• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Enkazdan çıkarılan kız kardeşim

Öncelikle çok geçmiş olsun. Doktor değilim fakat, akut böbrek yetmezliği ise ömür boyu diyalize girmesine gerek yoktur. Bir tedavi süreci vardır. Ömür boyu diyaliz alanlar genelde kronik böbrek yetmezliği hastalarıdır diye biliyorum. Doktora sorma imkanınız varsa bir sorun isterseniz.
Diyalize almışlar doktor arkadaşı yanında 1 hafta girecekmiş diyalize . Lutfen duanızı eksik etmeyın

Geçmiş olsun öncelikle. Yaşı genç anladığım kadarıyla, enkazdan da yeni çıkmış, böbreklerinin toplaması için biraz zaman verin diye düşünüyorum. Bir süre diyalize girer, o sırada da böbrekleri toparlar, zaten hastanede tedavi görüyormuş. Yazması kolay yapması zor ama bir süre bekleyin bu konu için zaman verin derim. Tekrar geçmiş olsun.
Teşekkür ederim.. 29 yaşında . İyi olsunda.. enkazdan 8 saat sonra çıkarıldı yani en erken çıkanlardan çok şükür. Duanıza ihtiyac var

Diyalize almışlar doktor arkadaşı yanında 1 hafta girecekmiş diyalize . Lutfen duanızı eksik etmeyın
Kuzum benim babam kronik börek yetmezliği hastasıydı diyalizden korkma lütfen çünkü 1 hafta girecekmiş akut gelişen bir durum demek ki kronik bir durum değil. Sussuzluk gibi sebeplerden olabilir. Diyalizle kendini toparlar üzme kendini inşallah iyi olacak kardeşin. Dualarımız kardeşinle.

Elbistana giden bankadan arkadaşlar bugün geldiler tv de gördüklerimiz hiç birşey değil yine üstünü kapatıyorlar herşeyin soğuktan göçük altında kalanların uzuvları kesiliyormuş ameliyat yapan doktor arkadaşıymış bizim personelin ağlaya ağlaya küçücük çocukların kolunu bacağını kesiyoruz demiş tek sorun deprem değil gündüz -5 derece olan soğuk ve hala göçük altında bekleyenler var Elbistan artık yok dediler tamamen gitmiş orası
Konu sahibine oncelikle cok gecmis olsun
Rabbim kardesinizi size bagislamis umarim sagligina bir an once kavusur

Osmaniyeliyim ,osmaniyede neredeyse yok sayilir 😔

Kızlar kızkardeşim hatayda depremden 8 saat sonra enkazdan çıkarıldı. Hastaneye yatırıldı böbreklerine zedelenme oldgu söylendi,tetkiklerinde potasyum fazlalığı çıktı diyalize girebilirmiş peki diyaliz ömür boyu mu yoksa potasyumu azaltmak için mi? Bilgisi olan paylaşabilir mi
Rabbim Şafi adı ile şifa versin

Kuzum benim babam kronik börek yetmezliği hastasıydı diyalizden korkma lütfen çünkü 1 hafta girecekmiş akut gelişen bir durum demek ki kronik bir durum değil. Sussuzluk gibi sebeplerden olabilir. Diyalizle kendini toparlar üzme kendini inşallah iyi olacak kardeşin. Dualarımız kardeşinle.
Annemde öyleydi.. ama şimdi ödemin atılması bekleniyor . 4-6 hafta da olurmuş yani dua ediyorum inşallah toparlanır

Annemde öyleydi.. ama şimdi ödemin atılması bekleniyor . 4-6 hafta da olurmuş yani dua ediyorum inşallah toparlanır
Toparlanacak merak etme bak ben bir trafik kazası geçirmiştim benim de böbreğimde sıkıntı oldu sonra geçti kaldı ki kız kardeşinin yaşadığı durum benim kazamdan çok daha ağır. Toparlanacak güzel kardeşim sen umudunu yüksek tut lütfen.

Çok geçmiş olsun konuyla ilgili bilgim yok ancak Allah yardımcınız olsun

Toparlanacak merak etme bak ben bir trafik kazası geçirmiştim benim de böbreğimde sıkıntı oldu sonra geçti kaldı ki kız kardeşinin yaşadığı durum benim kazamdan çok daha ağır. Toparlanacak güzel kardeşim sen umudunu yüksek tut lütfen.
İnşallah tek duam bu iyi olması. Yoksa kalbim dayanmaz 😢😥😪

Merhaba ben diyaliz hemşiresiyim bahsettiğiniz duruma crush sendromu deniyor. Hangi hastaneye getirildiniz? Genellikle bize getirildi hastalar. Merak ettiğiniz birşey olursa özleden yazın cevaplarım.
Merhaba evet araştırdım.. adana şehir hastanesi . Çok memnun olurum inanın

Elbistana giden bankadan arkadaşlar bugün geldiler tv de gördüklerimiz hiç birşey değil yine üstünü kapatıyorlar herşeyin soğuktan göçük altında kalanların uzuvları kesiliyormuş ameliyat yapan doktor arkadaşıymış bizim personelin ağlaya ağlaya küçücük çocukların kolunu bacağını kesiyoruz demiş tek sorun deprem değil gündüz -5 derece olan soğuk ve hala göçük altında bekleyenler var Elbistan artık yok dediler tamamen gitmiş orası
Evet maalesef öyleymiş.
Bir arkadaşımın kolunu kesmişler bugün.
Uzun süre göçük altında kaldığı için sanırım bozukluk oluşuyormuş tam olarak bilmiyorum beslenemiyormuş sanırım organlar inanın bende bilmiyorum ama çok acı şeyler yaşanıyor…
Artık kendimde bile değilim duyduklarım karşısında sadece çocuklarıma sarılıp ağlıyorum ..
Büyük bir afet yaşanıyor😔

Ben de bir yerde depremzedenin yorumuna denk geldim. Göçük altında kangrenden dolayı çok fazla bu durum söz konusuymuş :KK43:
Allah yardımcıları olsun.Instada Hakan Hatipoğlu nun paylaşımına denk geldim. Baba bebeğinin kurtulabilmesi için kendi kolunun kesilmesini kabul etmiş.(kolu kesilmeden ulaşılması mümkün değilmiş sanırım). Oturdum ağladım...zaten yardım yollamak, dua etmek ve ağlamak dışında elimden gelen bir sey yok...

Kızlar kızkardeşim hatayda depremden 8 saat sonra enkazdan çıkarıldı. Hastaneye yatırıldı böbreklerine zedelenme oldgu söylendi,tetkiklerinde potasyum fazlalığı çıktı diyalize girebilirmiş peki diyaliz ömür boyu mu yoksa potasyumu azaltmak için mi? Bilgisi olan paylaşabilir mi
Çok geçmiş olsun.

Back