Welcome to goods afternoonya ben burayı gördüm ama sayfalar almış başını gitmiş korktum bodoslama dalmaya
Nebilim 4.5 falandı heraldekaçta yattın kı, aynı saatlerde yattık yanlıs bılmıyorsam
Sen beni ilk sayfada etiketlemedin,sen beni dışladın
uyku rekorun var mı? benım 23 saattiNebilim 4.5 falandı heraldeaman kedim rahst uyutmuyorki tam alayım uykumu yedide viyakladı yok yemek ver yok balkonun kapısını aç çiş yapıcam bilmeme ne bi daha uyuyunca uyanamıyorum
EnHarbiKiz bak etiketledim kızz yaşlıyım ben yaa o kadar unuttuğum varki
Beni beni bihteriniii nasıl unutursun heeeNebilim 4.5 falandı heraldeaman kedim rahst uyutmuyorki tam alayım uykumu yedide viyakladı yok yemek ver yok balkonun kapısını aç çiş yapıcam bilmeme ne bi daha uyuyunca uyanamıyorum
EnHarbiKiz bak etiketledim kızz yaşlıyım ben yaa o kadar unuttuğum varki
Neeeeeeeeeuyku rekorun var mı? benım 23 saatti
uyandıgımda hayat degısmıs gibiydi
arkadaslarım benı arıyordu
Çalıştığımda 1 gün hiç uyumadan sayım yapmıştık 1 yattım eve gidince 2 gün uyumuştum arada çiş ve su için kalkmıştımuyku rekorun var mı? benım 23 saatti
uyandıgımda hayat degısmıs gibiydi
arkadaslarım benı arıyordu
Aynen öyle. Bunlar büyüyünce ne olacak merak içindeyim.
Aslında kulakları gözüne sokmak istemiştim de. Dedim küçük. Uğraşmayayım bunun terbiyesizliğiyle.Birşey desen alacağın cevap'üfff sanane be'olacaktır muhtemelen. En iyisini yapmışsın boşver.
uykusuz kalma rekorum da 3 günÇalıştığımda 1 gün hiç uyumadan sayım yapmıştık 1 yattım eve gidince 2 gün uyumuştum arada çiş ve su için kalkmıştım
ooo yeaahhWelcome to goods afternoon
hoşbuldumSaksi_Degilim_Ben hoş geldin canım gören herkes bodoslama dalsın her telden konuşuyoruz bazen kim ne konuşuyor ben bile bilmiyore
ooo yeaahh
hoşbuldumhaha gece biraz bakayım dedim konudan konuya geçiliyor yetişemedim
Aynen11de yatıyorum 8de kalkıyorum hah
are you kolaEses0kilo ost: 42190808 .!.:Go to do Antalya drink cafee
uykusuz kalma rekorum da 3 gün3. gün hasta oldum tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?