- 18 Temmuz 2016
- 27
- 13
-
- Konu Sahibi serap_1658
Yastik ve yorgan dusuneyim o zamanUcuz ürünler sonuçta indirime giriyor diye bizi cezbediyor hemen zıplıyoruz mağazaya.
Yatak örtüm ve mutfak önlüğü setim var kaliteleri orta derece karacanın yatak örtüsü setini alınca fark ettim o farkı da.
Yastık ve yorgan da aldım yalnız onlar mevsim geçişleri için tam ideal hafif ince güzel ve uygun fiyatlı onlardan pişman değilim. Havlularıda güzel baya, bu tarz tekstil ürünleri güzel çıkıyor. Ama Nevresimleri iyi değil kesinlikle.
Her ürününün alınmaması taraftarıyım.
al bendende o kadar, demekki herkesin kalite anlayışı farklıEnglish home ve taç nevresim arasında dağlar kadar fark yok mu
Şoklar içindeyim, sanırım bu gidişle de çıkamam bu şoktan.
Ben artık klasikleşen pembe çiçekli modellerdense diğer desenlerden beğendiklerim çıkıyor.
Yorgan yastık kullanıyoruz yastıklardan memnun değilim ama yedek yorgan alınabilir
Çarşaf nevresim ve pikeler tek olduğu için avantajlı, çünkü evlendikten sonra yere serebilecek çarşafa da ihtiyacımız olacak, koltukta tek pikeye de.
Ben her kalite ürün istediğim için aldım, ama kaliteli değiller belli ztn bilerek aldım
Havlu grubu indirim dönemlerinde çok uygun ve kullanılabilir.
Birde kolonyalarına bayılıyorum, ben bayramlarda kolonya / havlu hediye ediyorum.
Eğer çok yakınım değilse, düğün- dernek- ev hediyesi için pike / mutfak önlüğü / havlu götürüyorum.
ay ben bohçalara koydum English Home pike takımı, ayıp mı olur ki yaa
Verdinmi yoksa o niyetle aldin su anda elinde mi
Eger elindeyse bence degistir daha agir bsy bak canim ozellikle dantela vita cok guzel