- 4 Aralık 2023
- 8
- 4
- 23
-
- Konu Sahibi anneolmak_
Bana da ense kalın dediler 12. Haftada 2.8 çıktı NIPT testi yaptırıcam yarın sizin durumunuz nedir?Ense kalınlığı normal çıkıp tarama testi riskli çıkan oldumu aranızda
Ense kalınlığı normal çıkıp tarama testi riskli çıkan oldumu aranızda
Daha sonuçlarım çıkmadı bugün yada yarın çıkacak inşallahBana da ense kalın dediler 12. Haftada 2.8 çıktı NIPT testi yaptırıcam yarın sizin durumunuz nedir?
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız alırızDaha sonuçlarım çıkmadı bugün yada yarın çıkacak inşallah
Sonuçlarım çok şükür temiz çıktı sizinkide inşallah temiz çıkar bende de olduğu gibi ense kalınlığı ölçümü fazla çıktığında nıpt testinde temiz sonuçlar alabiliyorsunuz sizde bu süreçte kendinizi üzmeyin stres yapmayın benim için ilk 1 hafta hiç geçmedi çok üzüldüm streslendim ama sonucum çok şükür temiz çıktı inşallah sizinkide temiz çıkarİnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız alırız
Böyle bi test vermedim ben bilmiyorum o yüzdenHanımlar bu ne demek ya . Araya hafta sonu girdi 2 gün doktoru beklicem şimdi
İkili tarama testi e devlette böyle gözüküyor. 2 gün geçmez şimdiBöyle bi test vermedim ben bilmiyorum o yüzden
Çok şükür kendim temiz sonuç alsam ancak bu kadar sevinirim rabbim derin bir nefes almayı bana da nasip etsin şu 3 günde 15 yıl yaşlandımSonuçlarım çok şükür temiz çıktı sizinkide inşallah temiz çıkar bende de olduğu gibi ense kalınlığı ölçümü fazla çıktığında nıpt testinde temiz sonuçlar alabiliyorsunuz sizde bu süreçte kendinizi üzmeyin stres yapmayın benim için ilk 1 hafta hiç geçmedi çok üzüldüm streslendim ama sonucum çok şükür temiz çıktı inşallah sizinkide temiz çıkar
Siz gönlünüzü ferah tutun sakin kalın üzmeyin kendiniziİkili tarama testi e devlette böyle gözüküyor. 2 gün geçmez şimdi
Sizi çok iyi anlayabiliyorum İnşallah sizinkide temiz çıkar kendinizi üzmeyin streslenmeyin ense kalınlığı bendede yüksek çıktı ama testim temiz çıktı böyle durumlar olabiliyor o yüzden sizde kendinizi üzmeyin streslenmeyin sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallahÇok şükür kendim temiz sonuç alsam ancak bu kadar sevinirim rabbim derin bir nefes almayı bana da nasip etsin şu 3 günde 15 yıl yaşlandım
Benim takibinde olduğum doktor ensede kistik higroma dedi başka doktorlar da kistik higroma değil ensesi normalden kalın dediler tabi ki bu da bir anomali dediler fetal dna yaptırdım sonucun bekliyorum umuyorum kistik higroma değildirSizi çok iyi anlayabiliyorum İnşallah sizinkide temiz çıkar kendinizi üzmeyin streslenmeyin ense kalınlığı bendede yüksek çıktı ama testim temiz çıktı böyle durumlar olabiliyor o yüzden sizde kendinizi üzmeyin streslenmeyin sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah
Bende iki farklı doktora gittim ikisi farklı şeyler söyledi o yüzden olabiliyor böyle durumlar sizde kendinizi üzmeyin streslenmeyin inşallah sonuçlarınız tertemiz çıkarBenim takibinde olduğum doktor ensede kistik higroma dedi başka doktorlar da kistik higroma değil ensesi normalden kalın dediler tabi ki bu da bir anomali dediler fetal dna yaptırdım sonucun bekliyorum umuyorum kistik higroma değildir