- 16 Kasım 2014
- 58
- 12
- 13
- 39
- Konu Sahibi korkut_67_nrw
ALLAH binlerce kez razı olsun. İnşallah hisleriniz doğru çıkar. Ama herşeye rağmen dualarınız olması bile çok güzel sagolun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ALLAH binlerce kez razı olsun. İnşallah hisleriniz doğru çıkar. Ama herşeye rağmen dualarınız olması bile çok güzel sagolun
ALLAH Razı olsun sizden. biz ikili test yaptırmadık sadece 11. Hafta Detaylı ultrasonda ense kalınlığı 3.7 çıktı. Cuma günü gittiğimizde. Tarifsiz bir acı sanki çok kötü oluyor insan. Üç gece uyku uyuyamadık, bıgün tekrar gittik kadın doktoruna cvs önerdi kabul ettim. Çünkü kromozom testi çok önemli.diğer herşeyi iyi dedi doktor çok şükür . Çarşamba sabah 9:30 da test yapılacak Rabbimden dileğim negatif yani temiz çıkması. Elbette herşeyin hayırlısı yaradan bilir . Elimizden gelen dua ve Rabbimize sığınmak. Yazılanlar hep olumlu herkes adına inanın çok seviniyorum.ve bu insanın moralini çok Yüksek tutuyor. Hepinize sonsuz teşekkürler. Şuan nasıl bebeğiniz ? Inşallah herşey yolundadırBizimde ense kalinligimiz 3.7 cikmisti 12 haftakikken bide barsaklarda parlaklik vardi diwn şüphesi var dediler amniuosentz yapildi 16 haftda sukur sonuç normal geldi 22 haftalikken ayrintiki ultrason a girdik hersey iyiydi ve ense kalınlığı 4.4 yani o haftaya göre normal dedi doktor 32 hastalığı z rabbim korktugunuza ugratmasin
Çok sagol arkadaşım. Bizim doktor riskten bahsetti ve önümüzdeki yollardan bahsetti , iyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Inşallah Rabbim hayırlı ve güzel haberler nasib ederArkadasım doktorlar çok değişik Her dediğini duyma tanıdıklarımdan 4 kişiye aynı şeyi söylediler ama sağlıklı doğdular çok şükür detayLı ultrason a girmemë rağmen doktor bana da dedi hiç korkma allah yardımcın olsun
ALLAH Razı olsun sizden. biz ikili test yaptırmadık sadece 11. Hafta Detaylı ultrasonda ense kalınlığı 3.7 çıktı. Cuma günü gittiğimizde. Tarifsiz bir acı sanki çok kötü oluyor insan. Üç gece uyku uyuyamadık, bıgün tekrar gittik kadın doktoruna cvs önerdi kabul ettim. Çünkü kromozom testi çok önemli.diğer herşeyi iyi dedi doktor çok şükür . Çarşamba sabah 9:30 da test yapılacak Rabbimden dileğim negatif yani temiz çıkması. Elbette herşeyin hayırlısı yaradan bilir . Elimizden gelen dua ve Rabbimize sığınmak. Yazılanlar hep olumlu herkes adına inanın çok seviniyorum.ve bu insanın moralini çok Yüksek tutuyor. Hepinize sonsuz teşekkürler. Şuan nasıl bebeğiniz ? Inşallah herşey yolundadır
Merhaba arkadaşlar,
Hamileliğin 11. Haftasındayım 12. Haftaya gireceğim. Yurtdışında yaşıyorum. Cuma günü rutin kontrol için kadın doktoruna gittim ve istenmeyen bir durumla karşılaştım. Doktor ense kalınlıgını ( NT) normalden fazla dedi. Ve gün içinde ultorasonografi ye gittik sanırım biraz Detaylı ultrason bu, herneyse orda ense kalınlığı 3,7 mm olarak belirlendi ve kordon damarlarının biri tek görünüyor belirtisi var. 3 hafta sonra test uygulanacakmış bilmiyorum ikili mi yapacaklar Yada cvs mi ? Sizce böyle durum başına gelen var mı ? Ultorasonografi ye göre down riski 1:202 yazıyor . Ama henüz daha hiçbir test yapılmadı Yardımcı olacak arkadaşlar varmı belirsizlik inan çok kötü. Şimdiden teşekkür ediyorum
İnşallah arkadaşım , ne güzel Rabbim size sağlıklı bir yeğen bağışlamış. Çok şükür. Sagolun ilginiz alakanız için1/212 demek 212 kiside 1 demek. Canini sikma benim yigenimede down dediler amniyosentez yapalm dediler kiz kardesm kbl etmedi. Masallah zehir gibi sapsaglikli yigenim.
