- 23 Aralık 2024
- 235
- 79
- 13
- 26
- Konu Sahibi annelikyolunda4
-
Ense kalınlığı kaç çıktı kiEnse kalınlığı çok çıkan var mı ne yaptınız
İkili test normaldi benim, 21. Hafta detaylıda 6.1 çıktı sınır 6ymışEnse kalınlığı kaç çıktı ki
Önemli olan ikili test diye biliyorumİkili test normaldi benim, 21. Hafta detaylıda 6.1 çıktı sınır 6ymış
Kaçtı değer ?Fetal dna vermistik yüksek cikinca çok şükür temiz cikmisti
Bilmiyorum ki. Dünden beri uyku girmiyor gözümeÖnemli olan ikili test diye biliyorum
3.01 çıkmıştıKaçtı değer ?
Kaçıncı hafta3.01 çıkmıştı
Ikili testte cikti. 11.haftada sonra fetal dna sonucu temiz geldi. Detaylida felan herhangi bir sorun çıkmamıştı. Siz verdiniz mi fetal dna testiKaçıncı hafta
Hayır vermedim, 13te ikili yaptırdım 1.1 çıktı ensesi riskte çıkmadı 3lü bile vermedim, detaylıda da bugün incelediğim herşey iyi fl bir hafta geride ama doktor söylemedi bile sonuç kısmında herhangi bir genetik bulguya rastlanmadı ama ense kalınlığı 6.1 çıktı hastaya amniyosentez önerildi yaptırmadı yazıyorduIkili testte cikti. 11.haftada sonra fetal dna sonucu temiz geldi. Detaylida felan herhangi bir sorun çıkmamıştı. Siz verdiniz mi fetal dna testi
Bazi riskleri var ama ben sahsen yaptirirdim. Emin olmak adina karar sizin tabi yine ama 2li de cikmayan sey detaylida cikmasi degisik. Aslinda 2li testte cikardi basinda bi sorun olsa ama tabi bilemiyorum. Fl zaman zaman geriye dusebiliyo neticede ultrason ölçümü illa sapma olabilirHayır vermedim, 13te ikili yaptırdım 1.1 çıktı ensesi riskte çıkmadı 3lü bile vermedim, detaylıda da bugün incelediğim herşey iyi fl bir hafta geride ama doktor söylemedi bile sonuç kısmında herhangi bir genetik bulguya rastlanmadı ama ense kalınlığı 6.1 çıktı hastaya amniyosentez önerildi yaptırmadı yazıyordu
Bende anlamadım birde doktor belki yanlış ölçülmüştür ikilide dedi hadi yanlış diyelim 1.1di 2.1 olsun yine uygun yüksek değil. Çarşamba özele gidicem bakalımBazi riskleri var ama ben sahsen yaptirirdim. Emin olmak adina karar sizin tabi yine ama 2li de cikmayan sey detaylida cikmasi degisik. Aslinda 2li testte cikardi basinda bi sorun olsa ama tabi bilemiyorum. Fl zaman zaman geriye dusebiliyo neticede ultrason ölçümü illa sapma olabilir
Insallah sonuc iyi cikar. O dönem epey kafama takmistim bendeBende anlamadım birde doktor belki yanlış ölçülmüştür ikilide dedi hadi yanlış diyelim 1.1di 2.1 olsun yine uygun yüksek değil. Çarşamba özele gidicem bakalım
İnşallahInsallah sonuc iyi cikar. O dönem epey kafama takmistim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?