Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Sen de olmasan bu kızlar beni unutcak

Ben daha çok kişiyide etiketlicemde unutuyorum bdv de görüp yapıştırıyorum hemen

Ya hatunlar. Kaldığım odam temizlenmiş ama odamı çok dağınık bırakmıştım ben giderken. Bir dünya boş su şişesi, kenara koyduğum ıslak mendiller. Çok utandım ayol.
Kim neyi temizlemiş ne güzel işte aman boşşveerrr

herkes bişi alsın işte
bak burda kaç kişiyiz

Ben ne olayım +18 bana yakışır galiba

Şimdi Bibibella ciim bişey dicem
Hani böyle sadece buradaki üyelerin anladığı dışarıdan takip edenlerin anlamadığı dedikodulardan yapcas mi yapcaz di mi yapalım ya üyeleri cekistirelim ilk topik benim için

Hunharca faydalancam

Bariz belli olmamak şartıyla elbette yapiciz boşunamı içten pazarlık fitne ficür dedik taki gelip kib yaparlarsa banlanırız konu kapanır dikkat mesela siyaset ve din kesinlikle yasak müdür uyardı bizi

Bariz belli olmamak şartıyla elbette yapiciz boşunamı içten pazarlık fitne ficür dedik taki gelip kib yaparlarsa banlanırız konu kapanır dikkat mesela siyaset ve din kesinlikle yasak müdür uyardı bizi
Yok yok her bölümde o konuda nefret ediliyorum burada başka bir meryemd olacak nihaha

ne kitabı kız o sabahtan beri ben içerim bak canım türkkahvesi istiyor ya kaç gündür evde yok ama yaparsan gelirim

sarah jio nun kitaplarına sardımda bu aralar. Elimde bir kitap vardı onu bitireyim dedim , kitap bitti ama bende bittim ama çok güzeldi be , yarın okuması için arkadaşıma postalıycam

şu elveda haziran kitabını da almam lazım en kısa sürede, şimdi başka bir kitaba başlayacağım ..

içeriz bacım canın ne isterse

ben hazımsızlık falan mı yapıyorum arkadaşım her gördüğünde maden suyu istiyorsun , bıyıklarını yoların layn!

Toplu kıyım mı oldu ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…