Inşallah sağ salim alırız kucağımıza , sizin ense kalınlığı ne çıkmıştı ? Kaçıncı haftaydı? Şuan Bebeğin durumu iyidir inşallahAynen bende ikiki test yapilmadi gerek gormesi ense kalınlığı yuksek kromozom taraması sart dedi yaptırdım 8 hafta var doguma insallah tum bebisler iyidir rabbimden baska siginacak kimsemiz yok dulalarimizi kabul etsin insallah sag sağlım alalim kucağımiza
2li test neden yapmadi doktor canım?ALLAH Razı olsun sizden. biz ikili test yaptırmadık sadece 11. Hafta Detaylı ultrasonda ense kalınlığı 3.7 çıktı. Cuma günü gittiğimizde. Tarifsiz bir acı sanki çok kötü oluyor insan. Üç gece uyku uyuyamadık, bıgün tekrar gittik kadın doktoruna cvs önerdi kabul ettim. Çünkü kromozom testi çok önemli.diğer herşeyi iyi dedi doktor çok şükür . Çarşamba sabah 9:30 da test yapılacak Rabbimden dileğim negatif yani temiz çıkması. Elbette herşeyin hayırlısı yaradan bilir . Elimizden gelen dua ve Rabbimize sığınmak. Yazılanlar hep olumlu herkes adına inanın çok seviniyorum.ve bu insanın moralini çok Yüksek tutuyor. Hepinize sonsuz teşekkürler. Şuan nasıl bebeğiniz ? Inşallah herşey yolundadır
Âmin canın ınsallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin içini hep ferah tut Allah büyük hersey cok guzel çıkcak ınsallah hep olumlu duşun su süreçte kolay değil biliyorum ama hep iyi duşunYurt dışında yaşıyorum ben ve burda ikili teste pek güvenmiyorlar sebebi onun tam sonuç vermediğini sadece istatistik bir bilği çıkacağını Söylüyorlar ve okuduğum kadarıyla da öyle. Amniyosentez in erken haftalarda yapılan işlemi cvs yi öneriyorlar Yada bekleyip amniyosentez yapabileceğimizi Söylüyorlar. Biz biran önce sonuç almak için cvs istedik , çünkü inanın uykumuz yok kaç gecedir. ALLAH dualarımızı kabul eder inşallah
Canim 3.7 cikmisti canim bebegim iyi cok sukur doğumu bekliyoruZInşallah sağ salim alırız kucağımıza , sizin ense kalınlığı ne çıkmıştı ? Kaçıncı haftaydı? Şuan Bebeğin durumu iyidir inşallah
Senin sonuc nezaman çıkcak canınNe kadar güzel çok sevindim sizin adınıza. Çok şükür gerçekten. Inşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınız.
Yarın saat 9:30 da CVS testine gireceğiz. Sonuç ne zaman gelir inanın bilmiyorum. Zaten o bekleme süresi de nasıl geçer onu da düşünüyorum inşallah herşey normal çıkar. Rabbimizden dileğimiz bu
Şuan doktordayız, burda saat şuan 9:20 bekliyoruz yani. Ama çok zor bir duygu ALLAH yardımcımız olsun inşallahselam canım çevrimiçi görünce soriyim dedim oldun mu cvs?Nasılsın? ya da orda saat kaç?:)