valla ben hiç aksatmıyorum birer gün arayla yapıyorumda daha güzel olabilirdi.ne oldu anlamadım başlarda iyiydi
ben baska bi forumda bisey okudum:
Üzüm besin olmasının yanında bitkisel tedavi amacıyla hekimlikte de kullanılır. Saçlarınızı üzüm suyu ile haftada 2-3 defa yıkarsanız saçlarınızın daha çabuk uzadığını görürsünüz.
acaba bu dogrumu???
arkadaşlar dikkat
bn de sordum aktara:
"göze ,kulağa kaçarsa:kör,sağır eder" dedi
bi de pahalı
yıkanırken tüm vücudumuza değcek ya kıllanırsak(
nir benim saçımın gürleşmeye ihtiyacı var hangi yağ bakımını yaptığını soyler misin bide yağ karışımıysa içinde hangi yağlar olduğunu soyler misin rica etsem a.s.
KISLARRRR BEN BU ENTELEYİ ARKADAŞA SİPARİŞ VERMİŞTİM İSTANBULDA AKTAR ONA BU ENTELE YÜZÜNDEN Bİ KIZ KANSER OLDU O YÜZDENDE YASAKLANDI ARTIK SATMIYORUZ DEMİŞ!!! YA ŞİMDİ KORKUYORUM ALSAMMI ALMASAMMI:uhm:
arkadaşlar dikkat
bn de sordum aktara:
"göze ,kulağa kaçarsa:kör,sağır eder" dedi
bi de pahalı
yıkanırken tüm vücudumuza değcek ya kıllanırsak(
dogru söylüyorsun,zeytinyaglı veya kimiside badem yagı koyuyor,bu tarıfı ayda 1 kez yaparım ama günaşırı yapılan sirkeli tarif yaramıyor.Birde bu yaglı olanda 10 gr entele tek seferde kullanılıyor galiba,ayda bir zamanlamada uygun onun icin. Sığır iliğinide cok övüyorlar yalnız onuda deneyecegim.Arıbellanın bakım yagınıda tavsiye ederim ben ıcıne yılan yagıda koydum yapmadan once ıyıce calkalamak gerekli...
şimdilik elimde kalan enteleyi değerlendiricem bu bitince bi miktar daha var onuda yaparım sonra bakarım.ya açıkçası batıcam ben bu otlara para vermekten...birde elimde saf zeytinyağı bitmişti bende normal zeytinyağı kattım inşallah işe yarar...ama düzeldi yine saçlarım...a.s.
nergisscim bu yağlı tarif nasıl oluyo.bana bir yazsan güzelim.
slm arkadaşlar bizde bu otu kullanmaya başladık ama hergünmü yoksa haftada 1 keremi kullanılıyor bilmiyoruzz bilgilendiriseniz sevinirimm şimdiden teşekkürler
herkes entele hakkında farklı farklı tarifler yazmış hangisini yapacağımı şaşırdım en etkilisi hangisi acaba bir fikriniz var mı?
Valla Kizlar Ben Enteleyide Kullaniyorum Burdan Bi üyenin Kuaförünün Verdiği Yağlarida Kullaniyorum Ama Dedikleri Gibi Bir Uzama Olmadi Bende Sağlikli Ve Uzun Bir Saç Istiyorum çok Kirik Ve Kalitesiz Bi Saçimm Var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?