Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Kizlar ya size bisey daniscam
Ben evlenmeden once afedersiniz yemek yer tuvalete cikardim, evlendim haftada bir ancak tuvalete cikiyorum. Kabızlık cok oluyor. Beslenme stilime dikkt etmiyorum napcam ben kabizlik hazimsizlik off offf . onerebileceginiz birsey var mi. Bir de evlendikten sonra olmasi cok ilginç. O kadar bariz fark etti ki

Ahahah kız ben her gün maden suyu içiyorum ondan istiyorum Noldu ilaçların bitti mi?

ilacın 3. günü bildiğim içim dışıma çıktı harbim , yani mevzu tamamdır. hormonlarımın işlevi eskisi gibi tam gaz işliyor.
E ben şimdi bu ilacları ne zaman bırakacağım , doktora danışmam gerekiyormuş , ben valla hala içmeye devam ediyorum

bir zararı olmaz herhalde , prolaktin hormonu yüksekliği için içmem gerekli değil mi..

Her gun en az 2litre su
Lifli yiyecekler
Ve yaglı kavrulmamış kuruyemiş ye canım ceviz badem gibi

Haftada 2gun kayısılı cay iç dogadanın
İşe yarar sanırım

Hadi gözün aydın canım. Tabi içmeye devam et. Kontrole git mutlaka tekrar bakılsın hormonlarina

Konuma yazmıştım dur kopyalim ordan

• 80 jumping jacks
  • 50 vertical leg crunches
  • 20 sit-ups
  • 20 squats
  • 10x2 side lunges
  • 15 leg lifts
  • 50 bicycles
  • 15 wall push-ups
İşte bunlar
Bunlar Aletli falan değil di mi
Neymiş tek tek bakcam
Biraz hazira kontak gibi olacak ama çok ihtiyacım var
Hatta konuda da bakicam teşekkür ediyorum

Hadi gözün aydın canım. Tabi içmeye devam et. Kontrole git mutlaka tekrar bakılsın hormonlarina

ilacların bitmesi uzun sürüyor ama , gerçi doktor bu ilaçlardan sonra gel demişti bitmeden beni çağırmadı
İnşallah normale dönerim

haplar kilo yapar diye korkumdan harika spor ve diyet uyguladım

incecik oldum incecik harbişimm

o yanaklarım yoh oldular

Ne yufkası sen mi hiiii komşulaaar bu az beni cımbızlamadı bi bilseniz hiii düşman başına ayolll oldumu kıss :))
Ya öyle her yerde iyi olduğumu söylemesene be ,böyle mi anlaştık biz seninle.
Kötü diyeceksin ki millet dökülsün

aynen ya falan desin

Bunlar Aletli falan değil di mi
Neymiş tek tek bakcam
Biraz hazira kontak gibi olacak ama çok ihtiyacım var
Hatta konuda da bakicam teşekkür ediyorum

Yok aletli değil otur kalk zıpla falan
Yarın biraz daha farklı hareketler eklencek yazarım onlarıda

Beni çırcır yapanları yazayım sen ondan seç işte dene
Sütlü tatlılar özellikle sütlaç kavun karpuz (yaş fındık çiğ kuzu kestane şu ara bulamazsın gibi) yağlı tavuk yemekleri kayısı çayı var form un o fena yapıyor ama alıştırmamak lazım onuda ben sana karpuz ve soğut sütlaç öneriyorum özellikle sabah aç karnına

Bitince gel demiş ışte canim. Donersin inşallah her derdin dermani vardir sıkma canını.

Öyle 1 ay kullanmayla kilo yapmaz.

Kaç kilosun bakimmm,hemen sırrını soyleeeee

Bitince gel demiş ışte canim. Donersin inşallah her derdin dermani vardir sıkma canını.

Öyle 1 ay kullanmayla kilo yapmaz.

Kaç kilosun bakimmm,hemen sırrını soyleeeee

Başladığımda tam 63 kiloydum baya almıştım en son biliyorsun
eve döndüğümden beri koşuyorum
top oynuyorum
spor yapıyorum
birde ot yiyip ot içiyorum

şuan 57 kiloyum yetmez mi 63 kiloluk halimi foto ile attıydım işte en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…