Saç Uzatma Yöntemleri Entele Saçlari Uzatan Bitki (Arsiv)

valla ben hiç aksatmıyorum birer gün arayla yapıyorumda daha güzel olabilirdi.ne oldu anlamadım başlarda iyiydi

valla bende bi aksattım yaz ya tatildeyim diye uyku düzensizlilkleride oldu gece ayaktaydım gündüz uyuyodum baktım saçım dökülmeye başladı hemen yeniden düzen aldım enteleyede yeniden başladım bi sürüşte kesti dökülmeyi bundan sonra aksatmıycam hiç a.s

ben baska bi forumda bisey okudum:

Üzüm besin olmasının yanında bitkisel tedavi amacıyla hekimlikte de kullanılır. Saçlarınızı üzüm suyu ile haftada 2-3 defa yıkarsanız saçlarınızın daha çabuk uzadığını görürsünüz.

acaba bu dogrumu???

arkadaşlar dikkat
bn de sordum aktara:
"göze ,kulağa kaçarsa:kör,sağır eder" dedi
bi de pahalı
yıkanırken tüm vücudumuza değcek ya kıllanırsak(

bak ilgimi çekti bu....
peki nasıl çıkartacaz üzümün suyunuki acaba....doğru olma ihtimali yüksek ama üzüm zaten iyi geliyor vucudada, bence doğrudur valla....
sen nerden okudun bunu?
bende araştırım bakım...haber veririm....

arkadaşlar dikkat
bn de sordum aktara:
bi de pahalı

vallahi ben çok dikkatsizce kullanıyorum bu ürünü. ne bonem var ne eldivenim. püskürtürken gözüme geldi geçen gün.. Birazcık yandı yıkadım bende.. hiçbişi de olduğu yok. püskürtürken boynuma kulağıma gözüme istemesemde geliyo.. kör de olmadım, sağır da olmadım..

nir benim saçımın gürleşmeye ihtiyacı var hangi yağ bakımını yaptığını soyler misin bide yağ karışımıysa içinde hangi yağlar olduğunu soyler misin rica etsem a.s.

efem sarmısak yağı, hint yağı, yılan yağı ve biberiye yağı....istersen saf zeytinyağı ve susam yağıda koyabilirsin....en az 2 saat en fazla 8 saat saat beklet ve yıka canım....
ha ayrıca ben bi maske buldum yıpranmış ciltler için...üzüm maskesi, posasını sürüp 20 dakka bekletin ve yıkayın diyo....e ben şimdi tülbette kalan posayı mikserde çekip sürecem.....
israf yokkkkkkk...hehe

bugün itibariyle entele üç parmak kalınlığında uzattı saçlarımı :)
ne kadar oldu kullanalı 3 hafta sanırım..
yarın tatile çıkacağım.. yarım bırakmakta istemiyorum.. valizime atsam tatilde devam edermiyim ki diye düşündürüyor beni :))))
valizime susam yağı koydum bi kaç şişe.. onu yapmak taşımak kolayda bu entele biraz zor işte.. akacak diye korkuyorum valize falan.. hemde sirke kokuyo fena yaa.. off :)

valla bende uzun bi süredir araştırıyorum bu enteleyi kullananlar gerçekten memnun kimsede zararını görmemiş ama çok zor bulunuyor ben çok yere sordum bulamadım hala ve delirmek üzereyim yaaa ağlıycam artıksenağlamabence kullan

calanthe bence olay zeytinyağında bitiyor çünki ilk yaptığımda o tarifi yapmıştım hem çok güzel parlak canlı oldu saçlarım hemde daha hızlı uzadı.sonra sirke ve sulu olanı yaptım senin gibi o kadar etkili olmadı...şimdi tekrar yağlıya geçtim eminim daha güzel olacak ...tavsiye ederim yinede sen bilirsin.kaldıysa entelen atma değerlendir derim...

ne yapmışta kız kanser olmuş ondan olduğunu nerden biliyormuş.belkide içti kız belki kanser olacağı vardı.bence bikaç yere daha sor arkadaşım.adam satmıyo satanın ekmeğinede mani oluyo.ben aktar değilim ama aldığım yerdeki amca zehirli dedi özellikle demesini bekledim uyardı yani...abartmış o adam bence...hem hindistanda kanser vakasından geçilmezdi öyle olsa.burdaki bi arkadaş komşum hintli kullanıyo mdemişti...a.s.

arkadaşlar dikkat
bn de sordum aktara:
bi de pahalı

minecim aktarın ne kadar sürede sağır ve kör eder söyledi mi?
ben nisandan bveri kullanıyrum kulağıma püskürttüm ama haala net duyuyorum.
bence kullanana sorun forumu boşuna açmamışlar di mi?

