO zaman size kocasi gay ve travestiyle aldatilan konu sahibini oneririm bol eksinlidir azcik limonla harika gider
ben o zamanlar yoktum burda herkes deyince bi 10-20 sayfa okudum biraktimyok almıyyım orçun abi fobim var banladıydım
psikolojim bozulduydu o resimleri görünce
işin daha kötüsü eşim o siteye girdiğimi görmüş bu ne böyle dedi bana kızdı
Kadın olmuş pipili erkek fotosuben o zamanlar yoktum burda herkes deyince bi 10-20 sayfa okudum biraktimne resmi vardi orayi anlamadim ama
yani travesti iste bundan niye sok oldunuz ki onu anlamadim her yerde var ki travestilerKadın olmuş pipili erkek fotosu
Zor ama ayni anda cok guzel bir duygu ya hu bende mi bidene daha yapsamkaldı 20 hafta
öfff cok daraldım yaa
Ben didim bakmayın didim yapmayın etmeyin didimyani travesti iste bundan niye sok oldunuz ki onu anlamadim her yerde var ki travestiler
hazırsan durma yap. en azından aradan cıkartmıs olursunZor ama ayni anda cok guzel bir duygu ya hu bende mi bidene daha yapsam
tabi canim sen ornek ogrencisin zatenBen didim bakmayın didim yapmayın etmeyin didim
En iyisimi doğurmaktan vazgeçkaldı 20 hafta
öfff cok daraldım yaa
Degilim hic.. O yuzden bekliyorum zatenhazırsan durma yap. en azından aradan cıkartmıs olursun
bebişinin yaşı kaç?Degilim hic.. O yuzden bekliyorum zatencinsiyeti belli mi?
Ay ne tatlis o olur simdi Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinbebişinin yaşı kaç?
kız :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?