Ense kalınlığı

gulden coban

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2025
20
15
3
24
Merhaba kızlar ben 24 yaşında 14 haftalık bir gebeyim geçen hafta detaylı ultrasonum vardı herşey normal çıktı ama ense kalınlığı 2.5 mm çıktı doktorum sınırda olduğu için Nipt test ( fetal DNA ) yaptırmamı önerdi yaptırdım ve sonuçların çıkmasını bekliyorum benim gibi olanlar lütfen yazabilirmi ne yaşlandıkları

3 mm altında olursa sorun yok diyorlar ama bilemem inşallah birseyi yoktur

Canım içini ferah tut bende telaşlanıyorum benim bebeğinde burun kemiği var ama inşAllah herşey yolunda olur test sonuçlarımızda benimki bu pazartesi çıkacak
ya çok istiyorum buraya tertemiz cıktı yazmak geceleri ruyama test sonucları giriyor zarfı acıyorum okumayı unutmus gibi okuyamıyorum neresine bakcagımı sasırıyorum gercekten cok garip cok zor bi duygu ilk bebegim 8. haftada kurtaj bu bebegimi de kaybetmek istemiyorum ailemin bile haberi yok hamile oldugumdan korkuma söylemedim cok konusup sadece beni üzüyolar aglamaktan yoruldum

Canım inşAllah yazıcaksın buraya tertemiz çıktı diye bak bi arkadaşınkide 2.9 mm çıkmış sağ salim doğmuş bebeği sanki bizimi fazla telaşlandırıyolar içini ferah tut hep dua et bende öyle yapıyorum sonuçların ne zaman çıkacak

bilmiyorum tam amerikaya gönderdim çarşamba aksam yola cıktı kargo kodundan takip ediyorum bugun ancak varır gibi belki de pazartesi, bi günde çalısıyomus test ama hangi gün çalısıyorlar onu da bilmiyorum heyecanla bekliyorum, bebegim bana güzel haberler getircek inşallah aminnn

Merhabalar testi sonucunuz çıktı mı bende aynı durumdayım bugün test verdik

Bilim de tıpta olasılıklar vardır oranlar vardır.Hiç bir zaman 100 de 100 diye konuşulmaz o yüzden ihtimal çıkmışsa emin olmak gerekir. O yüzden dr. garantiye gitmek istemesi çok normal korkmayın fetal dna testinizi de yaptırın. Strese girmenize gerek yok rahat olun sonucunuzu bekleyin.

KIZLAR TEST SONUCUM GELDİ HERŞEY YOLUNDA
Allahim bu durumda olan herkese güzel haberler almayı nasip etsin

Merhaba kızlar bana dua eder mısınız ikili test sonucum yüksek risk cıktı doktorum nipt testi yaptirmami önerdi Şuan bende sonuç bekliyorum. Ultrosonda her şey normal görünüyor dedi ama içime korku düştü. Düşünmeden yapamıyorum. Burun kemiği mevcut ense kalınlığı 1mm yaşım 33 12+2 haftadayım bu arada ben tüp bebekle hamile kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…