enkidu'nun mutlu yuvası

çok güzelmiş allah huzur versin, güle güle oturun, annem banada dantel yapalım bir iki tane masa örtün olsun en azından diyor ama ben hiç yaptırmadım zorla bir pike takımı yaptı onuda kullanırmıyım acaba bilemem eski adetler işte, yok artık dantelmiş güpürmüş eski şeyler, ama tabii ki el emeği zevk meselesi birde beğenenler çok oluyor..

teşekkür ederim canım işallah bende hiçbişe istemedim o kendine göre yapmış teyzelerim yapmış çeyiz bölümünde nevresimler var onlarıda annem yaptırdı şimdi daha değişik şeyler var ama el emeği olunca kıyamıyosun

Arkadaslar, ben burda yeniyim. Bi suredir takip ediyorum ve sonunda uye oldum bende :) 6 aylik evliyim, ve yakinda bende evimin resimlerini sizlerle paylasmayi dusunuyorum....

Arkadaslar, ben burda yeniyim. Bi suredir takip ediyorum ve sonunda uye oldum bende :) 6 aylik evliyim, ve yakinda bende evimin resimlerini sizlerle paylasmayi dusunuyorum....

merhaba canım hoşgeldin emin ol burda çok keyifli vakit geçireceksin evinin fotoğraflarını bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…