engin fikirlerinize ihtiyacım var

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
772
413
45
arkadaşlar ben küçük bir yerde oturuyorum. aynı zamanda çalışan bir bayanım. hatta çocuklarımda var. küçük kızım henüz 11 aylık. bakıcı arıyorum ama bulmak bin bir dert. ve biliyorum ki çocuk bakmak isteyip bulamayanlarda çok. düşündüm ki;öyle bir yer açılsa , iş kur gibi, herkez aradığı kişileri oraya bildirse,iş arayanlarda oraya başvursa. herkez aradığı kişiyi zahmetsizce bulur. bi tür emlakçılık gibi. bunu belediyeden istemekmi mantıklı ?yoksa böyle bi girişmde bulunmakmı iyi olur acaba. özel girişim olursa bundan para kazanılabilir mi?

fikirlerinizi bekliyorum

canim yurtdisinda interimler var. onlar ayni senin dedigini yapiyor. issizler sisteme kayit oluyor, eleman arayanlar da ilanlarini onlara veriyor. eslesen is ve isci icin surec basliyor... gercekten cok mantikli bir sistem. ama turkiyede var mi bilemiyorum. ama soylediginiz kadariyla yok...

canım büyük şehirlerde varsa bilmiyorum. . senin dedğin benim fikrimin ileri safhası. ben amatörce bunu başlatmak istiyorum ve araştıryorum bakalım inş bişeyler olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…