- 28 Mayıs 2021
- 1.278
- 474
- 73
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun Allah sizlere uzun ömürler versin inşallahKonu sahibine oncelikle cok gecmis olsun
Rabbim kardesinizi size bagislamis umarim sagligina bir an once kavusur
Osmaniyeliyim ,osmaniyede neredeyse yok sayilir
Soğuktan oluyor uzun süre göçük altında kaldıkları için gündüz bile eksi beş derece soğukmuş Allah yardımcıları olsun uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum dua etmekten başka bişey yapamıyorumEvet maalesef öyleymiş.
Bir arkadaşımın kolunu kesmişler bugün.
Uzun süre göçük altında kaldığı için sanırım bozukluk oluşuyormuş tam olarak bilmiyorum beslenemiyormuş sanırım organlar inanın bende bilmiyorum ama çok acı şeyler yaşanıyor…
Artık kendimde bile değilim duyduklarım karşısında sadece çocuklarıma sarılıp ağlıyorum ..
Büyük bir afet yaşanıyor
Amin insallah rabbim yasayanlarin yardimcisi olsunÇok geçmiş olsun Allah sizlere uzun ömürler versin inşallah
Kaybettik arkadaşımızı maalesef olmadı.Soğuktan oluyor uzun süre göçük altında kaldıkları için gündüz bile eksi beş derece soğukmuş Allah yardımcıları olsun uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum dua etmekten başka bişey yapamıyorum
Başınız sağolsun Rabbim sabırlar versin ailesine dostlarına her namazda dua ediyorum ölenlere ailelerine erkek kardeşim ve amcamın oğlu yardıma gittiler erkek gücüne ihtiyaç çok fazla kızkardeşim deprem eğitimi almaya başladı dün bütün gün istanbul depremiyle ilgili videolar izledim korkudan uyuyamıyorum ölmekten değil ama göcük altında uzun süre kalmaktan çok korkuyorum klostrofobim var ölmekten beter bir durum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun İnşallahKaybettik arkadaşımızı maalesef olmadı.
Amin sağolun.Başınız sağolsun Rabbim sabırlar versin ailesine dostlarına her namazda dua ediyorum ölenlere ailelerine erkek kardeşim ve amcamın oğlu yardıma gittiler erkek gücüne ihtiyaç çok fazla kızkardeşim deprem eğitimi almaya başladı dün bütün gün istanbul depremiyle ilgili videolar izledim korkudan uyuyamıyorum ölmekten değil ama göcük altında uzun süre kalmaktan çok korkuyorum klostrofobim var ölmekten beter bir durum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun İnşallah
Bu nasıl acı, offfffElbistana giden bankadan arkadaşlar bugün geldiler tv de gördüklerimiz hiç birşey değil yine üstünü kapatıyorlar herşeyin soğuktan göçük altında kalanların uzuvları kesiliyormuş ameliyat yapan doktor arkadaşıymış bizim personelin ağlaya ağlaya küçücük çocukların kolunu bacağını kesiyoruz demiş tek sorun deprem değil gündüz -5 derece olan soğuk ve hala göçük altında bekleyenler var Elbistan artık yok dediler tamamen gitmiş orası
Allahım yardimciniz olsun, sizlere dirayet, güç versin. Sağlığına bir an önce kavuşur inşallah. Birlikte uzun, sağlıklı bir ömür yaşarsınız umarımDiyalize almışlar doktor arkadaşı yanında 1 hafta girecekmiş diyalize . Lutfen duanızı eksik etmeyın
Allah yardımcımız olsun İnşallah kalanlara ömür versin söylenecek başka hiç birşey yok Allah sonumuzu hayır etsinAmin sağolun.
İki kızı var ve eşi hayattalar çok şükür.
Kızların annelerine her zaman ihtiyaçları oluyor evet ama şimdi en ihtiyaç duydukları zamanda yanında olmaması gerçekten çok üzücü 12-15 yaşlarındalar.
Allah rahmet eylesin gerçekten çok iyi bir insandı hemşireydi görev nedeniyle ordaydılar ama tanıdığım en yardımsever insanlardan biriydi.
İşte herkesin bir hikayesi var..
Aslında her şehirde çok sayıda kişiye deprem eğitimi verilmeli.
Gerekli ekipmanlar kurulmalı.
Her şehir kendi bünyesinde hazır hale getirilmeli.
Riskli ya da risksiz bölge fark etmez risksiz bölgelerden daha çok kişi eğitilmeli böyle bir anda bir çok ekipman olay yerine gönderilmeli.
Tabii ki yapılarda acil denetlenmeli umarım bir şeyler yapılır..
Size de tavsiyem bakmayın haberlere sosyal medyaya.
Elinizden geldiğince uzak durup rutin hayatınızın getirdiklerini yapmaya odaklanın.
Ben baktım çocuklarımın yanında ağlıyorum zaten okula gidemiyor büyük olan o da arkadaşlarım ölmesin diye ağlamaya başladı.
Bu çok yanlış dedim kendime bunu çocuğuma yapmaya hakkım yok..
Biz sağlam bir psikolojide duralım ki çevremize faydamız olsun.
Yoksa yaşananlar çok ağır.