Enkazdan çıkarılan kız kardeşim

Diyalize almışlar doktor arkadaşı yanında 1 hafta girecekmiş diyalize . Lutfen duanızı eksik etmeyın

Teşekkür ederim.. 29 yaşında . İyi olsunda.. enkazdan 8 saat sonra çıkarıldı yani en erken çıkanlardan çok şükür. Duanıza ihtiyac var

Diyalize almışlar doktor arkadaşı yanında 1 hafta girecekmiş diyalize . Lutfen duanızı eksik etmeyın
Kuzum benim babam kronik börek yetmezliği hastasıydı diyalizden korkma lütfen çünkü 1 hafta girecekmiş akut gelişen bir durum demek ki kronik bir durum değil. Sussuzluk gibi sebeplerden olabilir. Diyalizle kendini toparlar üzme kendini inşallah iyi olacak kardeşin. Dualarımız kardeşinle.

Konu sahibine oncelikle cok gecmis olsun
Rabbim kardesinizi size bagislamis umarim sagligina bir an once kavusur

Osmaniyeliyim ,osmaniyede neredeyse yok sayilir

Rabbim Şafi adı ile şifa versin

Annemde öyleydi.. ama şimdi ödemin atılması bekleniyor . 4-6 hafta da olurmuş yani dua ediyorum inşallah toparlanır

Annemde öyleydi.. ama şimdi ödemin atılması bekleniyor . 4-6 hafta da olurmuş yani dua ediyorum inşallah toparlanır
Toparlanacak merak etme bak ben bir trafik kazası geçirmiştim benim de böbreğimde sıkıntı oldu sonra geçti kaldı ki kız kardeşinin yaşadığı durum benim kazamdan çok daha ağır. Toparlanacak güzel kardeşim sen umudunu yüksek tut lütfen.

Çok geçmiş olsun konuyla ilgili bilgim yok ancak Allah yardımcınız olsun

İnşallah tek duam bu iyi olması. Yoksa kalbim dayanmaz

Merhaba ben diyaliz hemşiresiyim bahsettiğiniz duruma crush sendromu deniyor. Hangi hastaneye getirildiniz? Genellikle bize getirildi hastalar. Merak ettiğiniz birşey olursa özleden yazın cevaplarım.
Merhaba evet araştırdım.. adana şehir hastanesi . Çok memnun olurum inanın

Evet maalesef öyleymiş.
Bir arkadaşımın kolunu kesmişler bugün.
Uzun süre göçük altında kaldığı için sanırım bozukluk oluşuyormuş tam olarak bilmiyorum beslenemiyormuş sanırım organlar inanın bende bilmiyorum ama çok acı şeyler yaşanıyor…
Artık kendimde bile değilim duyduklarım karşısında sadece çocuklarıma sarılıp ağlıyorum ..
Büyük bir afet yaşanıyor

Ben de bir yerde depremzedenin yorumuna denk geldim. Göçük altında kangrenden dolayı çok fazla bu durum söz konusuymuş
Allah yardımcıları olsun.Instada Hakan Hatipoğlu nun paylaşımına denk geldim. Baba bebeğinin kurtulabilmesi için kendi kolunun kesilmesini kabul etmiş.(kolu kesilmeden ulaşılması mümkün değilmiş sanırım). Oturdum ağladım...zaten yardım yollamak, dua etmek ve ağlamak dışında elimden gelen bir sey yok...

Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…