Ensar Vakfı'ndaki cinsel istismarı haber yapan gazeteciye AKP'lilerden dayak

VEdeBU

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
6.013
10.920
198
Ensar Vakfı'ndaki taciz ve tecavüz olayları ile ilgil haber yapan Medyatürk Gazetesi Sahibi Hakan Koruk AKP'liler tarafından dövüldü.
22 Mayıs 2016 Pazar 21:46
Asayiş Şube ekipleri Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin ufuk Uğur’un akrabası olan ayn ı zamanda Ali Rıza Çümen'in kayınbiraderi Nihat Kirman ve UTAŞ Çalışanı Barış Ünlüyurt'u Hakan Koruk’u dövdükleri iddiasıyla gözaltına aldılar.

Hakan Koruk ifadesinde saldırıyı Belediye Başkanı Nurullah Cahan Utaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çümen, AK Parti İl Başkanı Servet Kuş Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ufuk Uğur’un azmettirdiğini ve onlardan şikâyetçi olduğunu söyledi.

Olayla ilgili soruşturmayı Cumhuriyet Polis karakolu yaparken akşam saatlerinde bazı görgü tanıklarının ifadesini de değerlendiren Asayiş Şube ekipleri Nihat Kirman ve Barış Ünlüyurt'u gözaltına aldılar.

Gazeteci Hakan Koruk daha önce Ensar Vakfı'nda yaşanan taciz ve tecavüz olayları ile ilgili haber yapmış ve sosyal medya hesabından konuyu gündeme getirmişti.

http://www.haberdar.com/medya/ensar...pan-gazeteciye-akp-lilerden-dayak-h30363.html

İşin komik kısmı bu gerizekalılar sırf hükümete yaranmak için onların yakın olduğu vakıf ve derneklere belediyenin ,devletin parasını kullandırtıyorlar,sonra hükümet o vakfı ,cemaati sildiğinde bunlarda ''b..k yoluna gidiyor''
3-5 yıl önce Gülen cemaatine para kullandıran yarım akıllılar bugün tek tek toplanıyor,yarında sıra bunlara gelecek haberleri yok.

Aynennn katılıyorum. Dün ülke yönetiminde cemaat kadrosundan bikbik ötenler şimdi hapisteler. Haaa kurunun yanında çok fazla yaş da yandı ama işte, bile bile lades demeyecek kimse. Çok dolaşan, b.ka bulaşır demişler. Bunlar da bugün hükümete yaranacağız diye tehlikeli alanlarda dolaşıp, dolaşıp farkında olmadan ya da olarak b.ka bulaşıyorlar, yarın öbür gün de aaa bunlar kim, tanımıyoruz dicekler, b.ka battıklarıyla kalacaklar.

Ayrıca kendi çocuklarına birşey olunca düşünmeden katil olacaklar, başkalarının çocukları mevzu olunca nasıl bu kadar vicdansız oluyor anlayamıyorum. Ama bu düzene ayak uydurunca yarın öbür gün kendi çocukları da harcanır, farkındalar mı acaba?

Bu ülkede baskalarin cocugun ölmesini umursamayan, "eh iste terör savasinda olan seyler", "protesto etmeselerdi" diyenler, tecavüz olayinimi önemseyecekler?

Sema bakanin "birseferlikten bisey olmaz" dedigini inkar edenler, algi operasyon diyenler var.

Sirf hakli cikmak icin, hirs icin. Ama bu sitede biri demisti, her imparatorluk cöker. Dogru, Arab ülkelerindede 20-30 yillik diktatörler gitti. Bu Erdoganin basinada gelecek ve o zaman gör iste senligi.

bir yerde okumuştum;

biz zaten kendi çocuklarımızı sizin bu istismarcı derneklerinize vakıflarınıza göndermiyoruz.
Çabamız sizin çocuklarınızın başına birşey gelmemesi içindir.

bu neyden kaynaklanıyr biliyor musun 1 sayfa öncesine git mafyayı öven hak verenleri göreceksin sırf Erdoğan ve Akp düşmanlığı yüzünden..
inanın ki bunun akp ye düşmanlıkla ilgisi yok şiddet her yerde

hangi devran dönmedi ki, bu da dönecek bir gün.. o zaman izlemek istiyorum bende, kesinlikle..

