• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

enjektore sperm koyup hamile kalan varmi

umudum02

zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem
Kayıtlı Üye
1 Mart 2016
21
14
3
39
Selamlar ben vajinusmistan yeni kurtuldum fakat penis asamasi biraz guc oluyo hepsi girmiyor bende enjektore spermleri koydum vajinama bosaltim acaba olurmu bu yontemi yapanlarin bilgisine ihtiyacim var

Nisanda iki bitecek on gundur parmak egserisizi yaptim ama penis girmiyor korkuyom sanki brnde bu sekilde hamile olurum diye dusundum. İnsaallh olur sence ama yumurtlama zamanim gecti bu sekilde uc kez yaptik ayin on besi regk gunum ins olmam

Nisanda iki bitecek on gundur parmak egserisizi yaptim ama penis girmiyor korkuyom sanki brnde bu sekilde hamile olurum diye dusundum. İnsaallh olur sence ama yumurtlama zamanim gecti bu sekilde uc kez yaptik ayin on besi regk gunum ins olmam
Çok düşük bi ihtimal. Ama bence egzersizlere devam et. Pes etme. Bebek olursa senin için daha zor olur. Eşlerimizle birşeyler yaşamadan bebek olmasın. Sonra sıkıntı yaşarız

Ama artik bunaldik baskidan herkes bebek soruyo.
Peki bu sekilde yumurtlama doneminde yapsam hamile kalirmiyim

Ama artik bunaldik baskidan herkes bebek soruyo.
Peki bu sekilde yumurtlama doneminde yapsam hamile kalirmiyim
Ben denedim ama tutmadı. Yumurtalıklarımda biraz sıkıntı varmış ondan galiba. Ama Allahım verirse neden olmasın. Dene ama egzersizde yap. İhmal etme bak kaç kişi yendi inşallah sende yenersin

Yenecegime inaniyorum insallah Allah in izniyle cunku dayanmiyorum artik.
Kendimi bosyere kisir gosteriyom mileete herkes uzulup bakiyo aa yazik daha bebekleri yok diyo

Yenecegime inaniyorum insallah Allah in izniyle cunku dayanmiyorum artik.
Kendimi bosyere kisir gosteriyom mileete herkes uzulup bakiyo aa yazik daha bebekleri yok diyo
Boşver milleti ağzı olan konuşuyo işte. Onlara inat yen ve sağlıklı bir şekilde hamile kal inşallah :)

Ben daha egzersizlere baslamadan once gecen ay asilama yaptik tutmadi ozel hastanede o zmaman dr yumurtlarima bakti bilgisayardan sikinti yok dedi yumurtada.kafami yicem valla

Canim bence baskalari ne der diye yasmayi birak...siz nasil mutlu olursunuz onu düşün ilk basya birlikte olma olayini çöz ondan sonra bebekte olur...Cinsellik evliligin diregidir öyle dusun sona hamilelik su bu birbirinizden iyice koparsiniz nacizane dusuncem...

Yok gitmedim psikologa gitmem gerekmis ama ben gitmem dedim evde egzersizlere basladim basardim ama penis tam girecekken kapatiyorum kendimi sonu husran

O gun baktim annem agliyor kizimin bebegi olmuyor diye dunyam yikildi cok zordayim

O gun baktim annem agliyor kizimin bebegi olmuyor diye dunyam yikildi cok zordayim
niye dünyan yıkılıyor?
bütün her şey doğurmak mı bu dünyada.
cinsel bir problemim olmamasına rağmen 1,5 senedir olmuyor benim, dünyam yerinde duruyor şükür.
yaşım da 29 olacak yani birkaç ay sonra.
senin de yerinde olsam önce vajinusmusu çözer sonra çocuk yapmaya uğraşırdım.

Neden psikoloğa gitmiyorsunuz profesyonel destekle çok daha çabuk çözülür bu sorun. Çaresi olan bir şey sonuç olarak ilk önce probleminizi çözün daha sonra doğal yollarla hamile kalırsınız zaten. Milletide sallamayın böyle yapmaları onların terbiyesizliği, sırf bu toplum baskısından strese girdiği için çocuğu olamayan insanlar var . Vaginismus çözümü çok kolay olan ama çiftlerin çekinmesinden çözümlerden kaçmalarından dolayı evliliklerde büyük sorunlara yol açan bir sıkıntı.

Haklisin arkadasim ama dr ye gitmek iskence cunku garip garip sasirip duriyolarlar sanki kucumsuyorlar bende boylr bisey yapayim dedim :-( :'(

Back