- Emoji Skoru
- 60.025
- Puanlar
- 798
Ahahahben hazımsızlık falan mı yapıyorum arkadaşım her gördüğünde maden suyu istiyorsun , bıyıklarını yoların layn!
Pc donanımlı olmayıp ses kaydı yapamayanlar popo gisteriyormusBiri popomu dedi
Hangisi sole biz de kucultek ?
Ahahahkız ben her gün maden suyu içiyorum ondan istiyorum Noldu ilaçların bitti mi?
Tamam sen bilirsin yeter ki yapzehir olsa icerim elinden
Kizlar ya size bisey daniscam
Ben evlenmeden once afedersiniz yemek yer tuvalete cikardim, evlendim haftada bir ancak tuvalete cikiyorum. Kabızlık cok oluyor. Beslenme stilime dikkt etmiyorum napcam benkabizlik hazimsizlik off offf . onerebileceginiz birsey var mi. Bir de evlendikten sonra olmasi cok ilginç. O kadar bariz fark etti ki
Hadi gözün aydın canım. Tabi içmeye devam et. Kontrole git mutlaka tekrar bakılsın hormonlarinailacın 3. günü bildiğim içim dışıma çıktı harbim , yani mevzu tamamdır. hormonlarımın işlevi eskisi gibi tam gaz işliyor.
E ben şimdi bu ilacları ne zaman bırakacağım , doktora danışmam gerekiyormuş , ben valla hala içmeye devam ediyorum
bir zararı olmaz herhalde , prolaktin hormonu yüksekliği için içmem gerekli değil mi..
Toplu kıyım mı oldu ne oldu
Spor yaptım da geldim toto kucultme harekatı
Ne yufkası sen mi hiiii komşulaaar bu az beni cımbızlamadı bi bilseniz hiii düşman başına ayolllYufka yüreğimi gün yüzüne çıkarmasan olmuyor dimikısa:)))imdi herkes nasibini alacak benden öf
Bunlar Aletli falan değil di miKonuma yazmıştım dur kopyalim ordan
İşte bunlar
- 80 jumping jacks
- 50 vertical leg crunches
- 20 sit-ups
- 20 squats
- 10x2 side lunges
- 15 leg lifts
- 50 bicycles
- 15 wall push-ups
Hadi gözün aydın canım. Tabi içmeye devam et. Kontrole git mutlaka tekrar bakılsın hormonlarina
Ya öyle her yerde iyi olduğumu söylemesene be ,böyle mi anlaştık biz seninle.Ne yufkası sen mi hiiii komşulaaar bu az beni cımbızlamadı bi bilseniz hiii düşman başına ayollloldumu kıss :))
Bunlar Aletli falan değil di mi
Neymiş tek tek bakcam
Biraz hazira kontak gibi olacak ama çok ihtiyacım var
Hatta konuda da bakicam teşekkür ediyorum
Aaa aşk olsun bebisim öyle değil heyecanlaninca çekirdek citerim ben yoksa sana güller karanfiller atarımMaymun mu seyrediyon kiz fıstık da atarsin sen bana
Kizlar ya size bisey daniscam
Ben evlenmeden once afedersiniz yemek yer tuvalete cikardim, evlendim haftada bir ancak tuvalete cikiyorum. Kabızlık cok oluyor. Beslenme stilime dikkt etmiyorum napcam benkabizlik hazimsizlik off offf . onerebileceginiz birsey var mi. Bir de evlendikten sonra olmasi cok ilginç. O kadar bariz fark etti ki
Bitince gel demiş ışte canim. Donersin inşallah her derdin dermani vardir sıkma canını.ilacların bitmesi uzun sürüyor ama , gerçi doktor bu ilaçlardan sonra gel demişti bitmeden beni çağırmadı
İnşallah normale dönerim
haplar kilo yapar diye korkumdan harika spor ve diyet uyguladım
incecik oldum incecik harbişimm
o yanaklarım yoh oldular
Pek inanamadim ya neyseAaa aşk olsun bebisim öyle değil heyecanlaninca çekirdek citerim ben yoksa sana güller karanfiller atarım
Bitince gel demiş ışte canim. Donersin inşallah her derdin dermani vardir sıkma canını.
Öyle 1 ay kullanmayla kilo yapmaz.
Kaç kilosun bakimmm,hemen sırrını soyleeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?