• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ense Bölgesine İğneli Epilasyon

cerenicious

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
239
1
116
İstanbul
Arkadaşlar aramızda ense bölgesine iğneli epilasyon yaptıran varmı? Saçlarımızı topladığımızda böyle kulağımızın alt tarafına doğru saçın devamı gibi gelen uzantılar ve ensemizden sırtımıza doğru inen bir şerit olurya oralardan bahsediyorum. Özellikle yazın omzu enseyi açık bırakan bi bluz giydiğimizde saçımızı da toplamışsak o bölgenin pürüzsüz tüysüz görünmesi önemli bence. Yaptıran arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirmi, ne kadar sürüyor bir seansın süresi cok acı oluyormu, kaç seans gittiniz, kabukların iyileşme süreci ne kdr sürüyor ve buna benzer konularda bilgilendirebilirmi bizi?

duydugum ve gördüğüm pekçok kişi vardı şaşırdım şimdi cevap gelmeyince. Uzmanlarımıza sorayım aramızda iğneli epilasyon uzmanları var, onlar benim bu bahsettiğim bölgeye yapılan iğneli epilasyon uygulaması için ne düşünüyor acaba, ne kadar sürüyor dayanılıyormu acısına o bölge nası korunuyor gibi soruları yanıtlayabilirlermi

bn enseme yaptırmıştım sadece 1 defa,1,5-2 saate yakın sürdü,oldukça acılıydı,çoook geç iyileşti,aylarca yarası geçse bile kırmızı kırmızı noktalar durdu,yaza neyseki bişi kalmadı leke bakımından,kıllar baya azaldı çünkü daha önce kıllarla oynanmamıştı,şu an sadece 1 tarafta daha fazla,yani yaptırsam tek tarafa yaptırırım ama dediğim gibi çok acılı:(((bncede ense kılları çook itici heleki siyah sa saçlar!!!bn kumral olmama rağmen yaptırdım

Ben gecenlerde gittim igneli epilasyona ensem icin, 3.5 saat surdu Saclarim dogal hali orta kahve tonu ama saclarim inanilmaz derecede gur enseme dogru kaymis durumdaydi. Yapilirken biraz acidi ama asil aci sanki daha sonra cikti ensemi fazla donduremiyorum su an mesela. Sure cokmu fazla sizce? Nasi o kadar zaman yedi hala anlamadim da ben

Ben de öyle düşünüyorum kujum ya :( fazla geldi su an tutulmuş gibiyim zaten hani bakıncada waaow hiçbişi yok ensemde su an da diemiorum ya. Belkide benim tahminimden coktur hiç görmediğim ufak benlerim varmıs mesela ensemde yeni görüyorum onları :) bide uzmanım köklü olanlar incelerek çıkar ama diğerleri biter dedi ben bu "köklü" olma meselesine taktım. Hiç işlem yapılmamıştı oraya, gerçi küçükken saçımızı kesen berberler illa traş da ederdi oralarımızı ama

merhaba ceren..ben de ense yaptırıdm sonay hanıma sen de mi sonay hanıma yaptırdın..ama bana 2 saat 2 saat aralıklarla çalıştı..ağır geliyor yani 2 saatten sonrası..acısı mı?kesinlikle mahvoluyorum..ama başka çaresii yok ne yapabilirim ki..hı bi de ense geç iyileşir cnm..yani benimkinin iyileşme süresi 3 haftayı buldu..ama sende nasıl bir etki gösterir bişiy diyemeyeceğim..ne zaman yaptırdın ve ne kadar oldu yani yaptıralı ?

Ben gecenlerde gittim igneli epilasyona ensem icin, 3.5 saat surdu Saclarim dogal hali orta kahve tonu ama saclarim inanilmaz derecede gur enseme dogru kaymis durumdaydi. Yapilirken biraz acidi ama asil aci sanki daha sonra cikti ensemi fazla donduremiyorum su an mesela. Sure cokmu fazla sizce? Nasi o kadar zaman yedi hala anlamadim da ben

Merhaba cerenicious, ben de iğneli epilasyona başlamak istiyorum buralarda da hep Gül Hanım isimli birinin adı geçiyor. Ancak ben Avrupa yakasında güvenilir bir yer arıyorum. Siz nerede yaptırıyorsunuz, iz ve tüylerin bitmesi açısından memnun musunuz?

canım ben su an kendisine gidemiyorum tasındıgım için eski semtimden ama mecidiyeköyde zeynep hanım var zeynep polat onu öneririm, yüzümdeki tüyler için gidiyordum ve cok rahat ettim sayesinde tatlı bi hanımdır temiz iş yapar :) Cevahire cok yakındır fulya girişinde yeri.
Gül Hanıma hiç gitmedim bilmiyorum işinde nasıldır.

canım ben su an kendisine gidemiyorum tasındıgım için eski semtimden ama mecidiyeköyde zeynep hanım var zeynep polat onu öneririm, yüzümdeki tüyler için gidiyordum ve cok rahat ettim sayesinde tatlı bi hanımdır temiz iş yapar :) Cevahire cok yakındır fulya girişinde yeri.
Gül Hanıma hiç gitmedim bilmiyorum işinde nasıldır.

Evet Zeynep Hanıma ben de 3 aydır gidiyorum ve çok memnunum. Ensem için de yaz bitiminde eylül gibi başlıycam.

Bende bu ense isini ilk lisede bir arkadasimda gormustum kiz onumdeki sirad oturuordu ve sacmari topluydu. O ensesindeki killar haala gozumun onunde boyle birlesip sirtina dogru iniyordu ve igrenc gorunuodu o gunden sonra acaba bendeki de mi boyle die dusunmeden edemedim eve geldigimde baktim allahtan benimki onun kadar deil ama yinede var cok ince ama o kizdan beridir bir milim kil bile gormek istemiorum orda ve bende yaptirmak istyorum uzman birini bulunca tabi. Kesinlikle yapilmasi gerekn bir bolge bencee

Back