English home alışkanlığı

serap_1658

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
27
13
Kızlar hepimizin en büyük gözdelerinden olan english home için söylemek istediklerinizi önerilerinizi şikayetlerinizi dinlemek istiyorum. Mesela rose and lace serisinin mutfak icin bardak vs cok begeniyorum annem de bunlarin desenleri yikaninca çıkar diyo kullananlardan deneyimlerini yazmalarini bekliyorum:KK52:

her girdiğimde hiçbir şey bulamıyorum burada, havlu ve nevresim takımı almışlığım var ama başka hiçbir şeyim yok. nedense bana bir kalitesiz gibi geliyor.

Artık şu english home desenlerinden gına geldi, bırakın şu sevdayı lütfen komple evini pespembe yapanlar her tarafı çiçek desenli şeylerle dolduranlar artık çok fazlalar.

Bir ara bende çok sardım, mutfak önlüğü ve yatak örtüsü aldım şimdi onları napıcam diye düşünüp duruyorum.

Ayrıca o bardaklar evet makinede soyulma yapıyor. Sürekli elinde yıkarsan uzun dayanır ama o da sıkar insanı ya.

günlük ve kısa ömürlü mutfak ürünleri alınabilir. ama günlüklerde de temel ürünlerimi ben olsam almazdım :) ferforjeleri bile muntazam diil yani malesef kalitesiz :) nevresimleride incecik, kırışpırış oluyo, eski görünüyor. bunlar benim fikirlerim:) ama ufak tefek şeyler almayı seviyorum bu mağazadan yalan olmasın :)

Ucuz ürünler sonuçta indirime giriyor diye bizi cezbediyor hemen zıplıyoruz mağazaya.

Yatak örtüm ve mutfak önlüğü setim var kaliteleri orta derece karacanın yatak örtüsü setini alınca fark ettim o farkı da.

Yastık ve yorgan da aldım yalnız onlar mevsim geçişleri için tam ideal hafif ince güzel ve uygun fiyatlı onlardan pişman değilim. Havlularıda güzel baya, bu tarz tekstil ürünleri güzel çıkıyor. Ama Nevresimleri iyi değil kesinlikle.

Her ürününün alınmaması taraftarıyım.

Bende bardaklarinin desenleri hosuma gitmisti ve birde misafirlik tek kisilik nevresim takimlari düşünmüştüm
Ucuz ürünler sonuçta indirime giriyor diye bizi cezbediyor hemen zıplıyoruz mağazaya.

Yatak örtüm ve mutfak önlüğü setim var kaliteleri orta derece karacanın yatak örtüsü setini alınca fark ettim o farkı da.

Yastık ve yorgan da aldım yalnız onlar mevsim geçişleri için tam ideal hafif ince güzel ve uygun fiyatlı onlardan pişman değilim. Havlularıda güzel baya, bu tarz tekstil ürünleri güzel çıkıyor. Ama Nevresimleri iyi değil kesinlikle.

Her ürününün alınmaması taraftarıyım.
Yastik ve yorgan dusuneyim o zaman

English home kadar sorumsuz bir mağza görmedim ben. kesinlikle internet sitesinden kırılacak ürün alınmaz. değişim yapmıyorlar zaten. para iadesini de kaç günde yaparlar bilmiyorum. anneler gününden 1 ay önce bakmaya başladı dondurmalıkları siteye düşsün diye. 1 ay sonra stoğa girdi. anneler gününden günler sonra elimize ulaştı ve o kadar telefon etmeme rağmen bir türlü ulaşamadım. incecik birr kolinin içine kırılmaması imkansızdı zaten. şu an 5li olarak kullanıyoruz takımı

Bence gereksiz kotulenmis. Evlenmeden once alisverisimi cogunlukla internet uzerinden English Home, Tac, Pasabahce vs.den yaptim. Indirime girdikce aldim her seyimi. Yatak ortusu, nevresim, pike vs. bir suru esya aldim. Yumusaciklar, hepsinden cooook memnunum. Hep kullaniyorum, ozellikle kirismayan utu istemeyen nevresimleri, carsaflari cok seviyorum. Iyi ki almisim. :KK36:
Ayrica desenlerinden bahseden olmus, valla English Home diye illa pembe ya da gullu bocekli olacak diye bir sey yok. Benim geometrik desenli de nevresimim var cicekli de duz renk de. Tactan da Karaca Homedan da nevresimlerim var, aralarinda oyle daglar kadar fark da yok.

