- Emoji Skoru
- 3.703
- Puanlar
- 48
Cok gecmis olsun guzel gozluilacların bitmesi uzun sürüyor ama , gerçi doktor bu ilaçlardan sonra gel demişti bitmeden beni çağırmadı
İnşallah normale dönerim
haplar kilo yapar diye korkumdan harika spor ve diyet uyguladım
incecik oldum incecik harbişimm
o yanaklarım yoh oldular
Cok gecmis olsun guzel gozlu
o kayisili form cayini tr'ye her geldigimde istifliyorumBeni çırcır yapanları yazayım sen ondan seç işte dene
Sütlü tatlılar özellikle sütlaç kavun karpuz (yaş fındık çiğ kuzu kestane şu ara bulamazsın gibi) yağlı tavuk yemekleri kayısı çayı var form un o fena yapıyor ama alıştırmamak lazım onuda ben sana karpuz ve soğut sütlaç öneriyorum özellikle sabah aç karnına
Vay anasını aferin kizz. Bende 55 im suanBaşladığımda tam 63 kiloydum baya almıştım en son biliyorsun
eve döndüğümden beri koşuyorum
top oynuyorum
spor yapıyorum
birde ot yiyip ot içiyorum
şuan 57 kiloyumyetmez mi 63 kiloluk halimi foto ile attıydım işte en son
Ben bi zaman yaptım onu 1 litrelik şişeye koydum soğuttum içinede limon attım içip duruyorum aman bie cır cır oldum fenaao kayisili form cayini tr'ye her geldigimde istifliyorum
ohh yarasinn :) ya ben cok fazla kabiz oluyorum ozellikle regl doneminde kayisinin kendisi fayda etmiyor bu kiytirik cay hemen circir ediyoBen bi zaman yaptım onu 1 litrelik şişeye koydum soğuttum içinede limon attım içip duruyorum aman bie cır cır olduk fenaa
Hee 50 benim yarımdan daha ince ol yaniVay anasını aferin kizz. Bende 55 im suan50 olsam daha datlu olurum bence
Kusura bakma canım sende iyisi yok seni kötülemem kötüleyemem :)Ya öyle her yerde iyi olduğumu söylemesene be ,böyle mi anlaştık biz seninle.
Kötü diyeceksin ki millet dökülsün
aynen ya falan desin
gidin kilonuzu baska yerde konusun yaw olan var olmayan var sizin iki katiniz olan var
Vay anasını aferin kizz. Bende 55 im suan50 olsam daha datlu olurum bence
Regli döneminde kabızlıkta ilkkez duyuyorum normalde tam tersi olurohh yarasinn :) ya ben cok fazla kabiz oluyorum ozellikle regl doneminde kayisinin kendisi fayda etmiyor bu kiytirik cay hemen circir ediyo
Ne istiyon bibiii neeeHee 50 benim yarımdan daha ince ol yani
Regli döneminde kabızlıkta ilkkez duyuyorum normalde tam tersi olur
diyetteyim yavrumm acim accc bak fazla konusma senide yerimnazar etme nolur,diyet yap seninde olur
NazimmmHuy Meselesi canım Geçmiş olsun Rabbim şifa versin
EnHarbiKiz canım hoşgeldin görünmedin bu ara nasılsın
Herkese iyi akşamlar pipolar popolar uçuyor havada töbe töbe
teşekkür ederim nazımHuy Meselesi canım Geçmiş olsun Rabbim şifa versin
EnHarbiKiz canım hoşgeldin görünmedin bu ara nasılsın
Herkese iyi akşamlar pipolar popolar uçuyor havada töbe töbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?