• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Enn erken hamilelik belirtilerinizi paylaşır mısınız?

mutlulukarayiciii

Her yerim ağriyi
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2020
611
1.078
63
Yaklaşık 10 gündür korunmasız ilişki yaşıyorum. Bugün bel ağrısı ve göğüs uçlarında bir hassasiyet var. Halsizleştim. Acaba hamile olabilir miyim diyorum ama on günde çok kısa bir süre gibi geliyor. Bu kadar kısa sürede belirti olabilir mi?

Yaklaşık 10 gündür korunmasız ilişki yaşıyorum. Bugün bel ağrısı ve göğüs uçlarında bir hassasiyet var. Halsizleştim. Acaba hamile olabilir miyim diyorum ama on günde çok kısa bir süre gibi geliyor. Bu kadar kısa sürede belirti olabilir mi?
Kasıklarda patlayacakçasına ağrı alt karında şişlik

Gebelik belirtisi ve adet belirtisi birbirine çok çok benzer ve kişiden kişiye değişir inşallah hamilesinizdir. Bende hiçbir belirti olmadı adet günümde kasık ağrısı yaşadım hamileliği öğrendikten bir süre sonra göğüs hassasiyeti halsizlik başladı öncesinde yoktu yani

10 günde ancak döllenir rahme ulaşır mümkün değil 10 günde belirti yaşamanız.

Back