şimdilik elimde kalan enteleyi değerlendiricem bu bitince bi miktar daha var onuda yaparım sonra bakarım.ya açıkçası batıcam ben bu otlara para vermekten...birde elimde saf zeytinyağı bitmişti bende normal zeytinyağı kattım inşallah işe yarar...ama düzeldi yine saçlarım...a.s.

nergisscim bu yağlı tarif nasıl oluyo.bana bir yazsan güzelim.

nergisscim bu yağlı tarif nasıl oluyo.bana bir yazsan güzelim.

tabi ne demek...on gram enteleyi bir su bardağı elma sirkesiyle ocağa koyuyorsun kaynamasına yakın bir çay bardağı saf zeytinyağı koyup on onbeş dakika kaynamaya bırakıyorsun...bir gece şişede beklet ertesi gün sür saçına...istersen iki bardak sirke koyabilirsin o zaman yağın miktarıda biraz artar ama...a.s.

slm arkadaşlar bizde bu otu kullanmaya başladık ama hergünmü yoksa haftada 1 keremi kullanılıyor bilmiyoruzz bilgilendiriseniz sevinirimm şimdiden teşekkürler

hergün yapmak zararlı olur yoksa ben hemen yaparım...ben birgün yapıp birgün yapmıyorum ama bunuda önermiyorlar...genelde haftada iki veya üç kez yapıyor arkadaşlar...en iyisi bu sanırım saç sağlığı açısındanfisfisfis

herkes entele hakkında farklı farklı tarifler yazmış hangisini yapacağımı şaşırdım en etkilisi hangisi acaba bir fikriniz var mı?

sirkeli olan tarifi kullanıyorum. ben kullanalı bir hafta oldu. en azından şuanda kabarmıyor ve eskisi kadar çok dökülmüyor. dökülen saçlarımda 10 teli geçmiyordur. uzaması konusunda bir şey diyemiyeceğim dediğim gibi kullanalı bir hafta oldu ve uzaması birazda saçın yapısına bağlıdır.ayrıca ben şampuanın içine menekşe yağı, ylang ylang yağı, badem yağı, evigen, bemiks, bepanthane ampullerden katıyorum. şampuanımda ısırgan otlu bitkisel bir şampuan. çevremdekilerde saçlarımın güzelleştiğini söylüyorlar :dancenazar değmez inşallah)

kızlar benim elma sirkeli ve suyla olan tarif saçımı çok uzattı gerçekten ama ben bide bepantheneli badem yağlı tarifi deniycem şimdi bu tppiğin ilk sayfasında bepanthene diyo sadece benim aldığımda 5 tüp var onun hepsini mi katcam yoksa bi tüpünü mü ? bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen ?

Valla Kizlar Ben Enteleyide Kullaniyorum Burdan Bi üyenin Kuaförünün Verdiği Yağlarida Kullaniyorum Ama Dedikleri Gibi Bir Uzama Olmadi Bende Sağlikli Ve Uzun Bir Saç Istiyorum çok Kirik Ve Kalitesiz Bi Saçimm Var

Valla Kizlar Ben Enteleyide Kullaniyorum Burdan Bi üyenin Kuaförünün Verdiği Yağlarida Kullaniyorum Ama Dedikleri Gibi Bir Uzama Olmadi Bende Sağlikli Ve Uzun Bir Saç Istiyorum çok Kirik Ve Kalitesiz Bi Saçimm Var

hergün bir kahve fincanı üzüm pekmezi iç şekercim...içten beslemen lazım herşeyden önce....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…