English home ve taç nevresim arasında dağlar kadar fark yok mu :oha:
Şoklar içindeyim, sanırım bu gidişle de çıkamam bu şoktan.

Ben artık klasikleşen pembe çiçekli modellerdense diğer desenlerden beğendiklerim çıkıyor.
Yorgan yastık kullanıyoruz yastıklardan memnun değilim ama yedek yorgan alınabilir
Çarşaf nevresim ve pikeler tek olduğu için avantajlı, çünkü evlendikten sonra yere serebilecek çarşafa da ihtiyacımız olacak, koltukta tek pikeye de.
Ben her kalite ürün istediğim için aldım, ama kaliteli değiller belli ztn bilerek aldım
Havlu grubu indirim dönemlerinde çok uygun ve kullanılabilir.
Birde kolonyalarına bayılıyorum, ben bayramlarda kolonya / havlu hediye ediyorum.
Eğer çok yakınım değilse, düğün- dernek- ev hediyesi için pike / mutfak önlüğü / havlu götürüyorum.

Ben artık klasikleşen pembe çiçekli modellerdense diğer desenlerden beğendiklerim çıkıyor.
Yorgan yastık kullanıyoruz yastıklardan memnun değilim ama yedek yorgan alınabilir
Çarşaf nevresim ve pikeler tek olduğu için avantajlı, çünkü evlendikten sonra yere serebilecek çarşafa da ihtiyacımız olacak, koltukta tek pikeye de.
Ben her kalite ürün istediğim için aldım, ama kaliteli değiller belli ztn bilerek aldım
Havlu grubu indirim dönemlerinde çok uygun ve kullanılabilir.
Birde kolonyalarına bayılıyorum, ben bayramlarda kolonya / havlu hediye ediyorum.
Eğer çok yakınım değilse, düğün- dernek- ev hediyesi için pike / mutfak önlüğü / havlu götürüyorum.

ay ben bohçalara koydum English Home pike takımı, ayıp mı olur ki yaa :KK48::rolleyes:

Kolonya vb ürünleri gerçekten güzel, çünkü üretimini pereja yapıyor :) perejanın kendi sitesinden alıyorum ben de artık. Havlular felaket. Kazayla pamuklu programda yıkarsanız renk doku vs mahvoluyor. Ki havlu dediğin de pamuklu da yıkanabilmeli zaten. Desenlerden gerçekten gına geldi çünkü instagramda yüzlerce bilmemkimin pembeli evi gibi hesap var hepsinin evi tıpatıp aynı ve durmaksızın birbirlerini övüyorlar :) çarşaf vs kalitesine gelince; çekmemeleri avantaj, renkler de pek solmuyor, ama maliyeti düşürmek için gerçekten gramajı düşük üretim yaptırıyorlar ki bu da ürünün ince ve kalitesiz görünmesine sebep oluyor. Kupa vs ürünlerini ben de çok severdim ama çinde üretildiğini bildiğim halde oradaki (çindeki) fiyatlarını görünce şok oldum ve o fiyata kaliteli bir ürün almanın imkansız olduğunu çok iyi biliyorum malesef. O yüzden elim onlara da gitmiyor. Yine de ben de hala arada gider bakarım mağazaya içim açılsın diye. Yalnız bence en büyük sorunları çalışanlarının bıkkınlığı, yetersizliği ve bazılarının aşırı saygısızlığı... Ayrıca mağazalar çok dağınık ve defolu ürünleri ürünleri uyarsanız bile raftan kaldırmıyorlar ki bu da çok çirkin bir davranış. Alenen "belki kazayl alan olur da mağaza verimi artar; biz de merkeze iade vs işleriyle uğraşmayız" gibi bir zihniyeti çağrıştırıyor bana... Zaten yüzlercesinin evinde olan şeyleri değil de ruhu olan parçaları daha çok sevmişimdir hep... O yüzden de ana parçalarda daha kaliteli firmaları tercih etmekte fayda var; çünkü kullanım ömrü, kalite gibi detayları gözönünde bulundurunca gerçekten de pek de ucuz sayılmaz bu marka...

