Englısh Home'dan...

:umursamaz: ne hava atiyon:mymeka:
:gitme: bende alicam
söle kaca aldinbayanssulusmilezemuszemus

canım ben çeyizimde aldım 8 ay önce fln yatak örtüsünü 100 liraya almıstım sadece bunu hatırlıyorum nevresim çarsaf çok sey aldım oraya girince cıkamıyorum zaten ya cok huzur verici biyer en son baza fırfırı aldım mor 10 lira
şimdi kahveli turkuazlı var onlarda gözüm onlarıda alcam delikafadulden
ama o zaman annem baska yerlere göre uygun demişti

süperler yaaa
ben ferforge yataklara bayılıyorum yatagı alıyım sonrada her renk alıcam
ist forumua gdınce mutlaka ugrarım

güle güle kullan canim
yatak örtüsü kullanmadigim icin sadece nevresim takimi alicamhihoyyyt
2 ay sonra bursadayim avm kapali carsiya yakinmiszemuszemus
bi gireyim altii üstüne getireyim oraninaklinialirimsmile
secerken baya zorlanicam kesin:sinifsinif:

kesinlikle ben hepsinden istiyorum yaaa nasıl pastel ferahlatıcı desenler renkler

havlularından almıştım birkaç ay önce ama daha kullanmadım süs amaçlı koydum banyoya kıyamadım çok güzeller nevresimleri çok güzel parça parça satılıyo çift kişiliği 50 lirayı buluyo yani
bide nakışlı sehpa örtüleri aldım çok şıklar gerçekten masa örtüşü aldım sık sık yıkıyorum çok güzel kaliteli ürünleri

ha bende tül masa örtüsüde var kendinden desenli gelinlik kuması gibi yani

bende kızım için aldım ama henüz kullanmadım ama kumaşları çok yumuşak bende pembeli seti aldım yatak örtüsüde indirimdeydi pembe olandan 50 tl ye aldım şimdide pembe çiçekli nevresim takımından bir tane daha alıcam

nevresim takımları cok kaliteli ve fiyatıda uygun
sade desenler sevenler için güzel bir marka ve kumaşları cok kaliteli elinize aldıgınızda farkını hissedebiliyosunuz yıkandıkçada renkleri aynen duruyor hiç bişi olmuyo
ama pembe desenli havlunun aynısını bende aldım ama küçüldü:s
fotografta gördüğünüz pembe desenli havlu 7 tl 10 tl ye kadar farklı desenlerde bir sürü havlu var çift kişilik nevresimde 50 tl ye geliyo

her biri birbirinden güzel bunların.....
çok beğendim..........

şu anda da indirim var gerçekten herşeyine bayılıyorum bu markanınnn kesinlikle tavsiye ederimm,nevresim takımları ndan çok memnunum

eveeet dedigim gibi gittim veee aldim

bereket kuslari
yatakörtüm buna benziyo ,resmini bulamadim , pembe kenarlari ince serit minik güller var
bu takimi aldim
beyaz pembe puantiyeli carsaf

hepisine 160 tl verdim:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…