• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ense kalinligi ikili test sonucu. Bakar misiniz :l

Ela6167

Şurişk'imi
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
449
200
23
34
20170210_162730.jpg
20170210_162528.jpg
Merhaba kızlar, ben bugün ikili test için hastaneye gittim. Devlet hastanesi olduğu için doktor çok konuşmuyor. Kötü bir şey olsa söylerdi diye düşünüyorum ama yine de kafama takılmadı değil :KK17: Anlayan arkadaşlar bakabilir mi? Ve sadece ense kalınlığına bakıldı, kan alındı sanırım çünkü kan aldırmaya gittiğimde nazal kemik değerlendirilmedi yazıyordu. Yoksa nazal kemik oluşmadı mı cidden anlamadım kafam karıştı çok. 11+5 haftalık hamileyim. Gec döllenmeden dolayı 11+2ydim fakat normal haftasına ulaşmış sanırım.:KK51:

Yazanlara göre her şey normal. Ense kalınlığı serviks uzunluğu iyi. Nazal kemiği görmüştür yoksa söyledir yazılmıyor olabilir test kağıdına.

Daha ikili testin sonucu gelmemiş sadece ense kalınlıgına bakılmıs o da gayet güzel

Yazanlara göre her şey normal. Ense kalınlığı serviks uzunluğu iyi. Nazal kemiği görmüştür yoksa söyledir yazılmıyor olabilir test kağıdına.
Anladım, teşekkür ederim cevabınız için :)
Bilgi veren olmayınca hastanede insan korkuyor.

Back