Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Enjekte ile gebelik
- Konu Sahibi Yildiz02
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- enjekte ile gebelik vajinismus
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Mayıs 2022
- 130
- 70
- 13
- 25
Anlamadım yani yapmalı mıyım sizceGeç bile kaldınız
- 12 Aralık 2020
- 3.410
- 12.040
- 138
- 26
Tâbi ki yapmamalısınızAnlamadım yani yapmalı mıyım sizce
- 16 Mayıs 2022
- 130
- 70
- 13
- 25
Geç bile kaldınız yazmışsınız da sebebini merak ettimTâbi ki yapmamalısınız
- 16 Haziran 2020
- 4.434
- 9.897
- 108
- 28
Yani diyor ki önce kocanla s*ks yap kocanı tanı kocan seni tanisin önce buna alış sonra bebeği düşünGeç bile kaldınız yazmışsınız da sebebini merak ettim
- 24 Ağustos 2020
- 2.974
- 7.438
- 108
- 16 Mayıs 2022
- 130
- 70
- 13
- 25
Tıp da öyle bir şey yok canım bunu uzmanlar da söylüyor ama hastalığı atlatmadan yapmak evet hata olur sanırımBide enjekte demişsn o kadar kolay mı bu işler hiç mi korkmuyorsnz spermin yapısını bozarım birşey olur
- 16 Haziran 2020
- 4.434
- 9.897
- 108
- 28
Anlamadm hangi uzman tam olarak ne söylüyorTıp da öyle bir şey yok canım bunu uzmanlar da söylüyor ama hastalığı atlatmadan yapmak evet hata olur sanırım
- 16 Mayıs 2022
- 130
- 70
- 13
- 25
- 16 Haziran 2020
- 4.434
- 9.897
- 108
- 28
Uygun ortamı nasıl sağlayacaksnz peki laboratuvar mi var sizin evde yada steril bir ortam az bilgi versen sevinirimJinekoloji bunu da geçtim internette hiç böyle bir bilgiye vardınız mi uygun ortamda uygun bir şekilde yapılabiliyor bu dediğim olay ama tabi ki konu bu değil ben arkadaşın neden öyle dediğini merak ettiğim için sordum yani bu şekilde hamile kalan insan çok
- 11 Kasım 2019
- 1.272
- 6.837
- 108
- 12 Aralık 2020
- 3.410
- 12.040
- 138
- 26
Allah aşkına az mantıklı düşünün böyle saçmalık olabilir mi? Asıl siz internette enjektör ile gebe kalan kaç insan gördünüz ? Hadi gördünüz diyelim nasıl inandınız ?Jinekoloji bunu da geçtim internette hiç böyle bir bilgiye vardınız mi uygun ortamda uygun bir şekilde yapılabiliyor bu dediğim olay ama tabi ki konu bu değil ben arkadaşın neden öyle dediğini merak ettiğim için sordum yani bu şekilde hamile kalan insan çok
- 16 Mayıs 2022
- 130
- 70
- 13
- 25
Yani en yakınım arkadaşım böyle gebe kaldığı için olabilir mi bu düşünceye varmamAllah aşkına az mantıklı düşünün böyle saçmalık olabilir mi? Asıl siz internette enjektör ile gebe kalan kaç insan gördünüz ? Hadi gördünüz diyelim nasıl inandınız ?
- 16 Haziran 2020
- 4.434
- 9.897
- 108
- 28
Bence siz enjekteyi boşverin önce eşinizle güzelce sevişip seks yapın o işin tadına varın hazır hissedince doktor a gider aşılama yaparsınız hatta vajinismus u atlatinca kendiliğinden bile olur ya yanii bu kadar bebek için acele etmeyin ve dediğinz gibi uzmansanz böyle cahil cühela işlerden uzak kalınAnestezi uzmanıyım eğer bir kaç olumlu bir şey alsaydim bunu yapacaktım ama yapmamak daha doğru öncelik atlatmak sanirim
- 16 Mayıs 2022
- 130
- 70
- 13
- 25
Cahillikten değil insanın bir an boşluğa düşüp de yapamayacağı bir şey yok çoktan tedavi olmuştum eşim kabul etmediği için bu durumdayım sadece bilgi almak istedim buBence siz enjekteyi boşverin önce eşinizle güzelce sevişip seks yapın o işin tadına varın hazır hissedince doktor a gider aşılama yaparsınız hatta vajinismus u atlatinca kendiliğinden bile olur ya yanii bu kadar bebek için acele etmeyin ve dediğinz gibi uzmansanz böyle cahil cühela işlerden uzak kalın