Verdinmi yoksa o niyetle aldin su anda elinde mi
Eger elindeyse bence degistir daha agir bsy bak canim ozellikle dantela vita cok guzel

daha vermedim de kapattım canım bohçaları bide şimdi 2 tane fazladan pike takımını ne yapcam, offfffffff keşke biraz daha fazla verip adam gibi bir şey alsaydım annemin aklına uydum :işsiz:

English Home çok tercih ettiğim bir marka değil.
hatta hiç alışveriş yapmadım oradan.
Fakat bana hediye olarak 1 adet pike takımı, bir başkası tarafından da 1 adet pike gelmişti.
Bu yaz kullandım ve severek kullandım.

Kalite konusuna gelince, Tabii ki English Home Sarev, Taç vs. gibi markalar ile kıyaslanacak bir yer değil.
Fakat kalitesinin arasında da dağlar var denilecek bir durumu yok.
Pamuklu ürünlerini beğeniyorum, diğer içeriği farklı olan ürünlere lafım olmaz.
Zaten dediğim gibi, çok aşırı derecede ürünlerine aşina değilim.
Görsel olarakta belli bir kesime hitap ettiği kesin.
Fakat bu kadar karalamanında anlamı yok.
Zevkler ve renkler hiç bir zaman tartışılamaz.
Herkesin tercihleri aynı olsaydı, dünya çekimez bir yer olurdu bana göre.

Yine de kalite anlamında daha bilindik ürünler alınmasını tabii ki tavsiye ederim.
English Home fiyatlarını çok bilmiyorum, ama oraya vereceğim parayı daha düşük kaliteli Karaca'ya verebilirim.
Bir tık daha yukarı istersem Taç alabilirim.
Sarev bence tekstil konusunda muhteşem. Genelde ürünleri de el yakıyor.
Eğer maddi imkan ve bütçe elveriyorsa da Sarev derim kesinlikle!

4 senedir Sarev pamuk saten nevresim takımı kullanıyorum.
Koyu renk bir nevresim.
Fakat ne akma yaptı, ne sarkma yaptı ne de solma yaptı.
Taş gibi hala.

Şimdi kalkıp böyle bir markayı da English Home ile kıyaslayamayız.

Nevresim konusunda english home'un kesinlikle başarılı olmadıgını düşünenlerdenim... fakat onunda nevresimde kalitesine ve fiyatına göre değişen ürünleri tabiki de var...

Karaca,taç,özdilek gibi markalar arasında da öyle aman aman bir fark olmadığını düşünenlerdenim zira bu markaların ranforce,pamuklu,bambu vs. Üretimde olan ürünleri var aynı tip ürünleri kıyasladıgında fiyatlarıda hemen hemen eşdeğer birbirine kaliteleri de....

Karacanın ranforce ürünü 100 tl iken
Tacın ranforce ürünü 115 tl

Ciddi bir kalite farkı varsa neden ciddi bir fiyat farkı yok çünkü bu markalarda aynı tip ürünlerde kalite aynı...

En iyi markalar arasında tabiki Sarev var fakat her markanın olduğu gibi bu markanında kalite kalite farklı ürünleri var
Aynı şekilde ranforce ürünleri 115 tl civarında başlarken pamuk satenleri biraz daha maliyetli...

Kalkıpta sarevin pamuk saten piyasada 300 tlye satılan nevresimi ile tacın ranforce 115 tlye satılan nevresimini kıyaslarsak tabikide ciddi bir kalite farkı olduğunu düşünürüz...

English Home'den ara ara birşeyler alırım. Nevresimlerdeki desen çeşitliliği beni cezbediyor. Çiçeklisi de var geometrik desenlisi de. Çok kırışıyor ama ben ütülemiyorum, yıkadıktan sonra düzgün asınca o kadar aşırı kırışmıyor. Fiyat ve desen çeşitliliği konusu bu markayı tercih ettiriyor. Bekarken yıllarca kullandım tek kişilik nevresimlerini solma yapmadı, şimdi de çift kişilik rahatlıkla kullanıyorum.

Pikesini kullanıyorum severek.

Yorganımız yine English Home, yumuşacık. Kimileri ince diyor ama bizim evde yetiyor. Yıkayıp kaldırdım yazın tertemiz oldu bozulma yok.

Yatak örtüm var saten, çok şık ve kullanışlı. Ütü istemiyor zarif damask desenli.

Leke tutmayan masa örtüm var çok kullanışlı.

İki katlı pasta standı, kupa gibi şeylerim var seviyorum. Çiçekli böcekli de değil desenleri.

Şimdi de bebeğim olacak, onun eşyalarını aldı annem hediyelik. Havlu, pike, battaniye, yastık vb çok şirin ve zarif şeyler var.

X