Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar merhaba konunun yeri burasımı bilemedim ama sormazsam çatlardım önceden resimdeki gazeteliği alan ve şuan satmak isteyen varmı varsa bana özel mesaj atabilirmi takıntı yaptım ve maalesef satışı durdurulmuş hadi bi bulalmmm yoooluuuyy
ay canim ya ben sana ucretini yollasam sen benim icin alip kargolasan okadar mutlu olurumki ya bide su kitap standi varya mutfakta kullanmak icin onunla peceteligi kelebekli olanlar onlari cok istiyorum ya varmi orda
canım hangısınden bahsedıyorsun tam anlamadım resmını koyar mısın onunda ama model boyle degıl benım topıgıme gır ben kendımınkını cekıp koymustum o model var sadece ...alırım gonderırım canım gonlun kalmasın
canım hangısınden bahsedıyorsun tam anlamadım resmını koyar mısın onunda ama model boyle degıl benım topıgıme gır ben kendımınkını cekıp koymustum o model var sadece ...alırım gonderırım canım gonlun kalmasın
canım seninki yeni çıkandansa burdada var tatlım ben bu güllü modelden istiyordum yinede çokk teşekkür ederimm o eski seriden resimlerini ekledim güllü kelebekli çok güzellerdi keşke tekrar çıksa şimdi yeni bi beyaz seri çıkarmışlar onlarıda beğendim ama güzeller onlardan alcam senden indirim haberi bekliyorum
canım zaten bende bu güllüleri görüp beğenmiştim ama malesef diğer desenden aldım yoktu hayal kırıklığı yaşadım çıkarsa bende alırım mutlaka sanada haberini veririm
canım zaten bende bu güllüleri görüp beğenmiştim ama malesef diğer desenden aldım yoktu hayal kırıklığı yaşadım çıkarsa bende alırım mutlaka sanada haberini veririm
canmm harika teklif bu sadece gazetelik almaya gidiyorum desem benimki düğün öncesi vurur herhalde beni o yüklediğim resimdekinden varsa bana yollayabilirmisin canm bi çeyiz için baya dua alırsnnnn