Ben kendim baktırmak istememiştim. Bir sorun yada riskten bahsetsinler istemedim. İçime öyle doğdu sanki. Kadın doğuma başka bir sağlık sorunumdan dolayı gittim o gün hatta. Doktor bebeği de görelim hazır gelmişken dedi. Ben de özlediğimden, merak ettiğimden bebeği görmek istedim.Doktora ense kalınlığını sormamıştım aslında kendi kendine bir anda söyledi.detaylı ult. girince hayırlısıyla netleşir ama 12. haftada ikili neden geç bakıldı?
Ben kendim baktırmak istememiştim. Bir sorun yada riskten bahsetsinler istemedim. İçime öyle doğdu sanki. Kadın doğuma başka bir sağlık sorunumdan dolayı gittim o gün hatta. Doktor bebeği de görelim hazır gelmişken dedi. Ben de özlediğimden, merak ettiğimden bebeği görmek istedim.Doktora ense kalınlığını sormamıştım aslında kendi kendine bir anda söyledi.
12. haftamda gittiğimde doktorum bu hafta bakabilirim diğer haftalar yanıltıcı demişti ondan sordum cnm.....bende senin gibi düşünmüştüm aldırmayacaktım ama kabus dolu 1 ayım heba oldu....aminiyosentezi kabul etmedim üçlü taramayıda ama doktorum detaylıda ısrar etti ve iyikide girmişim sonra çok şükür sağlıklı dendi %2 risk hep var normal görünsede dediler.....çok dua ettim başa gelen anlar Rabbim sana sağlıklı hayırlı bir evlat versin İnşallah......Ben kendim baktırmak istememiştim. Bir sorun yada riskten bahsetsinler istemedim. İçime öyle doğdu sanki. Kadın doğuma başka bir sağlık sorunumdan dolayı gittim o gün hatta. Doktor bebeği de görelim hazır gelmişken dedi. Ben de özlediğimden, merak ettiğimden bebeği görmek istedim.Doktora ense kalınlığını sormamıştım aslında kendi kendine bir anda söyledi.
Hamile olduğumu bizimle birlikte yaşayan eşimin ailesi bilmiyor. Benim ilk çocuğum henüz dokuz aylık ve dolayısıyla bebek falan istemiyorlar. Eğer amniyosentez yaptırırsam bir süre doktorlar yatıp dinlenmem gerektiğini söylüyorlarmış. Evde bunu yapmam şimdilik imkansız gibi. Bir taraftan çocuk, bir taraftan ev işleri....Dinlenemeyip karnımdaki çocuğun düşmesine neden olurum diye de çok korkuyorum. Her halükarda değiştiremeyeceğim bir şeyi sırf içim rahatlasın diye yaptırdıktan sonra bebeğim düşerse bunun vicdan azabıyla nasıl yaşarım bilemiyorum.arkadaşım amniyosentezi mutlaka yaptır 9 ay böyle geçmez..
aynen yaşayan bilir..
bak sana daha kötü bir senaryo yazayım kendini yiyip bitirme..
ense kalın, kafa büyük, beyinde tümör var, down sendromlu ve ayrıca trizomi 18 hastası doğursanda en fazla 2 sene yaşar ölür ..
9 yaşında oğlum şimdi sapasağlam.. yaptır amniyosentezi güzel bir hamilelik geçir sorular seni yemesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?