ben bugün aldım ama adam aldiven kullan elindeki tüyleri uzatabilir dedi!
bide bana günde 2 defa yap dedi fazla olmaz mı?
Ben buğün kullanacaktım ama üşendim.Yarın yapacam. ÇOK MERAK EDİYORUM KISSLAR.NE KADAR ZAMANDA SONUÇ ALIRIM BİLİYOMUSUNUZ.
Kullanmadim Henüz Ama Zarar Vermez Sanirim
Ya Bi De şey Sorucam, Bu Enteleyi Kullandiktan Sonra Saçimizi Yikayacakmikyiz? Yoksa öyle Kalacak Mi?
saç diplerine sıkıyosun aşırısı azı falan yok normal şekilde sık beklet 2-3 saat sonra yıka.bide benim aktar başka tarif verdi bu enteleli suya tarağı batır saçın tara canın sıkıldıkça hiç bi zararı yok dedi onu da deniycem yani ne kadar bekletirsen saçında o kdr iyi bi zararı olmuyo ben bazen akşam 12 de sürüorm öğle 1 de yıkıyorum
Kullanmadim Henüz Ama Zarar Vermez Sanirim
Ya Bi De şey Sorucam, Bu Enteleyi Kullandiktan Sonra Saçimizi Yikayacakmikyiz? Yoksa öyle Kalacak Mi?
aa öyle gece de bekletebiliyomuyuz ya ben dün gece yatmadan önce yıkadım yıkamıcaktım ama ddim şimdi bişi olur sabaha kdr bekletmiim die yıkadım
bi daha ki sefere sabaha kdr bekleteyim bi de enteleli suya demişsin sadece suyla yapılıyo yoksa onun içinde de sirke warmı ?:sm_confused:
marbling28 di sanırım bişi sorcam ben bu enteleyi aldım ama aktar bana başka bi tarif verdi su falan yok 1 kg elma sirkesine 10 gr enteleyi 30 sn kaynat dedi 2 günde 1 sür dedi ve iiide geliyo saçlarım çok yumuşak ve parlıyo uzadığınıda hisseder gibiyim sizin tariflerden farklı ama 30 yıllık aktar böle yap dedi bend eöle yapıyorum senin saçların 4.5 cm falan uzadı deidn sen nasıl bi tarif yaptın meral ettim cwp yazarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?