- 6 Nisan 2020
- 611
- 1.078
- 63
- Konu Sahibi mutlulukarayiciii
-
Ne kadar süre içinde yaşadınız bunları?Bel ağrısı göğüslerden şişkinlik aşırı uyku isteği
İnşallah, teşekkür ediyorumGebelik belirtisi kişiden kişiye değişir inşallah hamișsinizdir
Kasıklarda patlayacakçasına ağrı alt karında şişlikYaklaşık 10 gündür korunmasız ilişki yaşıyorum. Bugün bel ağrısı ve göğüs uçlarında bir hassasiyet var. Halsizleştim. Acaba hamile olabilir miyim diyorum ama on günde çok kısa bir süre gibi geliyor. Bu kadar kısa sürede belirti olabilir mi?
Gebelik belirtisi ve adet belirtisi birbirine çok çok benzer ve kişiden kişiye değişir inşallah hamilesinizdir. Bende hiçbir belirti olmadı adet günümde kasık ağrısı yaşadım hamileliği öğrendikten bir süre sonra göğüs hassasiyeti halsizlik başladı öncesinde yoktu yaniYaklaşık 10 gündür korunmasız ilişki yaşıyorum. Bugün bel ağrısı ve göğüs uçlarında bir hassasiyet var. Halsizleştim. Acaba hamile olabilir miyim diyorum ama on günde çok kısa bir süre gibi geliyor. Bu kadar kısa sürede belirti olabilir mi?
6 haftalikti ogrendigimdeNe kadar süre içinde yaşadınız bunları?
10 günde ancak döllenir rahme ulaşır mümkün değil 10 günde belirti yaşamanız.Yaklaşık 10 gündür korunmasız ilişki yaşıyorum. Bugün bel ağrısı ve göğüs uçlarında bir hassasiyet var. Halsizleştim. Acaba hamile olabilir miyim diyorum ama on günde çok kısa bir süre gibi geliyor. Bu kadar kısa sürede belirti olabilir mi?
Evet ya benimde öyle oldu çok erken ama kafamı karıştırdıBende bir hafta önce adet bittiğinde ilişki yaşadım sol kasıkta ağrı belde ağrı var bir hafta oldu cok erken değil mi
Bende bir hafta önce adet bittiğinde ilişki yaşadım sol kasıkta ağrı belde ağrı var bir hafta oldu cok erken değil mi
Benimde kafam karıaık ne zaman test yapsakEvet ya benimde öyle oldu çok erken ama kafamı karıştırdı
İlişki üstünden 12 gün sonra falan test yapmalısınızBenimde kafam karıaık ne zaman test yapsak
Tesekkürlerİlişki üstünden 12 gün sonra falan test yapmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?