• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Englısh Home'dan...

radika

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
1.024
4
116
İstanbul
keten_pike_3.jpg

still_life_29.jpg

asil_4_duz_yastiklar_ya.jpg

still_life_81.jpg

still-life_48_a.jpg

still_life_19_ya.jpg

mimoza_yastiklar.jpg

15.jpg

23.jpg

9.jpg

16.jpg

18.jpg

3.jpg

5.jpg

11.jpg

7.jpg

14.jpg

22.jpg

159.jpg

12.jpg

13.jpg

19.jpg

125.jpg

mavılı yatak takımına bayıldım...
home mağazası bulmak lazım ...

mavılı yatak takımına bayıldım...
home mağazası bulmak lazım ...

Valla burdakiler mağazanın binde biri.Oraya gidince neye bakacağımı şaşırdım.ohaoldumsmileÇok cici şeyler var.Almasanda kesinlikle gezmek için gir.Hem insan fikir edinmişde oluyor.bayanssulusmile

Valla burdakiler mağazanın binde biri.Oraya gidince neye bakacağımı şaşırdım.ohaoldumsmileÇok cici şeyler var.Almasanda kesinlikle gezmek için gir.Hem insan fikir edinmişde oluyor.bayanssulusmile

doğru söyluyosun...
gitmek lazım:)
saol paylasım için..
Şeniz

sade, kibar desen ve renkler. teşekkürler paylaştığınız için a.s.

Ben de bu mağazanın ürünlerini çok beğeniyorum ama henü almadım.Kullanan var mı ,memnun mu çok merak ediyorum?

ben kullanmadım ama almayı düşündüğüm bir ürün var. pamuklu yatak örtüsünden alcam geçen indirimdeydi peşin 119 demişlerdi aradan 1 hafta geçti almaya gittimki kalmamış. bende gelince haber versinler diye telefonumu bıraktım çünkü sürekli müşterileri varmış bu markanın. bende halbuki dışardan ilgimi çekip öylesine girmiştim. neyse kızlar eğer alırsam ürün hakkında yorum yaparım burda.

çok sevdiğim bir markadır hatta geçen kadınlar günü çekılinde orcinime havlu gondermiştim ordan
çeyizime süreklı alırım

still_life_29.jpg
bu takım bende var ayrıcabayanssulusmile tül perde de baktım oradaboshayallersmile,tanesi 39,90 çok hoşuma gittiopuyorumnanaktan,ama bir tanesine bukadar vermem dedim:olmaz:,sonra istanbula gittikkaydirigubbakcemile4,görümcem ile ikea ya gittik ve orda aynı tül perdeyi gördüm ohaoldumsmile(firma özelikler vs)hemde çift 19,90 ben 3 paket aldım yane 6 tane:jeyyar::nazar:,çok sevindim ohhhzemuszemuszemuszemus

kalitesini hiç bilmediğim ama görünüş olarak soft renkler var. özellikle romantik sadelik arayanlar için çok güzel

oy oy oy bunlar sahane cooook ciciler yadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

hepsine bayildim,akannehir

ama almanyada varmiki bu magaza :gitme::gitme:mafoldumbenmafoldumben bende istiyom bunlardan:gitme:

fiyatlar nasil acabakibilmiyorumkismile

online magazalari yokmu acep:asigim:boshayallersmile:asigim:

oy oy oy bunlar sahane cooook ciciler yadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

hepsine bayildim,akannehir

ama almanyada varmiki bu magaza :gitme::gitme:mafoldumbenmafoldumben bende istiyom bunlardan:gitme:

fiyatlar nasil acabakibilmiyorumkismile

online magazalari yokmu acep:asigim:boshayallersmile:asigim:

Kendisinin on line mağazası yok ama satış içerikli sitelerde ürünlerini bulabilirsin belkiyerimseniben

harika hepside.. nerden bulacagım ben bu magazayı:S

İstanbıl'da pek çok semtte var.İşte tüm mağazaları:buyrunnnnnnnnn

YKM KORNERLARI
Forum Istanbul AVM
Galleria AVM
Cevahir AVM
Meydan Ümraniye AVM
Izmir Konak
Bursa Zafer Plaza
Kizilay
Eskisehir
Sankopark