- 9 Temmuz 2014
- 2.511
- 1.460
- 158
Evet:) mobil takılıyor. Artık cok zorladı.inşallah.sağlıkla dogsunlar.Everdeen
alıntıyı bozdugun için yapmadım.
allah yardımcımız olsun. ne guzel az zamanın kalmıs, hayırlısıyla cıkarsın inşallah.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet:) mobil takılıyor. Artık cok zorladı.inşallah.sağlıkla dogsunlar.Everdeen
alıntıyı bozdugun için yapmadım.
allah yardımcımız olsun. ne guzel az zamanın kalmıs, hayırlısıyla cıkarsın inşallah.![]()
Dogum ani basit tabi ki.belden asagisi uyusursa zaten sadece elleri hissediyosun. Sonra ingaaaaaaaaa yanagina degdiriyolar super duygu nasil aglamistim yaaarkadas normalden korkuyor sanırım, ben de öyle.. kız sezeryan da basıt bişi mi ki?
allah hayırlısını versin
ne kadar az zaman kalmışsa o kadar iyi.. çünkü neyın ne olacagı bellı olmaz.Evet:) mobil takılıyor. Artık cok zorladı.inşallah.sağlıkla dogsunlar.
sonrasıymışDogum ani basit tabi ki.belden asagisi uyusursa zaten sadece elleri hissediyosun. Sonra ingaaaaaaaaa yanagina degdiriyolar super duygu nasil aglamistim yaa
Sezeryanin sonrasi biraz agrili ama cok yurursen ve su icersen kolay olur ben 5.gun suslene puslene hastaneye gittim :) ama oncesi sabir istiyordu neyseee unutuluyo bee korkmaaa![]()
Hayir canim sonrasi..sezeryan öncesı mı yürüp su ıcersen kolay olur?
evet, ne kadar yatarsan o kadar geç iyileşirsin bence de.Hayir canim sonrasi..
Uyusukluk gectiginde yuru cok zor oluyo ama yurumezsen toparlanamazsin.. bol su icmemde iyi oldu wc ciktim hastanede..
Aman allah korusun dikkat et.hamilelikte denge bozuluyor.korkudan yatamıyor bile insan, saga dönsem tekme, sola dönsem tekme.sırt üstü hiç yatılmaz yüz üstü zaten iptal.cok cabuk zaman gecsin bitsin hayırlısıyla.kucagımıza alınca tüm dertler biter doğru.ne kadar az zaman kalmışsa o kadar iyi.. çünkü neyın ne olacagı bellı olmaz.
içerdeki bebeği korumakta cok zor
ben 3 kere bır yere takıldım
tabii ki hiç düşmedim. sakar da degılım ama ne kadar dikkat edersen o kadar bişiler oluyor işte.
İnşallah çabuk toparlanırız.Hayir canim sonrasi..
Uyusukluk gectiginde yuru cok zor oluyo ama yurumezsen toparlanamazsin.. bol su icmemde iyi oldu wc ciktim hastanede..
doktor trıbının farkında mıydı peki?Ben normal doğum diye gidip (suyum geldiği halde)sezeryana alındım, çok moralsiz girdim,doktorum trafiğe takıldı gelemedi ben doğuma girerken,doğumdan çıkınca hüngür hüngür agladım,doktoruma çok bozulmuştum. Günlerce o moral bozukluğu gitmedi benden,kadının suratına bakmıyodum o dereceAğrı sızı hatırlamıyorum o moral bozukluğuyla valla. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, ağrı sızı geciyor kizlar inanın. Rahatliyorsun bir kere,hafifliyorsun,bebeğin kollarinda oluyor.
tecrübelilerle konusuyoruz işteBaska muhabbet yok mu yahu bende askerlik anılarımı anlatmaya başlayacağım şimdi![]()
Hihikızlar ben konu dışı kalıyom yetişemiyom tam yorum yapacam konu degişiyor(
yetişebildiğin kadarkızlar ben konu dışı kalıyom yetişemiyom tam yorum yapacam konu degişiyor(
Farkındaydı tabi olmazmı. Bide sırf doktorum yanımda olur diye özele gittim,aile doktorumuz önermişti kadını bize. Düşün 4sen önce 50 lira muayene ücreti veriyordum. Birde doğuma tanımadığım insanlarla girdim ki en büyük korkumdu benim ameliyat,doktorum olsaydı daha huzurlu girerdim. Birde ebe beni korkuttu yok suyu bitmiş bebek nefes alamaz vs diye yanımda konuşuyorlar ametiyata girmeden kalp krizi gecirteceklerdi bana orada.doktor trıbının farkında mıydı peki?hem ne güzel sinirden agrını sızını unutmussun
her şey de vardır bir hayır
Korkmayin kiz normal dogum cok eglenceli![]()