• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Enson okuduğunuz kitap ve en beğendiğiniz kitap ?

sormaneden34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2011
24
0
0
Ankara
Bakalım kimler hangi tür kitaplardan feyz alıyo. Ha bu arada birde tavsiye edeceğiniz kitap. Bekliyorum cevapları ?

Su anda Agatha Christie okuyorum. "Ve Perde Indi" diye bir kitap. Iki gundur elimden dusurmuyorum:68:
Ilk kez Agatha Christie okuyorum ama sanirim diger kitaplarini da okumadan edemicem. Macera dolu. Ayrıca Dan Brown'ı siddetle tavsiye ediyorum tüm kitaplarini soluksuz okudum. Eger macerayı seviyorsan tavsiye ederim. Ve ask.. Kurk Mantolu Madonna harika bir kitaptı. Askı cok guzel anlatiyor.

bram stoker ın draculasını okudum en son. gothic sevenler için gerçkten süper bir kitap. lacan, irigaray vb kuramcıların bakış açılarından okuyabilirseniz kitabı tadından yenmeyen bir kitap. (bunalrı bilmiyorsanız da çok zevkli bi nefeste okunası bir kitaptır kendisi)

ayrıca bende çok büyük iz bırakan bitrmek için sabırsızlandığım bir diğer kitapta kate atkinson un human croquet adlı kitabıdır. toplşuma uyum sağlayamayan sexi ve güzl bi kadını, çocuklarının sorunlarını konu alır. gözünüzde canlandırabildiğiniz bir kitaptır.

Son düzenleme:
Tarih severler için :yeni osmanlı tuzağı nı tavsiye ederim, şu sıralar aşkın gözyaşlarını okuyorum anlatım tarzı olarak güzel okunası bir kitap. Tavsiye ederim okumayanlara...

'Uçurtma Avcısı,Aşk' kitapları çok ii bence okunması lazım diye düşnüyorum ben çok etkilenmiştim.

Back