• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

arkadas normalden korkuyor sanırım, ben de öyle.. kız sezeryan da basıt bişi mi ki? :KK53:

allah hayırlısını versin
Dogum ani basit tabi ki.belden asagisi uyusursa zaten sadece elleri hissediyosun. Sonra ingaaaaaaaaa yanagina degdiriyolar super duygu nasil aglamistim yaa:KK42:
Sezeryanin sonrasi biraz agrili ama cok yurursen ve su icersen kolay olur ben 5.gun suslene puslene hastaneye gittim :) ama oncesi sabir istiyordu neyseee unutuluyo bee korkmaaa:KK75:

Evet:) mobil takılıyor. Artık cok zorladı.inşallah.sağlıkla dogsunlar.
ne kadar az zaman kalmışsa o kadar iyi.. çünkü neyın ne olacagı bellı olmaz.
içerdeki bebeği korumakta cok zor
ben 3 kere bır yerlere takıldım
tabii ki hiç düşmedim. sakar da degılım ama ne kadar dikkat edersen o kadar bişiler oluyor işte.

Dogum ani basit tabi ki.belden asagisi uyusursa zaten sadece elleri hissediyosun. Sonra ingaaaaaaaaa yanagina degdiriyolar super duygu nasil aglamistim yaa:KK42:
Sezeryanin sonrasi biraz agrili ama cok yurursen ve su icersen kolay olur ben 5.gun suslene puslene hastaneye gittim :) ama oncesi sabir istiyordu neyseee unutuluyo bee korkmaaa:KK75:
sonrasıymış :KK70: öncesı sandım
ne alaka dedım

ne kadar az zaman kalmışsa o kadar iyi.. çünkü neyın ne olacagı bellı olmaz.
içerdeki bebeği korumakta cok zor
ben 3 kere bır yere takıldım
tabii ki hiç düşmedim. sakar da degılım ama ne kadar dikkat edersen o kadar bişiler oluyor işte.
Aman allah korusun dikkat et.hamilelikte denge bozuluyor.korkudan yatamıyor bile insan, saga dönsem tekme, sola dönsem tekme.sırt üstü hiç yatılmaz yüz üstü zaten iptal.cok cabuk zaman gecsin bitsin hayırlısıyla.kucagımıza alınca tüm dertler biter doğru.

Ben normal doğum diye gidip (suyum geldiği halde)sezeryana alındım, çok moralsiz girdim,doktorum trafiğe takıldı gelemedi ben doğuma girerken,doğumdan çıkınca hüngür hüngür agladım,doktoruma çok bozulmuştum. Günlerce o moral bozukluğu gitmedi benden,kadının suratına bakmıyodum o derece:KK53: Ağrı sızı hatırlamıyorum o moral bozukluğuyla valla. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, ağrı sızı geciyor kizlar inanın. Rahatliyorsun bir kere,hafifliyorsun,bebeğin kollarinda oluyor.

Ben normal doğum diye gidip (suyum geldiği halde)sezeryana alındım, çok moralsiz girdim,doktorum trafiğe takıldı gelemedi ben doğuma girerken,doğumdan çıkınca hüngür hüngür agladım,doktoruma çok bozulmuştum. Günlerce o moral bozukluğu gitmedi benden,kadının suratına bakmıyodum o derece:KK53: Ağrı sızı hatırlamıyorum o moral bozukluğuyla valla. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, ağrı sızı geciyor kizlar inanın. Rahatliyorsun bir kere,hafifliyorsun,bebeğin kollarinda oluyor.
doktor trıbının farkında mıydı peki? :KK48: hem ne güzel sinirden agrını sızını unutmussun
her şey de vardır bir hayır

doktor trıbının farkında mıydı peki? :KK48: hem ne güzel sinirden agrını sızını unutmussun
her şey de vardır bir hayır
Farkındaydı tabi olmazmı. Bide sırf doktorum yanımda olur diye özele gittim,aile doktorumuz önermişti kadını bize. Düşün 4sen önce 50 lira muayene ücreti veriyordum. Birde doğuma tanımadığım insanlarla girdim ki en büyük korkumdu benim ameliyat,doktorum olsaydı daha huzurlu girerdim. Birde ebe beni korkuttu yok suyu bitmiş bebek nefes alamaz vs diye yanımda konuşuyorlar ametiyata girmeden kalp krizi gecirteceklerdi bana orada.:KK61:
Sonra müsteri hizmetleri aradı memnun kaldinizmı diye verdim veristirdim ebesinden doktoruna :KK19:

Back