enkidu'nun mutlu yuvası

Enkidu

yaşamak seninle güzel
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
4.378
0
66
İstanbul
arkadaşlar 10-11aylık yeni gelinim burası benim salonum bakalım beğenicekmisiniz evim küçük ve kira ancak bu kadar oldu

cnm konuya cevap yazan yere giriyorsun orda eklentiler kısmı var orda ekliyorsunn

sadece salonu değil ama diğer odalarıda bekliyoruz.

işallah canım evim fazla büyük değil ama diğerlerinide çektiğimde eklerim ama bide ekleyebilsem akşam vde denerim işte deneyemiyorum

arkadaşlar özürl diliyorum resimler yüklenmiyor mesaj sayısının 100e ulaşması gerekiyormuş artık mesaj sayım ulaştığı zaman yüklerim

evet canım aynen öyle arkadaşıma denettirdim o yükledi mesaj sayısı fazla olduğu için

Canım mesaj sayın 100ü geçmiş konuya mesaj yazdığımız yerin altında eklenti ekle diye bir yer var oraya tıkla açılan sayfada dosya ekle diye bir yer olacak oraya tıkla sonra bir sayfa daha açılacak oraya dosyaları seç yazıyor ona tıkla bilgisayarından açılan yerde resimlerini bul upload files'a tıkla bitir de biraz uzun oldu sanki :1: ama yapınca kolay oluyor. Merakla bekliyoruz evini. :kkk:

işte evim şuan sadece salonum:)

Eklentiler

• $IMG_1230.webp
    $IMG_1230.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 84
  • $IMG_1209.webp
    $IMG_1209.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 79
  • $IMG_1213.webp
    $IMG_1213.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 76
  • $IMG_1223.webp
    $IMG_1223.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 97
  • $IMG_1229.webp
    $IMG_1229.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 90
:nazar::nazar: Ben bu evi bir yerden tanıyorum.Ömür boyu huzurla vakit geçirirsiniz inşallah bu güzel evinizde.Herşey çok güzel :nazar::nazar:

:nazar::nazar: Ben bu evi bir yerden tanıyorum.Ömür boyu huzurla vakit geçirirsiniz inşallah bu güzel evinizde.Herşey çok güzel :nazar::nazar:

evet tanıyosun amin işallah.teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun sende veinde huuzrlu mutlu olursun. işallah bir gün oturmayada beklerim :)

Back
X