Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

şanslıymıssın bence sen. saatlerce sancı ceken var acılma olmadıgı için. en bahtsızları da sancılarını sonuna kadar yasayıp sezeryana alınanlar.

Gece 3 te suyum geldi doktoru aradim 6 saate anca dogum gerceklesir hastaneye git yatisini yap dedi. Ben girdim banyo yaptim makyaj falan yaptim atladik arabaya gittik. Ebe acilmama bakti saat 4 te 1 cm idi. Sabah 8 de koridorda yuruyus yaptim saat 9 da plates topunda zipladim saat 10:30 da suni sanci verdiler 2 saat sancida acilma 10 cm olunca dogumhaneye aldilar 3 ikinma bebek cikti, 15 dklik narkoz verdiler o sirada alttan 3 dikisim oldu onu atmislar icimi tenizlemisler esini falan uyandigimda hersey bitmisti. Ustumu giydim makyaj yaptim ciktim

tamam sus
daha fazla dınlemek istemıyorum beren

insan sinirlenince aklına acısı falan gelmıyor
aslında eşime söyleyeyım de dogumdan sonra benı deli etsin
Hahahha alemsin Ama inanki gerek yok,o psikolojiyle herşey batıyor zaten insana,çatmaya yer arıyorsun.
Ziyarete gelenlere sinir olmuştum,bebeği emzireceğim çıkmiyorlar odadan. Oturdular bide sohbet ediyorlar falan. Bıçaklayasım,çay,kahve,kek börek istetelimmi diye sorasım gelmişti

çoğu kişi aynı şeyi söyluyor bu konuda. ama işte orada gelmelerı iyi, en azından evde rahat bırakırlar
ev olsa ev daha kötü

Maşallah sana ya. Ne güzel örneksin sen.
Benim doğumuma 1 hafta vardı ki eşim sağolsun cüzdanını çaldırmış aradı beni cüzdanım evdemi?otoparka bak vs diye. Baktım yoktu hiçbiryerde,sonra tekrar aradı,'off ya şimdi ruhsat,ehliyet,kimlik çıkartmak gerek,çok moralim bozuk'diye diye suyum geldi. Eşimi aradım karakola gitmiş cüzdan için ifade veriyor. Bide onu bekledim,o gelene kadar,hediyelikleri,bavulumu hazırladım kapının yanına,dusumu aldım. Ortalığı topladım,gayet iyi gittim ama doktorum beni deli etti.

çoğu kişi aynı şeyi söyluyor bu konuda. ama işte orada gelmelerı iyi, en azından evde rahat bırakırlar
ev olsa ev daha kötü
Moralini bozmak istemem ama evede geliyorlar yahu. Hos ben emzirmekten çay bile ikram edemedim kimseye,mutfağa dizdim ,herkes kendi aldı çayını,çöregini arada çıktım iki sohbet hayde yine emzirmeye

İnsallah ikincide de aynisini yasarim, doktoruma gore daha kolay olur diyor ama gorucez. Benimde o gun esim ayakta kalp krizi gecirmis hastaneye yatmisti, muayeneye doktora gitmistim, o gun boyunca bana bisey soylemedi telefonda mesajlastik hep annemde bendeydi. sonra beni hastaneye cagirdi gel su hastanedeyim beraber donelim dedi. Doktorumun muayenehanesine yakindi hastane. Bende kontrolden sonra gittim bir baktim yatis yapmislar adama cihaz falan bagli. O gece suyum geldi.

Inşallah canım ki öyle olur yine eminim,psikolojik olarak hazırsın belliki. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…