İyi de şenliği Orta Doğu'da gördük. Bu adamları başa getirenler götürürse vallahi şenlik şeklinde değil, kanın gövdeyi götürmesi şeklinde olacak diye korkuyorum. Arap baharı olacak sana Türk Baharı. Benim endişem o. Bazen la hiç gitmeseler dediğim oluyor. İnanın geldiklerinden daha çok gitmelerinden korkuyorum. Demokrasi ile gitseler gam yemem ama lanet olası bir karanlık güç gerçeği, derin güç gerçeği var dünyada.

gitseler de gitmeseler de o son kaçınılmaz gibi geliyor bana Zey.. kimse umursamıyor ama benim aklımda hep bir Suriyeli'nin "şehirler tek tek bombalanırken umursamıyorduk ta ki kafamıza bomba yağana kadar" sözü geliyor.. bak şimdide biz umursamıyoruz, Güney Doğu yanıyor resmen.. kaçınılmaz son yaklaşıyor gibi geliyor bana..

İşte olay Yılmaz Özdil'in o meşhuur sarı öküz hikayesi dimi ofisim, o hikayeyi okuyunca içime bir öküz oturuyor.

Okumayanlar okusun, işte bugünün ve yarın olacakların özetidir bu hikaye;

http://www.hurriyet.com.tr/iste-sari-okuz-hikayesi-18127392

Ben artık AKP ye de destekleyenlere açıyorum bu nasıl hırs ya yapmadıkları kalmadı tecavüz şehit savaş açlık her b.k var ama hala birşey yok diyecek kadar boş kafalar var vallahi her yavrunun her şehidin vebali sizin üzerinizde. . Her yanları sahtekarlık pislik olmuş sayacak çok küfür varda yer müsait degil

Zaten istenilen bu değil mi ofişim?
Parçalanalım Türkiye diye bir ülke kalmasın.
BOP esbaşkanıyım diye göğsünü gere gere konuşan bir Cb nı var.
Yarın birgün iç savaş çıkarsa şaşırmamak lazım.
Bu sefer müthiş dış politikamız yüzünden bizi kimsede kabul etmez.
Akp yandaşlarını o zaman görürüm ben.
Unutmasınlar
O çok sevdikleri Reisleri biz batarken ellerini ovuştururak bilmem hangi ülkede batışımızı seyredecek

Bunların bir tarafına ateş düşse anlamazlar çok anlam yuklemeyelim

O çok sevdikleri Reisleri biz batarken ellerini ovuştururak bilmem hangi ülkede batışımızı seyredecek
Suudi Arabistan veya Katar... Zerrab davasi ile baslayarak sonunda Amerika'ya bile kacamayacak haldeler. Yarin Emineyi vakifa bagislanan paralar icin sorguya cagirsalar sasirmam. Bizim yargilayamadigimiz 17 Aralik dolayli yoldan yargilanmaya basladi ne de olsa.. Isvicre bankalarindaki hesaplar da bir mahkeme karari ile acilirsa tadindan yinmez.. Avrupa ile ABDnin de kesin iade anlasmasi vardir. Cok sevdikleri, dost dedikleri musluman kardes! ulkelerden baska sans yok.. Gerci Suudiler de ABD'nin kucaginda.. Kacis yok maalesef, tek yol sonuna kadar Turkiye ve pembe gozluklu halki..

Bugün teroristlerin teslim olma görüntülerini izledim. Aman Allahım resmen yerle bir her yer bildigin ic savaş. Biz de burada sabahtan aksama kadar rutin hayatimiza devam ediyoruz. Aslinda korkunç bir durum bu ya

Bugün teroristlerin teslim olma görüntülerini izledim. Aman Allahım resmen yerle bir her yer bildigin ic savaş. Biz de burada sabahtan aksama kadar rutin hayatimiza devam ediyoruz. Aslinda korkunç bir durum bu ya

işte ben bbc nin Kilis görüntülerini izlediğimde ağladım ya, olamaz böyle bir şey karanfil.. benim yüreğim kaldırmadı kendi ülkemi bu halde görmeyi yahu.. bildiğin iç savaş, çocuklar ağlıyor, evler yıkık-harabe, her yer kan gölü.. ciddi söylüyorum burası Suriye diye yemin etsem başım ağrımaz o derece.. Bir de bu Güney Doğu, Doğu Anadolu nasıl tahmin bile edemiyorum..

Ama ISID'in petrolleri var.. Irak'ta el koyup sattiklari, tasittirdiklari petroller.. Ucuza geliyormus.. Cok iyi de para kazandiriyormus tasiyicilarina. Bunlarla iyi gecinmek lazim, anlasmak lazim.. Istedikleri Kilis, Gaziantep olsun.. Veririz, ne var? Bizde vatan topragi cok.. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…